Nu o mums su vaiku siandien apsipirkimo diena. Reiks vaziuoti I litvinę maisto Kucioms ir Kaledoms. Tikiuosi gausiu kūčiykų
aš išsikepiau
QUOTE(lututė @ 2021 12 22, 13:57)
aš išsikepiau
Nakum...palikau 500. Jeibogu liepsiu vyrui atiduoti pinigus
Jau litvinėse apsipirkineti, tai gryna nesamone. Visa laime tik du kartus i metus tai darom
Tai ka tu tiek pirkai???
Man visos sventes tiek nekainuos, nors ir zmoniu 10 bus Cia jau ir dovanas iskaiciuot ir getimus
Man visos sventes tiek nekainuos, nors ir zmoniu 10 bus Cia jau ir dovanas iskaiciuot ir getimus
QUOTE(giega @ 2021 12 22, 18:07)
Tai ka tu tiek pirkai???
Liezuviai, ikra, vyniotiniai, rukyti gaminiai, visokios duonos, varskes, silkes ir t.t. As nesiruosiu nieko gqminti. Kaledoms irgi viskas supirkti. Pašausiu pagamintą 3 Birds (dar uzlekem i Lidlą),, reiks tik dviems dienoms misrainikiu papjaustyti ir bulves suskusti prie karšto Kaledoms. Nesiruosiu vietuveje praleisti daugiau, nei kelias valandas..
Giega, musu stalai sveciams truputeli skiriasi Tu padedi kelis patiekalus ir jums uztenka. Pas mane turi buti po biski visko, bet daug rusių. Cia jau iprotis.
Dar gi vaiko draugai. Gi visi namo suvaziavo is universitetu. Vieni pas kitus laksto. O mano durys jiems visiems atvertos. Jie ne lietuviai, o anglai visi - daug negeria, bet daug valgo
Na mes sumestini darysim, tai stalai lys nuo maisto jau prisakiau visiems, kad minimalisi, kad jokiu suduku, uzkanduku.. As farsiruosiu zuvi, idarysiu tu kalmaru, padarysiu zuvies saltiena silkes gal dvi rysis.. Dar austres, sukutes Kaledom mb keps jautiena .
Viena drauge darys sushius, virtinukus su grybais, dar kazka Kita silke suboj, keps zuvi esim kelias dienas:)))
Viena drauge darys sushius, virtinukus su grybais, dar kazka Kita silke suboj, keps zuvi esim kelias dienas:)))
Nu tikrai, kad daug
ajatau, perki ikrus ir dejuoji, kad brangu...nu burbanti, burbanti šiaip atvaryk į LT, tada pamatysi, kas brangu
B let neskeikus.Vairuotojo "krikštą" gavau...šiandien dienelė - tai jptvm, bl, aina nx ir karūnavo bumčikas aikštelėj-mano užpakalys lūžo, su bamperio skeveldra varysiu pas meistrus, o baisiniam džipui įlenkiau numerį ir irgi įlaužiau bamperį.Plasmaskės, važiavau tikrai kai su kiaušiniais.Tai kol deklaracijas surašėm, oi. Einu gult.Pavargau.
B let neskeikus.Vairuotojo "krikštą" gavau...šiandien dienelė - tai jptvm, bl, aina nx ir karūnavo bumčikas aikštelėj-mano užpakalys lūžo, su bamperio skeveldra varysiu pas meistrus, o baisiniam džipui įlenkiau numerį ir irgi įlaužiau bamperį.Plasmaskės, važiavau tikrai kai su kiaušiniais.Tai kol deklaracijas surašėm, oi. Einu gult.Pavargau.
Labukas
Bet tu turi ta Kasko draudima?
Is avariju, tai esu gavus i sikna, kai ant raudonos stovejau,kita karta mb vairavo, tada merga i priespriesini eisma issoko, nubrauke visa sona pries mus vaziavisia masina ir kale mums i prieki.. smugis toks, kad pakrauta vana ismuse is gatves.. ten ji ryskiai stabdzius su greicio pedalu sumaise, nes jokio standymo kelio
O pati esu tik sona tam paciam vanui dar pries avarija nutarkavus pasistaciau nepatogiai, kol suvaiksciojau siuntini nunest, dar uzstate masina ir niekaip neislindau.. kad nenubraugt kitos masinos, sau sona i tvora nuvariau..
