Smėlis jo, kiek skaičiau (nors ne kačių fanas) , yra sintetinis kraikas, kur pasidaro guzelis, jį iškeli ir viskas, visas kitas lieka birus. Tik kadangi katės lengvai job***, tai ne visi kraikai visom patinka
Šiandien pas klientą du pūzikus mačiau- mergikė kokių 3-4 mėn ir bigliukė, draugauja abi
Mano katinui kol jas visi smeliai itiko, man neitinka vienas geras, nu bet brangokas, gaila.. tas kur susoka i guza, nu molis kazkoks, vis iskrapstai ji paskui.. Kitas labai greit prasmirsta..
Dabar tad drozles oabandysiu..
Dabar tad drozles oabandysiu..
Labs ryts
vakar vėl prasmaksojau iki 23.45 val... bet šiandien nėr taip blogai. Matyt, vakar "atitirpinėjo" įtampa po egzo. Pusę ištaisiau...šiandien tikiuosi kitą pusę įveikti ir skaidres pasidaryti. Dar kalbą reikia pasirašyti...
Labukas
Primink, kada ginsies magistra?
Kazi kiek cia to darbo, skaneris dar neuzsikroves..
ai, vakar atvarau i darba, parkuojuos, ir taip matau sone kaip nuo kango leidzias VORAS stabt vos neskersai masina is paskus pypina, kad pasitraukciau, o as moju, kad tuoj tuoj ir graibsi servetele .. ten vairuotojas jau aupeato, kad kazkas ne taip atejo ir ismetd man vora is masinos brr..
buvo saltos dienos, dabar atsile iki +12 ir lenda tie vorai..
Primink, kada ginsies magistra?
Kazi kiek cia to darbo, skaneris dar neuzsikroves..
ai, vakar atvarau i darba, parkuojuos, ir taip matau sone kaip nuo kango leidzias VORAS stabt vos neskersai masina is paskus pypina, kad pasitraukciau, o as moju, kad tuoj tuoj ir graibsi servetele .. ten vairuotojas jau aupeato, kad kazkas ne taip atejo ir ismetd man vora is masinos brr..
buvo saltos dienos, dabar atsile iki +12 ir lenda tie vorai..
Pirmadienį katedrinis...galutinis ar sausio 13 ar 14...
Pas tave smagu buvo blyn, per tą vorą gali ir nemalonumų pasidaryt
Pas tave smagu buvo blyn, per tą vorą gali ir nemalonumų pasidaryt
Labs, labs, panienkos.
Nieko neturiu ka pasakoti naujo. Ramu, gera . Megstu, kai nereikia verstis per galvą ir rūpintis kazkuo
Nieko neturiu ka pasakoti naujo. Ramu, gera . Megstu, kai nereikia verstis per galvą ir rūpintis kazkuo
Nieko, tuoj ir aš pabaigsiu savo vargelius...bet man viso šito draskymosi trūks Nu ne viso, bet dalies Visai patinka man mokytis
As jau namie siandien uosvienes gimtadienis , tai nupirkau geliu, saldainiu ir sampo ir bus gerai
O, tai balius nusimato
Man nusimato tolesnis darbo taisymas
Man nusimato tolesnis darbo taisymas
Labukas
Toks ten ir balius vidury savaites pavalgem, sampo buteli isgerem ir namo Gi tik mes ir vaziuojam sveikint.. draugu jokiu neturi, kiti anukai geriausiu atveju telefu pasveikino. gal 😎
Net Ispanijoj jau sugebejo susipykt su kaimyne Aisku mes iskart jai sakem, kad nesileistu i artima draugyste su ja, nes ten ant kaktos uzrasyta-aferiste nu bet gi uosvienei visi geri, kas moka saldziai pakalbet😎 tiek pribure, kad buto raktus paliko😎 o ta kaimyne ir nuomuoja musu buta, pinigai i kisene ) ir aisku mes niekaip uosvienes neitikinam, kad tusciam bute elektra pati savaime nesisuka Mes cia issigalvojam ir smeiziam jos ,, drauge, nuvaziavus pati pamate
Toks ten ir balius vidury savaites pavalgem, sampo buteli isgerem ir namo Gi tik mes ir vaziuojam sveikint.. draugu jokiu neturi, kiti anukai geriausiu atveju telefu pasveikino. gal 😎
Net Ispanijoj jau sugebejo susipykt su kaimyne Aisku mes iskart jai sakem, kad nesileistu i artima draugyste su ja, nes ten ant kaktos uzrasyta-aferiste nu bet gi uosvienei visi geri, kas moka saldziai pakalbet😎 tiek pribure, kad buto raktus paliko😎 o ta kaimyne ir nuomuoja musu buta, pinigai i kisene ) ir aisku mes niekaip uosvienes neitikinam, kad tusciam bute elektra pati savaime nesisuka Mes cia issigalvojam ir smeiziam jos ,, drauge, nuvaziavus pati pamate
Oho, nu bet ir naivi ta uošvienė tavo...tikiuos, raktus atėmė iš "draugės" ? Tai bliam, pridirbs kažką ar sugadins nuomininkai ir ką? Taip ir numuilintų?
Ne tas zodis,kokia naivi.. Visi geri, kurie moka saldziai pasneket atsimenat sakiau, kad antra buta norim pirkt.. kai pradejom aiskintis kur kas, pasirodo pliaze su kazkokiu susipazino, tas ala parduoda.. tik duok jam depozita ir jis laikys mums ta buta, kol mes surinkdim pinigus
Po siai dienai neirodom, kad vel ant gerulio uzsisoko.vistiek mes kalti, kad netikim zmonem . bet kadangi pati tiek pinigu jau nesurunktu, tai ir ner uz ka pirkt
Po siai dienai neirodom, kad vel ant gerulio uzsisoko.vistiek mes kalti, kad netikim zmonem . bet kadangi pati tiek pinigu jau nesurunktu, tai ir ner uz ka pirkt