Labukas
O pietu pamiegot neiseina?
Siandien jau mazai darbo:) jei ir iskrovimas neveluos, tai 13 jau namie tureciau buti 🙂
Tai gal net ir numigsiu posmeli tiek kad chebra siandien grizta, tai mazoji lips ant galvos
QUOTE(giega @ 2021 12 31, 11:08)
Labukas
Siandien jau mazai darbo:) jei ir iskrovimas neveluos, tai 13 jau namie tureciau buti 🙂
Tai gal net ir numigsiu posmeli tiek kad chebra siandien grizta, tai mazoji lips ant galvos
tai žinai...aš gi darbe. Tai kada mus išleis-bbž Priklausomai, kokia dyreko nuotaika bus...
Labas rytas visoms
Su atėjusiais! Kad būtų sveikesni, turtingesni, ramesni.
Va ėjo ir praėjo... Ir valio. Nes nuo to šventinio ėdimo neaišku kiek kg į pliusą
Labukas
Vakar pasisveriau, nei priaugau, nei numeciau
Siandien dar laisvadienis ;) Reik paziuret ka orus zada, kol kas nelyja.. galvojam pamazu pradet pilt zemes ant pievos, pavasariop set svieziai zolyte, sudet takeli 🙂. Ir su kiemu bus baigta .
Vakar pasisveriau, nei priaugau, nei numeciau
Siandien dar laisvadienis ;) Reik paziuret ka orus zada, kol kas nelyja.. galvojam pamazu pradet pilt zemes ant pievos, pavasariop set svieziai zolyte, sudet takeli 🙂. Ir su kiemu bus baigta .
Aš tai jaučiuosi sunki ir stora
Tikiuos įlįsiu į visas užsisakytas suknias. Dar noriu rankinės. Natūralios odos
Tikiuos įlįsiu į visas užsisakytas suknias. Dar noriu rankinės. Natūralios odos
Kazkaip maisto daug buvo, bet nepasakyciau, kad persiedem
Planuoju jau nuo siandien vrl i gyma pradet eit
QUOTE(giega @ 2022 01 03, 13:16)
Kazkaip maisto daug buvo, bet nepasakyciau, kad persiedem
aš ryt ryte trevkėn varysiu
galvoju, gal dar pradėt bėgiot rytais
QUOTE(lututė @ 2022 01 03, 10:31)
Oi, is visu sportu begimo labiausiai nemegstu
Einu supakuot grazinimus. Ir varom iki pardziu.. vakar sedim kambary ir virtuvej lygtai kas krito.. paziurim- liustra ant 1 varzto laikos 😦 vakar baseinai, tinginiavimai.. siandien jau reik sutvarkyt.. nors ir gera ta liustra, bet nupirksim kita.. mazai man sviesos nuo sitos
QUOTE(giega @ 2022 01 03, 14:44)
Oi, is visu sportu begimo labiausiai nemegstu
Einu supakuot grazinimus. Ir varom iki pardziu.. vakar sedim kambary ir virtuvej lygtai kas krito.. paziurim- liustra ant 1 varzto laikos 😦 vakar baseinai, tinginiavimai.. siandien jau reik sutvarkyt.. nors ir gera ta liustra, bet nupirksim kita.. mazai man sviesos nuo sitos
aš irgi...bet pagalvojau, kad tikriausiai būtų gerai. Bet nieko neturiu-nei batų, nei aprangos. Tai bile papezėt...
Gerai, kad ant galvos neužkrito
bet kaip šiandien sunku dirbt po visų apsiėdimų ir tingėjimų.. r kaip ne keista, po švenčių jaučiuosi pailsėjus Vakar dar gelbėjau 2 kopūstus ir 3kg morkų-tai konservavau tušintus kopūstus...gavosi 13 sloikėlių
Ryt reiks perskambint po šriotus, reik susirast mašinukui galinį bamperį
Vyras siandien jau namo girliandas nukabinejo, baigesi šventės
Papildyta:
Eik tu sau!"
Kas toks per berankis tą liustrą jums kabino?
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 01 03, 12:44)
vakar sedim kambary ir virtuvej lygtai kas krito.. paziurim- liustra ant 1 varzto laikos 😦
Eik tu sau!"
Kas toks per berankis tą liustrą jums kabino?
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 03, 13:28)
Ta liustra kabejo nuo namo pirkimo mes tik karta esam lemputes pakeite
Nupirkom nauja, bet neatitinka .. tsi yzsake kitur o dabar reik tiketis kad atlaikys tas varztas pora dienu:)
eglučių nupuoštų jau užvakar mačiau...labai keista mano akimis Na, bet jei pasipuošė kokio gruodžio 6, tai natūralu.Mano kėnis dar puikiausiai laikosi, net nežinau, bus gaila nupuošt