Skaneris vel neuzsikroves, neaisku kiek cia to darbo grizus lupsiu lasisa, bandysiu farsiruot 🙂 visada i kotletus spes sueit 🙂
Bet tu turi ta Kasko draudima?
Is avariju, tai esu gavus i sikna, kai ant raudonos stovejau,kita karta mb vairavo, tada merga i priespriesini eisma issoko, nubrauke visa sona pries mus vaziavisia masina ir kale mums i prieki.. smugis toks, kad pakrauta vana ismuse is gatves.. ten ji ryskiai stabdzius su greicio pedalu sumaise, nes jokio standymo kelio
O pati esu tik sona tam paciam vanui dar pries avarija nutarkavus pasistaciau nepatogiai, kol suvaiksciojau siuntini nunest, dar uzstate masina ir niekaip neislindau.. kad nenubraugt kitos masinos, sau sona i tvora nuvariau..
Skaneris vel neuzsikroves, neaisku kiek cia to darbo grizus lupsiu lasisa, bandysiu farsiruot 🙂 visada i kotletus spes sueit 🙂
nu koks kasko 10m mašinai, baik tu Privalomasis, bamperį keisiuos pati, ir dar kitąmet bus draudimas didesnis. Vien perdažymas kainuos 150 eur O dar darbas, naujas bamperis...nes tipo būna juodi Žodžiu bl...
nu va, kalėm su bendradarbe vyno darbe, sėdim apsipatenkinę...mano mašiniuks kirmyja pas diedus autoservise, kaladę priekinę turėtų pakeist Dirbt tingiu, visa lengvai "suvažinėta" Išlošiau prizą Droge, nu jofana -jei ateina pasiimt moteris - ar būtina vyriškų kvepalų pridėt ??? atiduosiu žentui ... bet juk išlošiau tai aš...žo, pravalas.
nu va, kalėm su bendradarbe vyno darbe, sėdim apsipatenkinę...mano mašiniuks kirmyja pas diedus autoservise, kaladę priekinę turėtų pakeist Dirbt tingiu, visa lengvai "suvažinėta" Išlošiau prizą Droge, nu jofana -jei ateina pasiimt moteris - ar būtina vyriškų kvepalų pridėt ??? atiduosiu žentui ... bet juk išlošiau tai aš...žo, pravalas.
Labukas
O tai nebuvo aisku is kart ka islosi? Kartais net lost neverta
Na ka, darba jau ipusejau po 12 baigsiu ziuriu primaklinau biski, tai kad nevazinet pirmyn atgal, laukiu
Grisiu ir iskart stslus ruost puost dar laukini nuplaut, parsinest reik
O tai nebuvo aisku is kart ka islosi? Kartais net lost neverta
Na ka, darba jau ipusejau po 12 baigsiu ziuriu primaklinau biski, tai kad nevazinet pirmyn atgal, laukiu
Grisiu ir iskart stslus ruost puost dar laukini nuplaut, parsinest reik
tai buvo aišku, bet buvo ir moteriškų daiktelių.Tas "išlošiau" - tai kai perki, kvitas dalyvauja loterijoje. Ko nepasimt už dyka
Niū ką. Nebeprisėsiu prie kompo, 16 val ateis vaikai.
Gerų merginos jums švenčių, ir visiems skaitantiems mūsų namų istorijas. Jaukaus Kūčių stalo, meilės , ramybės. Vilties visame. Tikėjimo gėriu. Ir lai užteka šįvakar Kalėdų Žvaigždė
Niū ką. Nebeprisėsiu prie kompo, 16 val ateis vaikai.
Gerų merginos jums švenčių, ir visiems skaitantiems mūsų namų istorijas. Jaukaus Kūčių stalo, meilės , ramybės. Vilties visame. Tikėjimo gėriu. Ir lai užteka šįvakar Kalėdų Žvaigždė