Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

O pietu pamiegot neiseina?

Siandien jau mazai darbo:) jei ir iskrovimas neveluos, tai 13 jau namie tureciau buti 🙂
Tai gal net ir numigsiu posmeli smile.gif tiek kad chebra siandien grizta, tai mazoji lips ant galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 31, 11:08)
Labukas

O pietu pamiegot neiseina?

Siandien jau mazai darbo:) jei ir iskrovimas neveluos, tai 13 jau namie tureciau buti 🙂
Tai gal net ir numigsiu posmeli smile.gif  tiek kad chebra siandien grizta, tai mazoji lips ant galvos smile.gif

tai žinai...aš gi darbe. Tai kada mus išleis-bbž blink.gif Priklausomai, kokia dyreko nuotaika bus... rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas visoms 4u.gif
Su atėjusiais! Kad būtų sveikesni, turtingesni, ramesni.

Va ėjo ir praėjo... tongue.gif Ir valio. Nes nuo to šventinio ėdimo neaišku kiek kg į pliusą tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Vakar pasisveriau, nei priaugau, nei numeciau smile.gif
Siandien dar laisvadienis ;) Reik paziuret ka orus zada, kol kas nelyja.. galvojam pamazu pradet pilt zemes ant pievos, pavasariop set svieziai zolyte, sudet takeli 🙂. Ir su kiemu bus baigta .
Atsakyti
Aš tai jaučiuosi sunki ir stora tongue.gif
Tikiuos įlįsiu į visas užsisakytas suknias. Dar noriu rankinės. Natūralios odos rolleyes.gif
Atsakyti
Kazkaip maisto daug buvo, bet nepasakyciau, kad persiedem smile.gif
Planuoju jau nuo siandien vrl i gyma pradet eit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 01 03, 13:16)
Kazkaip maisto daug buvo, bet nepasakyciau, kad persiedem smile.gif
Planuoju jau nuo siandien vrl i gyma pradet eit smile.gif

aš ryt ryte trevkėn varysiu ax.gif
galvoju, gal dar pradėt bėgiot rytais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 01 03, 10:31)
aš ryt ryte trevkėn varysiu  ax.gif
galvoju, gal dar pradėt bėgiot rytais  rolleyes.gif

Oi, is visu sportu begimo labiausiai nemegstu smile.gif

Einu supakuot grazinimus. Ir varom iki pardziu.. vakar sedim kambary ir virtuvej lygtai kas krito.. paziurim- liustra ant 1 varzto laikos 😦 vakar baseinai, tinginiavimai.. siandien jau reik sutvarkyt.. nors ir gera ta liustra, bet nupirksim kita.. mazai man sviesos nuo sitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 01 03, 14:44)
Oi, is visu sportu begimo labiausiai nemegstu smile.gif

Einu supakuot grazinimus. Ir varom iki pardziu..  vakar sedim kambary ir virtuvej lygtai kas krito.. paziurim- liustra ant 1 varzto laikos 😦 vakar baseinai, tinginiavimai.. siandien jau reik sutvarkyt.. nors ir gera ta liustra, bet nupirksim kita.. mazai man sviesos nuo sitos smile.gif

aš irgi...bet pagalvojau, kad tikriausiai būtų gerai. Bet nieko neturiu-nei batų, nei aprangos. Tai bile papezėt... tongue.gif
Gerai, kad ant galvos neužkrito tongue.gif
bet kaip šiandien sunku dirbt po visų apsiėdimų ir tingėjimų.. tongue.gif r kaip ne keista, po švenčių jaučiuosi pailsėjus tongue.gif Vakar dar gelbėjau 2 kopūstus ir 3kg morkų-tai konservavau tušintus kopūstus...gavosi 13 sloikėlių blink.gif
Ryt reiks perskambint po šriotus, reik susirast mašinukui galinį bamperį ax.gif
Atsakyti
Vyras siandien jau namo girliandas nukabinejo, baigesi šventės rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2022 01 03, 12:44)
vakar sedim kambary ir virtuvej lygtai kas krito.. paziurim- liustra ant 1 varzto laikos 😦

Eik tu sau!" blink.gif blink.gif
Kas toks per berankis tą liustrą jums kabino? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 03, 13:28)

Eik tu sau!" blink.gif  blink.gif
Kas toks per berankis tą liustrą jums kabino?  blink.gif

Ta liustra kabejo nuo namo pirkimo smile.gif mes tik karta esam lemputes pakeite smile.gif
Nupirkom nauja, bet neatitinka .. tsi yzsake kitur smile.gif o dabar reik tiketis kad atlaikys tas varztas pora dienu:)
Atsakyti
eglučių nupuoštų jau užvakar mačiau...labai keista mano akimis rolleyes.gif Na, bet jei pasipuošė kokio gruodžio 6, tai natūralu.Mano kėnis dar puikiausiai laikosi, net nežinau, bus gaila nupuošt ax.gif
Atsakyti