Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

pas mus lyja, oras šlykštus... blink.gif laukiu, kol ateis mano laikas - varysiu kirpyklon...būsiu per gynimą graži biggrin.gif
O galvą šiandien skauda...aina sau, matyt persitempiau... tongue.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu...didesnės nieko nedavėjos, kaip mano anyta, nėra bigsmile.gif Giegos anyta prieš ją atrodo, kaip fėja biggrin.gif biggrin.gif

Kaip gerai, kad pastininkė pasibarškino - atidaviau atvirute su pinigeliais. Dabar ramu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 gruodžio 2021 - 14:07
O aš einu teliko žėt. Ryt gynimas smile.gif
Atsakyti
Sekmes!!!

Mes shopingus apejom. Tikejau kad gerokai daugiau zmoniu bus, o cia kaip eilini savaitgali..
Tai ca, dovanos visiems supirktos, beliko supakuot😎
Dabar kepu pyraga nindzej smile.gif ziuresim kas gausis😎
Atsakyti
oho, net pyragas... biggrin.gif O aš dar biškiuką pasiruošiu, nes vakar nesiruošiau beveik, paskui pasipuošiu ir lauksiu nuorodos gynimui. Po to eisiu švęst - tvarkysiuos namus, puošiu eglutę ir gersiu vyną. Vat taip vat smile.gif
Vakar šlyžikus išsikepiau ta proga biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Dar karteli sekmes!!!
O i darba?

Kaip mazai man vienos iseigines smile.gif siandien tiek reikalu turiu, gerai dar kad anksti darba baigsiu😎
Atsakyti
Sėkmės, Lutut 4u.gif

As tai laukiu kada iskeps kulšelės ir vaziyoju pasiimti vaiką šventėms yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Nu žinai. ta sėkmė. darbas puikus, metodiškai nerado prie ko prikibt. O bet tačiau. Vadovės "nuopelnas", kad labai puikiai parašiau apie dujinę, kai reikėjo rašyt apie raketą. Žodžiu b let. Pasipuošiau eglę, einu prisilakt, net iš nervų net pykina...vėl arsiu bele kaip, nes reikia visą pirmą skyrių taisyt... unsure.gif
Atsakyti
Nu bet gal tu taip matai ta projekta.. kodel tuti buti pagal juos..
O dabar nusiramink, laiko dar turi, spesi patsisyt 4u.gif
Eglute liuks wub.gif

Dar dvejose pardese neradau cielu kalmaru, tik ziedai..na belieka tiketis, kad bus turguj.. jei ne, apsieisim ir be kalmaru smile.gif
Atsakyti
ai nu...suprasi čia juos visus.Ir įtiksi visiem...Skambino pati vadovė, matomai jie ten visi posėdžiavo po gynimo. Kaip metodinei daliai , ji išvedė mane puikiai. Nu nerado prie ko prikibt, žodynėlį tik į kitą vietą perkelt reik Nu žo. Reiks papildyt, pataisyt...kažkaip išgyvensiu. Galėjo tik iš karto tas būt suderinta, nebūtų reikėję kruštis per šventes ir nervų gadintis. Užsisakiau biblėj knygą, ryt varysiu pasimt...ir studijuot aišku, laiko ne prūdai.
O ką tu su tais cielais kalmarais žadi daryt ? rolleyes.gif
Kėnis pas mane mirksiukas.gif ir tik 10.99.Turguj 40 blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 20 gruodžio 2021 - 19:33
Bet kazi ar buna, kad is pirmo karto viskas gerai..

Idaryt noriu 🙂 kalmarus imeti i verdanti vandeni 1 min, tada istrauki ir iskart i ledini vandenis, kad baigtus virimas/ kaitimas.. tada virti ryziai, mazos krevetes, sukisi i kalmarus, uztaisai skyle su krapstuku ir apkepi ant keptuves 🙂
Dabar dar vuena recepta su grybu idaru radau.. Pievagrybius apsikepini ant keptuves, su svogunu. Tada virta kiausini sukapoji, zalumynu ir biski surio.. vel i tuos kalmarus, vel apkepi ant sviestuko..
As pati nemegstu kalmaru, bet sveciai dievina..

Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 20, 17:55)
Nu žinai. ta sėkmė. darbas puikus, metodiškai nerado prie ko prikibt. O bet tačiau. Vadovės "nuopelnas", kad labai puikiai parašiau apie dujinę, kai reikėjo rašyt apie raketą. Žodžiu b let. Pasipuošiau eglę, einu prisilakt, net iš nervų net pykina...vėl arsiu bele kaip, nes reikia visą pirmą skyrių taisyt...  unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaip tai man priminė diplominio dvi duobes žemių biggrin.gif

Dėk su petelne per snukį tai durnei. O dar norejai ja dovanomis apdalinti... rolleyes.gif
Atsakyti