Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(lututė @ 2021 12 08, 17:46)
ajatau, bile priežastys  biggrin.gif  Nu juokauju.
Blyn, grįžau iš darbo, galva keturkampa...mokytis reik, ryt egzas  blink.gif
darbo vadovė paskambino pagaliau, gal perskaitys pagaliau magistrinį...tada duos taisyt aišku...  tongue.gif

Tu net neisivaizduoji kokios wiles pas mus kaime biggrin.gif

Islaikysi tu ta egza, esi protinga moteris 4u.gif
Atsakyti
tai kur dingsi neišlaikęs...bet va pirmadieniui atsiuntė klausimus tik vakar naktį. O klausimų tai bbž kiek blink.gif Visas A4 lapas prispausdintas...tai neįsivaizduoju, kaip per savaitgalį tiek pasiruošt... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

Na bet juk klausimai vis tiek is to ka moketes.. neprigalvoja visai ne i tema ;) O kadangi tu ir tsip saziningai viskam ruosies, tai net labai lengvai viska islaikysi😉

Kas cia siandien? Ketvirtadienis? Vidury sav susimaiso dirnos biggrin.gif
Vakar planavau i maistine, bet susinervinau del tos baudos ir niekur nevaziavau smile.gif reik siandien 😎
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 09, 11:16)
Labukas

Na bet juk klausimai vis tiek is to ka moketes.. neprigalvoja visai ne i tema ;) O kadangi tu ir tsip saziningai viskam ruosies, tai net labai lengvai viska islaikysi😉

Kas cia siandien? Ketvirtadienis? Vidury sav susimaiso dirnos biggrin.gif
Vakar planavau i maistine, bet susinervinau del tos baudos ir niekur nevaziavau smile.gif reik siandien 😎

Nu kas tas mokėtės-paskaitas lankėm, jo biggrin.gif Bet esmė, kad jis tokių suktų prigalvoja, su kabliukais tongue.gif
Nu žo, bus kaip bus. Šiandien dar "smagumas" laukia. Pridaviau darbe į gamybą didžiulį darbą, gali sau knistis...aš dabar kartosiuos medžiagą egzui lotuliukas.gif
Matai man dar konsultacija su vadove dėl darbo, savaitgalį...tikiuos nesumals į miltus tongue.gif
Atsakyti
Mes visada sezono pabaigoje turime pokalbius su valdzia. Taip issikviecia, pasisodina priešais ir davai klausineti biggrin.gif
Tik tiek, kad jau ismoko pamoka ir manes neklausineja apie bendradarbius, nes esu pasakius jiems, kad as ne skundikė biggrin.gif

As taip manau - jei mane visi mėgtų, tai būtų nenormalu. Taip pat ir as - jei visus myleciau, tai man laikas butu apsilankyti pas psichiatrą biggrin.gif

Lutut, rezk tu tam savo viršinykui viską į akis biggrin.gif

Giega, tai jau apsiraminai del baudos? 4u.gif
Atsakyti
Kiek ten nervuosies del tos baudos smile.gif paliudejau ir uztenka 😎
Jau po darbu, persirengiu ir varau iki vietinio shopingyno😎
Atsakyti
Teisingas požiūris, giega. O aš ką tik baigiau tarškėt, po egzo, einu valgyt.Nes bbž kiek klausimų reik pasiruošt... rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas...
blyn, krisčiau ir miegočiau. Vakar egzą laikėm 2 valandas (grupelėj trise, bet viena greit baigė)...po to dar rinkau medžiagą pirmadienio egzui.Tai guliausi 0.30, neužmigau, atrodė šalta. Kėliaus, nusiėmiau dar ir pūkinę kaldrą, tai miegojau kaip ta princesė ant žirnio, tik kaldros iš viršaus buvo tongue.gif Jaučiuos lengvai pervažiuota, o diena sunki, kaip ir visada penktadienį. Ateis žmogeliai kalbėtis, rinktis, proto knist tongue.gif
Tai jau šįvakar planuoju nieko nedaryt ir anksti eit gult...nors dažniausiai, kai prisiplanuoji, nieko nesigauna tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Lutut, ir kaip tas egzas?

Siandien dar maziau stopu smile.gif is vis kokia 13 jau namie tureciau but smile.gif
Vakar bandziau ciela kiaulienis gabala toj nindzej virt, nu kaip ir nieko.. biski laikus atkalt reikia.. Galvoju Kaledom avies koja daryt.. tai reik paexpermentuot ar gausis smile.gif ar is kart kist i orkaite smile.gif

Egle beveik nupuosta smile.gif dabar rado varstuka, tai ridena po kambari smile.gif
Papildyta:
Mes siandien nieko neplanuojam 😎 vakar mb draugeliui net pasake- net neskambint ir nieko nesiulyt smile.gif nes vos netradicija gavos jiems penktad ateit pas mus 😎 Bet turim gera atmazke- vaziuos 22h pasiimt motinos is oro uosto 😉 bet as kokio vyno visai noreciau 🙃
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 10, 11:09)
Labukas

Lutut, ir kaip tas egzas?

Egle beveik nupuosta smile.gif dabar rado varstuka, tai ridena po kambari smile.gif
Papildyta:
Mes siandien nieko neplanuojam 😎 vakar mb draugeliui net pasake- net neskambint ir nieko nesiulyt smile.gif nes vos netradicija gavos jiems penktad ateit pas mus 😎 Bet turim gera atmazke- vaziuos 22h pasiimt motinos is oro uosto 😉 bet as kokio vyno visai noreciau 🙃

9... rolleyes.gif Pirmadienį taip gerai nebus... biggrin.gif
Gausi žaisliukus prie šakučių super glue klijuot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu kai tas pats per tą patį - gal ir nuobodu pradeda darytis... rolleyes.gif Pal, o kur uošvienė buvo ?
Nu išgersi to vyno ir pati, ramiai.Galvoju, gal r aš ko norėčiau vakare ax.gif
Atsakyti
Mes ala nusprendem, kad iki svenciu is vis negeriam smile.gif

Uosviene buvo Ispanijoj virs menesio laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 10, 11:43)
Mes ala nusprendem, kad iki svenciu is vis negeriam smile.gif

Uosviene buvo Ispanijoj virs menesio laiko smile.gif

neblogai... biggrin.gif
O man šiandien penktadienis...ariu kai juodas jautis. Plius , nors ne pilnatis, bet dar užsilikusių klounų pilna su pretenzijom penkiais aukštais... blink.gif
Atsakyti