160 jau daug.. Idealu 120-130 O siaip tik skaiciai gal baisus, is tikro tai greit viskas einas Eiles tvarka, gatve palei gatve ir padarai viska Kol kas todo, kad 15h baigsiu..
QUOTE(giega @ 2021 06 09, 10:57)
160 jau daug.. Idealu 120-130 O siaip tik skaiciai gal baisus, is tikro tai greit viskas einas Eiles tvarka, gatve palei gatve ir padarai viska Kol kas todo, kad 15h baigsiu..
tai kada vakar baigei tokį kiekį ?
blyn, nesugalvoju, ką sesei dovanų prigriebt...klausiu - tai tipo nieko nereikia
Vakar po 16:15 as i viena val apie 30 siuntiniu atiduodu.
Naaaaaaaa...jus dirbkit, o as siandien bimbinesiu
Ka tik masažą atšaukė - masažistė blogai jauciasi po vakcinacijos. Tai eisiu paguleti I vonią, ppalaistyti neaugancius agurkus ir varysiu I trasa, siandien pikniką po piet su draugemis susiorganizavom parke.
Ka tik masažą atšaukė - masažistė blogai jauciasi po vakcinacijos. Tai eisiu paguleti I vonią, ppalaistyti neaugancius agurkus ir varysiu I trasa, siandien pikniką po piet su draugemis susiorganizavom parke.
miargoooos...ką seskei dovanot ? Giega, tu gerai patari, dafai...
pinigais netinka. Net nežinau...kosmetikos sakė nenori, drabužių/batų čekio nenori... Įtariu, nupirksiu papuošalą kokį sidabrinį ir tiek žinių.
Tai va. Žiauriai susinervinus dėl mašinkos, remontas nebeapsimoka, reik kažką pirktis... perkamųjų kūdai, nu bet teks.
Tai va. Žiauriai susinervinus dėl mašinkos, remontas nebeapsimoka, reik kažką pirktis... perkamųjų kūdai, nu bet teks.
Oi, moterims nemoku isrinkt Man paciai reik 2 dovanu moterims..Pinigais labai nemegstu dovanot, nors kartais tai geriausia iseitis
O siaip dar ir nuo finansu priklauso, kiek zadi paskirt.. Gal kvepalai kokue, salikelis, sketis, papuosalai..
Atidirbau.. Saltibarsciu uzmakalavau Einu biski virtuve apmetysiu ir veliau i gyma.
O siaip dar ir nuo finansu priklauso, kiek zadi paskirt.. Gal kvepalai kokue, salikelis, sketis, papuosalai..
Atidirbau.. Saltibarsciu uzmakalavau Einu biski virtuve apmetysiu ir veliau i gyma.
tai va...kad senom tarkom nebe kažko ir reik.Pirkčiau įspūdžio dovaną - nieko įdomaus Panevėžy nėr. Masažas-kažkada dovanojau, bloga pasidarė...restoranas-nu vienai neįdomu...jodinėjimas - už miesto, kaip nusigaut. Žodž. Galvos skausmas
Kvepalų neatitaikysiu, mes labai skiriamės
Kvepalų neatitaikysiu, mes labai skiriamės
Bet tai gal atsimeni kokius turi kvepalus, gali pakartot
As esu gavus masaza su karstais akmenim.. mano gimje vasara, drauge ir sako- geriau nueik, kai salta bus.. Nu ok.. ir vis laiko neistaikiau kol pasibaige galiojimas Lygiai taip pat gavai i SPA. Bet ten vidury sav galiojo.. tai ir neradau laiko Vnz, man netinka tokios dovanos
Man visai sueitu dovana, kaip ranksluosciai, patalyne, taires
As esu gavus masaza su karstais akmenim.. mano gimje vasara, drauge ir sako- geriau nueik, kai salta bus.. Nu ok.. ir vis laiko neistaikiau kol pasibaige galiojimas Lygiai taip pat gavai i SPA. Bet ten vidury sav galiojo.. tai ir neradau laiko Vnz, man netinka tokios dovanos
Man visai sueitu dovana, kaip ranksluosciai, patalyne, taires
QUOTE(giega @ 2021 06 09, 20:13)
patalynės turim po 5 metus į priekį
nu kažkas vistiek užstrigs ryt...smulkmena kokia. Dar esu nužiūrėjus kuponą į safari parką Anykščiuose , tai tikiuos, kai nusipirksiu mašinuką, lėksim.Tai bus antra dalis dovanos
As labai apsidziaugciau savaitės procedūromis Birštone . Tikrai ta proga skrisciau I Lietuvą