Labas rytas. Pabudome ir kelkimės
Pabudome, atsikeleme, kava baigineju, tuoj i darba.. Darbo nemazai.. 149.
O dar ir mb tokiu pat metu iseina, maisos man
O dar ir mb tokiu pat metu iseina, maisos man
O aš gavau vėl iš dėstytojos-dar šitą parašyk. Dar šitą. O gal 3 skyrių pakeisk...žodž, sunkus metas Ryt varau į Vilnių-kaži, kaip seksis važiuot, niekad tokioj makalynėj nesimaliau
O vakare į koncertą
O vakare į koncertą
Taip viska is naujo perrasysi
Nervina.. negana kad taip to darbo nemazai, dar papildomas postcodas idetas.. kaip ir zinau ji, kaip ir netoli, bet vis tiek ne savas raj..
O dar ir iskrovimas veluoja..
Aisku ir namie jokiu reikalu, bet jei ilgai cia trinsimes, tamsoj darba baigsiu.. nepatinka tamsoj ieskot numeriu
Nervina.. negana kad taip to darbo nemazai, dar papildomas postcodas idetas.. kaip ir zinau ji, kaip ir netoli, bet vis tiek ne savas raj..
O dar ir iskrovimas veluoja..
Aisku ir namie jokiu reikalu, bet jei ilgai cia trinsimes, tamsoj darba baigsiu.. nepatinka tamsoj ieskot numeriu
Pas man du kartus veze kazkieno siuntini. Pavarde angliska, o adresas musu. Is pradziu neemiau, paskui vezejui sakau 'palikit, palaikysiu menesi laiko, jei niekas neatvaziuos pasiimti - ispakuosiu'. Paliko. Vakar is pat ryro moteris atvaziavo siuntinio pasiimri. Nesuprantu tokio deliverio vykrentasu. Galejau neatiduoti , bet ar nuo to buciau prabagotejus?
bet kaip įdomiai - siunčia svetimu adresu
Nežinau, trečio skyriaus perrašyt nenoriu, nes čia būtų savižudybė. 20 lapų per 3 dienas ? Įmanoma, žinoma, bet ar čia mirtinai reikia...viskas virsta aukštyn kojom...
Turiu greituoju būdu nupirkt dovanėlę - ir nežinau, kokią. Vyrukui... aišku, pakankamai nebrangiai, nes po švenčių išsileidau visai...
Nežinau, trečio skyriaus perrašyt nenoriu, nes čia būtų savižudybė. 20 lapų per 3 dienas ? Įmanoma, žinoma, bet ar čia mirtinai reikia...viskas virsta aukštyn kojom...
Turiu greituoju būdu nupirkt dovanėlę - ir nežinau, kokią. Vyrukui... aišku, pakankamai nebrangiai, nes po švenčių išsileidau visai...
QUOTE(lututė @ 2021 12 29, 10:34)
O aš gavau vėl iš dėstytojos-dar šitą parašyk. Dar šitą. O gal 3 skyrių pakeisk...žodž, sunkus metas Ryt varau į Vilnių-kaži, kaip seksis važiuot, niekad tokioj makalynėj nesimaliau
O vakare į koncertą
O vakare į koncertą
Ko ji prie tqves prisikabino? Ar nebus, kad savo kokiaj disertacijai taip netycia nori panaudoti tavo medziagą?
Nu kitaip, tai butu absurdas. Gi irgi gynesi esam, gi zinom, kad liepia pataisyti, nu bet gi ne tokiu kiekiu.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 12 29, 11:25)
bet kaip įdomiai - siunčia svetimu adresu
Man ji kelia itarimu ta tavo destytoja.
Pagaliau tavo gyvenime atsiranda vyrai. Valio!!!!!
Tam adrese dar daugiau darbo, o vaziuoja tik 1 vairuotojas.. o mano pagrindiniu net 3. Tai biski nueme anam.. salia tie postcodai ir vaziavus as per juos, tik pasimirso jau
QUOTE(giega @ 2021 12 29, 11:46)
Tam adrese dar daugiau darbo, o vaziuoja tik 1 vairuotojas.. o mano pagrindiniu net 3. Tai biski nueme anam.. salia tie postcodai ir vaziavus as per juos, tik pasimirso jau
Tqi tamsoj jau gal negrįši
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 29, 10:21)
Tqi tamsoj jau gal negrįši
Mes dar depe.. sako be 11 neisvaziuosim.. o jau dabar rodo, kad 17h baigsiu.. bus tamsu..
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 29, 13:27)
Ko ji prie tqves prisikabino? Ar nebus, kad savo kokiaj disertacijai taip netycia nori panaudoti tavo medziagą?
Nu kitaip, tai butu absurdas. Gi irgi gynesi esam, gi zinom, kad liepia pataisyti, nu bet gi ne tokiu kiekiu.
Ji disertaciją parašius jau...ir išleidus mokslinę monografiją mano tema. Manau, dėl to ir susiėdė su mano vadove, nes yra šios srities žinovė. Žinant, kad iki manęs darbų niekas šia tema nerašė, tikriausiai nori, kad mano darbas būtų geras. Nu bet man atvirai kalbant, jau nėra tiek svarbu... jei turėčiau laisvo laiko bent 2 savaites, gal galėčiau ir pataisyt, bet dabar viso labo kelios nepilnos dienos
Mano gyvenimo vyras - tai mokslas. O sveikinsim mergos parapijos vikarą tai reik kažkokią smulkmenėlę įdėt, nes mane irgi pasveikino
Nuliůdinai....