Ne ten parasiau .
Labukas
Vel i darbus..
Skaneris dar neuzsikroves, tai nezinau kirk cia turesiu..
Istraukiau jau lasisa is kameros, palikau taip saldytuve, siandien ryt atsils pamazu..o ketvirtad bandysiu lupt as ja tikiuosi gausis kasnors 😎
Vel i darbus..
Skaneris dar neuzsikroves, tai nezinau kirk cia turesiu..
Istraukiau jau lasisa is kameros, palikau taip saldytuve, siandien ryt atsils pamazu..o ketvirtad bandysiu lupt as ja tikiuosi gausis kasnors 😎
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 20, 22:04)
Kaip tai man priminė diplominio dvi duobes žemių
Dėk su petelne per snukį tai durnei. O dar norejai ja dovanomis apdalinti...
ne, žinok, tik jos nuopelnas, kad taip tiksliai viską sudėliojau, nieko taisyt šitoj vietoj nereiks. Mergos dar žaliuos su tvarkymais. Ir žaliuos su rašymais. Bet aš galvojau galvojau ir sugalvojau... kadangi jos abi komisijoj, o viena iš jų - mano vadovė, ir kažkokia katė joms kelią perbėgus, tai nei aš, nei mano darbas čia niekuo dėtas. Tiesiog papuoliau į žaibų vidurį. Nes jau nuo pirmo gynimo matėsi, kad kažkas ten neladno.
Nu nieko, tai yra tam tikros pamokos, kita vertus, pati labiau praturtėsiu, darašinėdama skyrius. gaila tik, kad laiko nedaug.
Giega, nu labai skaniai skamba .Gal turi tikslų receptą ?
🎈bjauru, kai papuoli i tokias situacijas
Mb kazkur rades recepta, parasiau, kad imestu kai laiko tures.. o as gi is akies viska dedu😎
Darbo nedaug.. net uzklausiau del penktadienio.. nes jei tik tiek, tai man idealu butu laisvadienis
Mb kazkur rades recepta, parasiau, kad imestu kai laiko tures.. o as gi is akies viska dedu😎
Darbo nedaug.. net uzklausiau del penktadienio.. nes jei tik tiek, tai man idealu butu laisvadienis
Nu jo...jos tarpusqvyje pešasi, o kencia visqi niekam deti zmones.
Farsiruotos zuvys gražu, man vaikyste primena ir vestuves , bet pati niekada neprasideciau ' per daug terliones. Va pirkt - pirkciau, tik niekas pas mus ju nedaro.
Farsiruotos zuvys gražu, man vaikyste primena ir vestuves , bet pati niekada neprasideciau ' per daug terliones. Va pirkt - pirkciau, tik niekas pas mus ju nedaro.
Nu skaniai atrodo tie kalmarai... O žuvį farširuot tikrai nėra sudėtinga, sudėtingiausia nulupt skūrą, nes kantrybės reik.O visa kita - šūduks.
Va pavalgysiu ir varysiu bibliotekon, pražioplinau knygas grąžint
Šiaip konsultacija ne tik man...dar grupiokei bus, o ta nagla kai tankas : aš susitariau su dėstytoja 18.20 val, ji man rašo į mesendžerį : "Klausyk, o tau gerai bus nuo 20 val" ? parašiau -ne, negerai. Nu tipo tu palauksi, o aš jau čia pirma. Ot ir guzo kakton. Jau ne pirmą kartą pastebiu ant jos tokį naglavojimą. Tai šįkart nenusileidau, nefig. Pati nedirba, tiksliau dirba laisvu grafiku, o aš mat turiu taikytis prie jos. Tikrai gerokai pyktelėjau...
Blyn, kaip sninga...kelias ne kažkoks bus...
Va pavalgysiu ir varysiu bibliotekon, pražioplinau knygas grąžint
Šiaip konsultacija ne tik man...dar grupiokei bus, o ta nagla kai tankas : aš susitariau su dėstytoja 18.20 val, ji man rašo į mesendžerį : "Klausyk, o tau gerai bus nuo 20 val" ? parašiau -ne, negerai. Nu tipo tu palauksi, o aš jau čia pirma. Ot ir guzo kakton. Jau ne pirmą kartą pastebiu ant jos tokį naglavojimą. Tai šįkart nenusileidau, nefig. Pati nedirba, tiksliau dirba laisvu grafiku, o aš mat turiu taikytis prie jos. Tikrai gerokai pyktelėjau...
Blyn, kaip sninga...kelias ne kažkoks bus...
Mano bebenciukas vakar univero bibliotwkoje paliko £50...bauda uz laiku nepriduotas knygas
Pas mane kadangi kantrybes - 0, tai apie farsiruotas zuvis net nekalbu
Teisingai , nenusileisk, nes yra nemazai tokiu naglų, kurie zmogaus geruma laiko jo silpnybe.
