Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 29, 14:57)
Nuliůdinai....
biggrin.gif

uoj, tik nereikia... biggrin.gif Šiaip man labai gerai dabar. Per tą gerumą bl, net į sijoną nebeįlendu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 29, 13:26)
uoj, tik nereikia... biggrin.gif  Šiaip man labai gerai dabar. Per tą gerumą bl, net į sijoną nebeįlendu  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ale...kokiais dviem centimetrqais viskas pasidejo, o tu ir keli problemas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 29, 15:43)
Ale...kokiais dviem centimetrqais viskas pasidejo, o tu ir keli problemas.  biggrin.gif

nu problema tokia, kad reikia naujo sijono. Ir švarkelio. Ir palaidinės. O pradedant nuo šito - nupati tada žinai : bateliai, rankinukas, blabla ir vėl iš pradžių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 29, 13:51)
nu problema tokia, kad reikia naujo sijono. Ir švarkelio. Ir palaidinės. O pradedant nuo šito - nupati tada žinai : bateliai, rankinukas, blabla ir vėl iš pradžių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir taip visa gyvenima... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 29, 16:08)
Ir taip visa gyvenima... biggrin.gif  biggrin.gif

misliju, ar įlįsiu į sijoną, kur vakar užsisakiau...pasiėmiau dydžiu didesnį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 29, 15:06)
misliju, ar įlįsiu į sijoną, kur vakar  užsisakiau...pasiėmiau dydžiu didesnį  tongue.gif

Tam yra koreguojantys apatiniai.
Girdejau toki pasakyma stilisto, kad yra nuodeme detis suknwees ir sijonus be kooreguojanciu apatiniu biggrin.gif
Atsakyti
uoj blyn. Koreguojantys apatiniai - ką jie mane suplonins ? Ir eisiu kai kimšta dešra, net įkvėpt nini biggrin.gif Koreguojantys apatiniai, kai į sijoną telpi, bet nenori, ka lašinuks išdribtų. O kai jau netelpi, tai joki apatiniai nepadės tongue.gif Žo...laikas susiimt ax.gif
ale jei tam stilistui nuodėmė, lai jis ir dedasi hihihi.gif
nu...tylu ramu. Mano kritikė neatsako. Tai ką dabar daryt... rolleyes.gif Aišku, dirba ji su manim stipriai, nors kaip ir nepriklauso. Gal ir savo reikalų turi sočiai. Bet vistiek man ne kažką rolleyes.gif
Atsakyti
Oi kaip bjauru tamsoj dirbt.. Tai gerai dar jokiu mokyklu ir didesniu trafiku.. pries valanda tik grizau..

Turiu viena koreguojanti, sumazina geru dydziu,bet su tokiais isiuvais.. if jei uzsidedi aptemptesne suknele, tie isiuvai matos.. o turiu kita, be jokiu siuliu.. bet nieko jis ir nemazina smile.gif

Atsakyti
tai vava... rolleyes.gif
oras tai jptvm... blink.gif lyja ir ant mašinos stiklo spėja prišalt...o aš varau Vilniun šiandien, Vilniuj niekas nevairavus blink.gif
Atsakyti
Labukas

O ko i Vilniu? Bet vis geriau su masina varyt, nei kokiais traukiniais ;)

Na ka, darbo vel daug, bet tik savu rajonu smile.gif iskrovimas vel veluoja, tai vel ilgai dirbsiu..
Atsakyti
As neturiu jokiu kooreguojanciu ir man px biggrin.gif biggrin.gif

Eina peklan kqip nuobodu darosi. Nei I kiema neiseisi, nes temperatura šokinėja rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 30, 11:06)
As neturiu jokiu kooreguojanciu ir man px  biggrin.gif  biggrin.gif

Eina peklan kqip nuobodu  darosi. Nei I kiema neiseisi, nes temperatura šokinėja  rolleyes.gif  rolleyes.gif

O testas koks parejo?

Atsakyti