Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

160 jau daug.. Idealu 120-130 biggrin.gif O siaip tik skaiciai gal baisus, is tikro tai greit viskas einas mirksiukas.gif Eiles tvarka, gatve palei gatve ir padarai viska mirksiukas.gif Kol kas todo, kad 15h baigsiu..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 09, 10:57)
160 jau daug.. Idealu 120-130 biggrin.gif  O siaip tik skaiciai gal baisus, is tikro tai greit viskas einas mirksiukas.gif Eiles tvarka, gatve palei gatve ir padarai viska mirksiukas.gif Kol kas todo, kad 15h baigsiu..

tai kada vakar baigei tokį kiekį ? rolleyes.gif
blyn, nesugalvoju, ką sesei dovanų prigriebt...klausiu - tai tipo nieko nereikia blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 09 birželio 2021 - 09:31
Vakar po 16:15 biggrin.gif as i viena val apie 30 siuntiniu atiduodu.
Atsakyti
Naaaaaaaa...jus dirbkit, o as siandien bimbinesiu biggrin.gif
Ka tik masažą atšaukė - masažistė blogai jauciasi po vakcinacijos. Tai eisiu paguleti I vonią, ppalaistyti neaugancius rolleyes.gif agurkus ir varysiu I trasa, siandien pikniką po piet su draugemis susiorganizavom parke.
Atsakyti
miargoooos...ką seskei dovanot ? Giega, tu gerai patari, dafai... biggrin.gif
Atsakyti
Gulim biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Neturiu supratimo apie dovanas. As nelabai gera dovanu pirkeja, dazniausiai duodu pinigais. Brangiau iseina, bet nors be streso buni 'tiks/netiks'.
Atsakyti
pinigais netinka. Net nežinau...kosmetikos sakė nenori, drabužių/batų čekio nenori... unsure.gif Įtariu, nupirksiu papuošalą kokį sidabrinį ir tiek žinių.
Tai va. Žiauriai susinervinus dėl mašinkos, remontas nebeapsimoka, reik kažką pirktis... unsure.gif perkamųjų kūdai, nu bet teks. unsure.gif
Atsakyti
Oi, moterims nemoku isrinkt smile.gif Man paciai reik 2 dovanu moterims..Pinigais labai nemegstu dovanot, nors kartais tai geriausia iseitis biggrin.gif
O siaip dar ir nuo finansu priklauso, kiek zadi paskirt.. Gal kvepalai kokue, salikelis, sketis, papuosalai..

Atidirbau.. Saltibarsciu uzmakalavau biggrin.gif Einu biski virtuve apmetysiu ir veliau i gyma.
Atsakyti
tai va...kad senom tarkom nebe kažko ir reik.Pirkčiau įspūdžio dovaną - nieko įdomaus Panevėžy nėr. Masažas-kažkada dovanojau, bloga pasidarė...restoranas-nu vienai neįdomu...jodinėjimas - už miesto, kaip nusigaut. Žodž. Galvos skausmas blink.gif
Kvepalų neatitaikysiu, mes labai skiriamės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 09 birželio 2021 - 18:03
Bet tai gal atsimeni kokius turi kvepalus, gali pakartot mirksiukas.gif
As esu gavus masaza su karstais akmenim.. mano gimje vasara, drauge ir sako- geriau nueik, kai salta bus.. Nu ok.. ir vis laiko neistaikiau smile.gif kol pasibaige galiojimas biggrin.gif Lygiai taip pat gavai i SPA. Bet ten vidury sav galiojo.. tai ir neradau laiko biggrin.gif Vnz, man netinka tokios dovanos biggrin.gif
Man visai sueitu dovana, kaip ranksluosciai, patalyne, taires biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 09, 20:13)

Man visai sueitu dovana, kaip ranksluosciai, patalyne, taires biggrin.gif

patalynės turim po 5 metus į priekį tongue.gif
nu kažkas vistiek užstrigs ryt...smulkmena kokia. Dar esu nužiūrėjus kuponą į safari parką Anykščiuose , tai tikiuos, kai nusipirksiu mašinuką, lėksim.Tai bus antra dalis dovanos smile.gif
Atsakyti
As labai apsidziaugciau savaitės procedūromis Birštone biggrin.gif biggrin.gif . Tikrai ta proga skrisciau I Lietuvą biggrin.gif
Atsakyti