Teisingai , nenusileisk, nes yra nemazai tokiu naglų, kurie zmogaus geruma laiko jo silpnybe.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 21, 13:57)
Mano bebenciukas vakar univero bibliotwkoje paliko £50...bauda uz laiku nepriduotas knygas
tai aš irgi kaip ir vėlavau, vakar vakare 21 val suėjo laikas, bet laiku susigraibiau, pasiskambinau.Viskas OK. O užtat nepasakė vakar, kad užsakytas knygas atveža tik nuo 14-14.30 val.Tai teks važiuot dar kartą... Ryt blyn dar turiu varyt atstovaut mūsų parapiją per tiesioginę transliaciją...skaitysiu skaitinius...o bijau reik pasirepetuot kažką...
Ne ne. Aš nesu bloga, bet irgi turiu ribotą laiką ir šiaip reikėtų laikytis bent kažkokio padorumo.
Nuuu...tada tau galima daryt kaip tinginio balandėlius daro, taip tu tinginio žuvį... paėmei, sulipdei iš faršo ir vualia...
As ir is tu, kurios megsta viska greit padaryt bet kazkaip noris nors karta pabandyt gal nieko neiseis ir man teks tik supildyt zuvies pavidsla )
Po darbu jau.. jei taip proporcingai mazes, tai gal penktad net neisiu i darba:)
Po darbu jau.. jei taip proporcingai mazes, tai gal penktad net neisiu i darba:)
QUOTE(giega @ 2021 12 21, 19:11)
As ir is tu, kurios megsta viska greit padaryt bet kazkaip noris nors karta pabandyt gal nieko neiseis ir man teks tik supildyt zuvies pavidsla )
pabandyk.Jei nesigaus-visada galėsi sumalt/sukapot ar iš nervų į sieną tėkšt
Ryt jau reik užsimerkt visokius kviečius/aguonas/pupas, kad poryt išsivirt...
Tingiu aš čia su tuo darbu, bet tingi ar netingi, vistiek reik
Labukas
O aguonas ir reik is anksto uzmerkt? As galvojau penktad uzpilsiu verdanciu vandeniu ir bus gerai
Gavau pagaliau tu kalmaru draugelis vare i naktini turgu, tai pilnas saldytuvas delikatesu austres, sukutes, krevetes 😎
Vel numesti uztiesalai pavesinej.. vel kokia lape buvo atejys.. nors gal ir kates, nes girdejau kaip pjoves.. salta, tai lenda kur silciau.. o cia ir sofos ir uztiesaliukai 🙂
Jau ijungiau masina sildytis, baigineju kava ir varysiu dirbt:) va siandien jau jauciu kad sventes arteja, darbo daugeja. 150 stopu. Bet jei taip bus ir kitas dienas, niekas man laisvo penktad neduos
O aguonas ir reik is anksto uzmerkt? As galvojau penktad uzpilsiu verdanciu vandeniu ir bus gerai
Gavau pagaliau tu kalmaru draugelis vare i naktini turgu, tai pilnas saldytuvas delikatesu austres, sukutes, krevetes 😎
Vel numesti uztiesalai pavesinej.. vel kokia lape buvo atejys.. nors gal ir kates, nes girdejau kaip pjoves.. salta, tai lenda kur silciau.. o cia ir sofos ir uztiesaliukai 🙂
Jau ijungiau masina sildytis, baigineju kava ir varysiu dirbt:) va siandien jau jauciu kad sventes arteja, darbo daugeja. 150 stopu. Bet jei taip bus ir kitas dienas, niekas man laisvo penktad neduos
šiaip nemerkdavau, bet šįmet merksiu Greičiau išvirs...
Aš jau buvau pas klientę ir bibliotekon nulėkus buvau...dar grįžtant užsukau pas serviso diedus, ryt mašiniuką duosiu patvarkyt-priekinio rato stabdžių kaladė cypia O stabdžiai žiemą svarbu
Nu blyn, tie gyvūnai tai užknisa kartais...šikt visi laukai yra - nu kodėl reik ant sofutės? Ėst irgi pilni laukai -bet ne, ateina daržan, nuėda rūgštynes, arba darželin - rožes...
Aš jau buvau pas klientę ir bibliotekon nulėkus buvau...dar grįžtant užsukau pas serviso diedus, ryt mašiniuką duosiu patvarkyt-priekinio rato stabdžių kaladė cypia O stabdžiai žiemą svarbu
Nu blyn, tie gyvūnai tai užknisa kartais...šikt visi laukai yra - nu kodėl reik ant sofutės? Ėst irgi pilni laukai -bet ne, ateina daržan, nuėda rūgštynes, arba darželin - rožes...