Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Smėlis jo, kiek skaičiau (nors ne kačių fanas) , yra sintetinis kraikas, kur pasidaro guzelis, jį iškeli ir viskas, visas kitas lieka birus. Tik kadangi katės lengvai job***, tai ne visi kraikai visom patinka biggrin.gif
Šiandien pas klientą du pūzikus mačiau- mergikė kokių 3-4 mėn ir bigliukė, draugauja abi wub.gif
Atsakyti
Mano katinui kol jas visi smeliai itiko, man neitinka smile.gif vienas geras, nu bet brangokas, gaila.. tas kur susoka i guza, nu molis kazkoks, vis iskrapstai ji paskui.. Kitas labai greit prasmirsta..
Dabar tad drozles oabandysiu..
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labs ryts 4u.gif
vakar vėl prasmaksojau iki 23.45 val... bet šiandien nėr taip blogai. Matyt, vakar "atitirpinėjo" įtampa po egzo. Pusę ištaisiau...šiandien tikiuosi kitą pusę įveikti ir skaidres pasidaryti. Dar kalbą reikia pasirašyti... tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Primink, kada ginsies magistra?

Kazi kiek cia to darbo, skaneris dar neuzsikroves..
ai, vakar atvarau i darba, parkuojuos, ir taip matau sone kaip nuo kango leidzias VORAS blink.gif stabt vos neskersai masina smile.gif is paskus pypina, kad pasitraukciau, o as moju, kad tuoj tuoj ir graibsi servetele .. ten vairuotojas jau aupeato, kad kazkas ne taip biggrin.gif atejo ir ismetd man vora is masinos smile.gif brr..
buvo saltos dienos, dabar atsile iki +12 ir lenda tie vorai..
Atsakyti
Pirmadienį katedrinis...galutinis ar sausio 13 ar 14... rolleyes.gif
Pas tave smagu buvo biggrin.gif blyn, per tą vorą gali ir nemalonumų pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
Labs, labs, panienkos.

Nieko neturiu ka pasakoti naujo. Ramu, gera biggrin.gif . Megstu, kai nereikia verstis per galvą ir rūpintis kazkuo biggrin.gif

Atsakyti
Nieko, tuoj ir aš pabaigsiu savo vargelius...bet man viso šito draskymosi trūks biggrin.gif Nu ne viso, bet dalies biggrin.gif Visai patinka man mokytis ax.gif
Atsakyti
As jau namie smile.gif siandien uosvienes gimtadienis , tai nupirkau geliu, saldainiu ir sampo ir bus gerai smile.gif

Atsakyti
O, tai balius nusimato biggrin.gif
Man nusimato tolesnis darbo taisymas tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Toks ten ir balius vidury savaites smile.gif pavalgem, sampo buteli isgerem ir namo smile.gif Gi tik mes ir vaziuojam sveikint.. draugu jokiu neturi, kiti anukai geriausiu atveju telefu pasveikino. gal 😎

Net Ispanijoj jau sugebejo susipykt su kaimyne smile.gif Aisku mes iskart jai sakem, kad nesileistu i artima draugyste su ja, nes ten ant kaktos uzrasyta-aferiste smile.gif nu bet gi uosvienei visi geri, kas moka saldziai pakalbet😎 tiek pribure, kad buto raktus paliko😎 o ta kaimyne ir nuomuoja musu buta, pinigai i kisene smile.gif) ir aisku mes niekaip uosvienes neitikinam, kad tusciam bute elektra pati savaime nesisuka smile.gif Mes cia issigalvojam ir smeiziam jos ,, drauge”, nuvaziavus pati pamate smile.gif
Atsakyti
Oho, nu bet ir naivi ta uošvienė tavo...tikiuos, raktus atėmė iš "draugės" ? blink.gif Tai bliam, pridirbs kažką ar sugadins nuomininkai ir ką? Taip ir numuilintų? rolleyes.gif
Atsakyti
Ne tas zodis,kokia naivi.. Visi geri, kurie moka saldziai pasneket smile.gif atsimenat sakiau, kad antra buta norim pirkt.. kai pradejom aiskintis kur kas, pasirodo pliaze su kazkokiu susipazino, tas ala parduoda.. tik duok jam depozita ir jis laikys mums ta buta, kol mes surinkdim pinigus smile.gif
Po siai dienai neirodom, kad vel ant gerulio uzsisoko.vistiek mes kalti, kad netikim zmonem smile.gif. bet kadangi pati tiek pinigu jau nesurunktu, tai ir ner uz ka pirkt smile.gif
Atsakyti