pas mus lyja, oras šlykštus... laukiu, kol ateis mano laikas - varysiu kirpyklon...būsiu per gynimą graži
O galvą šiandien skauda...aina sau, matyt persitempiau...
Vienu žodžiu...didesnės nieko nedavėjos, kaip mano anyta, nėra Giegos anyta prieš ją atrodo, kaip fėja
Kaip gerai, kad pastininkė pasibarškino - atidaviau atvirute su pinigeliais. Dabar ramu
Kaip gerai, kad pastininkė pasibarškino - atidaviau atvirute su pinigeliais. Dabar ramu
O aš einu teliko žėt. Ryt gynimas
Sekmes!!!
Mes shopingus apejom. Tikejau kad gerokai daugiau zmoniu bus, o cia kaip eilini savaitgali..
Tai ca, dovanos visiems supirktos, beliko supakuot😎
Dabar kepu pyraga nindzej ziuresim kas gausis😎
Mes shopingus apejom. Tikejau kad gerokai daugiau zmoniu bus, o cia kaip eilini savaitgali..
Tai ca, dovanos visiems supirktos, beliko supakuot😎
Dabar kepu pyraga nindzej ziuresim kas gausis😎
oho, net pyragas... O aš dar biškiuką pasiruošiu, nes vakar nesiruošiau beveik, paskui pasipuošiu ir lauksiu nuorodos gynimui. Po to eisiu švęst - tvarkysiuos namus, puošiu eglutę ir gersiu vyną. Vat taip vat
Vakar šlyžikus išsikepiau ta proga
Vakar šlyžikus išsikepiau ta proga
Labukas
Dar karteli sekmes!!!
O i darba?
Kaip mazai man vienos iseigines siandien tiek reikalu turiu, gerai dar kad anksti darba baigsiu😎
Dar karteli sekmes!!!
O i darba?
Kaip mazai man vienos iseigines siandien tiek reikalu turiu, gerai dar kad anksti darba baigsiu😎
Sėkmės, Lutut
As tai laukiu kada iskeps kulšelės ir vaziyoju pasiimti vaiką šventėms
As tai laukiu kada iskeps kulšelės ir vaziyoju pasiimti vaiką šventėms
Nu žinai. ta sėkmė. darbas puikus, metodiškai nerado prie ko prikibt. O bet tačiau. Vadovės "nuopelnas", kad labai puikiai parašiau apie dujinę, kai reikėjo rašyt apie raketą. Žodžiu b let. Pasipuošiau eglę, einu prisilakt, net iš nervų net pykina...vėl arsiu bele kaip, nes reikia visą pirmą skyrių taisyt...
Nu bet gal tu taip matai ta projekta.. kodel tuti buti pagal juos..
O dabar nusiramink, laiko dar turi, spesi patsisyt
Eglute liuks
Dar dvejose pardese neradau cielu kalmaru, tik ziedai..na belieka tiketis, kad bus turguj.. jei ne, apsieisim ir be kalmaru
O dabar nusiramink, laiko dar turi, spesi patsisyt
Eglute liuks
Dar dvejose pardese neradau cielu kalmaru, tik ziedai..na belieka tiketis, kad bus turguj.. jei ne, apsieisim ir be kalmaru
ai nu...suprasi čia juos visus.Ir įtiksi visiem...Skambino pati vadovė, matomai jie ten visi posėdžiavo po gynimo. Kaip metodinei daliai , ji išvedė mane puikiai. Nu nerado prie ko prikibt, žodynėlį tik į kitą vietą perkelt reik Nu žo. Reiks papildyt, pataisyt...kažkaip išgyvensiu. Galėjo tik iš karto tas būt suderinta, nebūtų reikėję kruštis per šventes ir nervų gadintis. Užsisakiau biblėj knygą, ryt varysiu pasimt...ir studijuot aišku, laiko ne prūdai.
O ką tu su tais cielais kalmarais žadi daryt ?
Kėnis pas mane ir tik 10.99.Turguj 40
O ką tu su tais cielais kalmarais žadi daryt ?
Kėnis pas mane ir tik 10.99.Turguj 40
Bet kazi ar buna, kad is pirmo karto viskas gerai..
Idaryt noriu 🙂 kalmarus imeti i verdanti vandeni 1 min, tada istrauki ir iskart i ledini vandenis, kad baigtus virimas/ kaitimas.. tada virti ryziai, mazos krevetes, sukisi i kalmarus, uztaisai skyle su krapstuku ir apkepi ant keptuves 🙂
Dabar dar vuena recepta su grybu idaru radau.. Pievagrybius apsikepini ant keptuves, su svogunu. Tada virta kiausini sukapoji, zalumynu ir biski surio.. vel i tuos kalmarus, vel apkepi ant sviestuko..
As pati nemegstu kalmaru, bet sveciai dievina..
Idaryt noriu 🙂 kalmarus imeti i verdanti vandeni 1 min, tada istrauki ir iskart i ledini vandenis, kad baigtus virimas/ kaitimas.. tada virti ryziai, mazos krevetes, sukisi i kalmarus, uztaisai skyle su krapstuku ir apkepi ant keptuves 🙂
Dabar dar vuena recepta su grybu idaru radau.. Pievagrybius apsikepini ant keptuves, su svogunu. Tada virta kiausini sukapoji, zalumynu ir biski surio.. vel i tuos kalmarus, vel apkepi ant sviestuko..
As pati nemegstu kalmaru, bet sveciai dievina..
QUOTE(lututė @ 2021 12 20, 17:55)
Nu žinai. ta sėkmė. darbas puikus, metodiškai nerado prie ko prikibt. O bet tačiau. Vadovės "nuopelnas", kad labai puikiai parašiau apie dujinę, kai reikėjo rašyt apie raketą. Žodžiu b let. Pasipuošiau eglę, einu prisilakt, net iš nervų net pykina...vėl arsiu bele kaip, nes reikia visą pirmą skyrių taisyt...
Kaip tai man priminė diplominio dvi duobes žemių
Dėk su petelne per snukį tai durnei. O dar norejai ja dovanomis apdalinti...