Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

nu tai va, čia teisingas požiūris. Bet aš apie tai, kad būna, kad žmonės sausą duoną valgo, sau gaili , paskui pinigai kur ? graban? rolleyes.gif Nu nafig tokio gyvenimo. O kad vaikam duot - tai čia manau teisingas požiūris. Turim vieni kitus paremt , kol galim rolleyes.gif
Atsakyti
Nu...uzmuskit mane, bet giegos anytoje as nematau skručo mcdako. Ji ka sutaupo - viska atiduoda.

Ka as cia dabar isisnekejau, reik eiti pazaisti su modelinu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 gruodžio 2021 - 14:39
nu tai jo. Bet anūkam dovanėlės gailėt ar gimtadienin ateit tik su gėlytėm-ką aš žinau. Man jau čia skrudžas biggrin.gif man pačiai sarmata būtų...gal todėl nieko ypatingo ir neturiu tongue.gif

Atsakyti
Mano uosviene myli tik save smile.gif Sau nieko negaili, i keliones vaziuoja( viena) . O pinigu niekam neduoda, nes taupo savo senatvej.. ta prasme mes marcios gi jos neziuresim, neslaugysim, tai va tures uz ka samdyt smile.gif

O del dovanu, nu tokia jos natura.. pati labai megsta gaut dovanas, bet kad ir kitiem dovanot reikia, tai nedarina😎
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giega: 17 gruodžio 2021 - 17:14
nu tai ir sakau, skrudžas...bet ne tos rūšies, kur sausą bulką graužia, bet tos, kur saviem visko gaili. rolleyes.gif
Žo, dzin...nuvargau, bet dar namuose turėsiu duotis su magistriniu. Nieko, kaip nors. Finišas jau arti. Šiandien su vadove pliurpiau bele kiek. Nežinau, gal po visų gynimų reiks kokią dovanėlę nupirkt...nes tikrai daug laiko paaukojo man, gauna aišku kažkiek už vadovavimą, bet ten kapeikytės. Tai net nežinau, va neįsivaizduoju ką jai galima nupirkt rolleyes.gif
Atsakyti
Bukim biedni, bet teisingi. Butas Ispanijoje jos pinigais nupirktas? Jos. Kieno vardu? Sūnaus. Antram butui pinigus vel renka? Renka. Kieno vardu vel bus butas - sūnaus? Ji gi ne sau tuos butus perka. Kur jus matot skrudžumą?
Ne visi gi megsta pinigus metyti I kaire ir I desine. As pvz irgi nemegstu. Jus galvojat mes vaiko mokslams butume sutaupe tokia suma, jei butume lakste po visus balius ir pasilinksminimus? Jei gyventume sau ir savo malonumui, tai vaikas dabar butu isiskolines valstybei pusei savo gyvenimo.

Bet cia tema be teisingo atsakymo, nes kiekvienas gyvena pagal savo supratima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 gruodžio 2021 - 19:43
niū, paskutinis sakinys teisingas. Visi turim savo supratimą ir tiek rolleyes.gif Bet man vistiek va krebžda, kad nu butas, nu OK, nu fainai...Liks kažkam po mirties, aga, gerai. O dabar? Nu ne apie ištisinį balių kalba, o apie anūkų palepinimą, gimtadienio dovanas normalias ir pan. Nuo to nelabai nubiednėtų biggrin.gif ... babukas dabar reikalingas, o ne po mirties... ir tas turtas toks ...hmm...be šilto prisiminimo lieka... rolleyes.gif
Šiaip sau kartais paskūpiu, bet artimuosius visada noriu nudžiugint iš visos dūšios blush2.gif
OK, dirbu toliau.Šviesą tunelio gale matau jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi tik is aavo varpines skalambyju, kaip uzaugus su dovanotu NT biggrin.gif
Mano uosviai niekada nieko nei dovanoję, nei ka vaikams ar anukams dave, o sūnūs su dukromis tiesiog pūkelius nuo jų pučia/pūsdavo - paskutine kapeika gatavi buvo jiems atiduoti...gal del to, kad niekada nieko nera gave is tėvų, dėmesio normalaus ir to negaudavo.

Ai...Чужая душа потёмки.
Atsakyti
nežinau...esu gavus ir iš tėvų, ir iš uošvienės - ką turėjo, tuo dalijosi, aš irgi galiu pusę skūros nusiplėšt...niekas jokių NT nėr palikęs ir nepaliks (chalūpa kaime nesiskaito, nes ten gyva bėda), viską savo nagais turiu uždirbt. Tai man todėl ir svetimas tas drebėjimas dėl kapeikos. Nesimėtau, bet nematau reikalo ir spaust. Graban nesusidėsiu tų sutaupytų 20 eurų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ger, einu dasimušt su darbu, neblevyzgojus biggrin.gif
Atsakyti
As irgi noriu gyvent cia ir dabar, o ne spaus kiekviena kapeika..
beje, is uosvienes nieko nesitikiu, nieko nereikalauju 😎 Dave- gerai, nedave- dar geriau- neprikaisios smile.gif

Patinka man ta nindze😎 vel vakariene per 10 min😎
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 17, 23:55)
As irgi noriu gyvent cia ir dabar, o ne spaus kiekviena kapeika..
beje, is uosvienes nieko nesitikiu, nieko nereikalauju 😎 Dave- gerai, nedave- dar geriau- neprikaisios smile.gif

Patinka man ta nindze😎 vel vakariene per 10 min😎

tai vava...niekas niekam ir nieko neskolingas, gyvent reik dabar... rolleyes.gif
baigiaaaau yahoo.gif ...aišku, po katedrinio garantuotai dar reiks taisyt, bet savaitgalį galėsiu bim bam... biggrin.gif turėjau alaus bonką, bet nafig.Einu gult, akyse jau dvejinasi... tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Dirbu siandien.. ir dar vakarini deliveri turiu.. vakar atidaviau, kazi siandien pavyks kam isprudint ta vakarini smile.gif

Planu kaip ir jokiu.. reiktu I ta urmine Costco, bet kazi ar isvaziuosim po pietu.. gal surasyt sarasa ir mb vienas apipirktu .. Ryte vis maziau zmoniu..
Atsakyti