Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2021 12 13, 14:42)
Uz tai ir stengiios ryte varyt i pardes, tada zmoniu dar nedaug buna 😉
Beveik viska jau supirkus Kaledom, liks tik darzoves ir duona..

Nusipirkau amarili smile.gif dabar jis stiklinej vazoj samanose.. o paskui ji reiks kur nors persodint ar lai taip ir auga tose samanose?

Dabar pamazu tvarkineju smile.gif

tai vava, liko produktai, kurie turi būt švieži rolleyes.gif
Amarilis turbūt dabar kol pražydės, tik drėkint. O paskiau persodint reik rolleyes.gif samanose niekas neauga, nebent kokios orchidėjos žievėse biggrin.gif
Atsakyti
Blyn, kaip isnaikint lape ? Jau uzdangscius sofas, vistiek isdraske kampa, prisiko ir sumyzo pagalvele… kazin, jei pakabinciau koki barskaliuka..
Atsakyti
Lapė gudri. Miesčionka kažin ar ko bijo.Kaime tai radijušką leidžia tvartuky, kad vištų nevogtų...Dar būna atbaidančios granulės katėms, šunims, kad darželiuosna nelystų. Lapė iš esmės šuo, tai gali pamėgint. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 13, 12:45)
Lapė gudri. Miesčionka kažin ar ko bijo.Kaime tai radijušką leidžia tvartuky, kad vištų nevogtų...Dar būna atbaidančios granulės katėms, šunims, kad darželiuosna nelystų. Lapė iš esmės šuo, tai gali pamėgint. rolleyes.gif

O kuek garsiai leidzia ta radia? As ir galiu palikt barsket istisai smile.gif tiek kad garsiai nesinori, nes kaimynai aplink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 13, 20:41)
O kuek garsiai leidzia ta radia? As ir galiu palikt barsket istisai smile.gif tiek kad garsiai nesinori, nes kaimynai aplink smile.gif

ką aš žinau smile.gif nežinau...man atrodo, su atbaidytojais būtų paprasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 13, 18:51)

ką aš žinau smile.gif nežinau...man atrodo, su atbaidytojais būtų paprasčiau smile.gif

O kas tie atnaidytojai?

Turiu toki pypsiuka, kur nuo judesio cypia ir mirksi.. neveikia net kaciu smile.gif
Pabandysiu tu granuliu paieskot.. bet rai ka, man jas i trobele det?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 13, 23:16)
O kas tie atnaidytojai?

Turiu toki pypsiuka, kur nuo judesio cypia ir mirksi.. neveikia net kaciu smile.gif
Pabandysiu tu granuliu paieskot.. bet rai ka, man jas i trobele det?

atbaidytojai, arba repelentai. Bent LT yra kažkoki, kad darželin katinai šunys nešiktų, nuo stirnų yra kraujo milteliai...LT būna Senukuose, Ermitaže, kur yra trąšos visokios, ten ir atbaidytojai. Prie pelių nuodų kartais būna. Kažkokia fignia, kur kvapo nemėgsta gyvūnas.
Atsakyti
Labukas

Oi, kaip sunkiai sm varto puslapius…

Bandysiu po darbo uzlekt iki kokios pardes, gal rasiu kokiu atbaidanciu pabarstuku.. nors kiek girdejus, nieko jie nepadeda smile.gif galvojam gal sviesa palikinet ijungta… kad ateina pagulet, tai px.. ko ji sika ant savo gulimos vietos..
Atsakyti
Šviesa kažin...radijuška man atrodo patikimiau...
Bleeee, kaip suvažinėta...miego noriu.Dar pas vadovę varyt reik... rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus, po tvorų pakeitimo, lapes neuzsuka. Anksciau tai Rokis jas vaikydavo, kai prasikasdavo urvus. biggrin.gif Uztat voverytes dabar ramiai strakalioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gruodžio 2021 - 15:03
Pala, nepamenu...giega, bet pas tave lyg tvora buvo ? rolleyes.gif
Atsakyti
Yra tvoros2m, bet gi jos kail kates eina tvorom.. pro apacia nuekur nera praeausta.. pas kaimynus biski sabakstynas puses kuemo.. jus palei nama sedi, o kas kuemo gale, tai… gal ta lape ten kur ir gyvena.. nors ir sunis beveik visi aplinkiniai kaimynai turi, bet juk nakciai namie buna..
neatrina kasdien, bet retkarciais prisika smile.gif

Nupirkau katinui kazkokiu organiniu drozliuku i tulika smile.gif nes smelis susoka i guzus, sunkiai issivalo, nepatinka..

Atsakyti