Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Man atsauke viena appointmenta del tos coronos atmainos..

Po darbo uzlekiau i tkmaxx, persimatavau sukneliu.. bet nei vienos nepirkau 😎 kazkaip nei viena ne wow😄 Uztai nupirkau tikros odis kelionine tase, nors siandien atejo uzsakyta is Ted Bakerio smile.gif tai dabar mb renkas smile.gif TB tokia tvirtesne, brt is tkmaxx didesne smile.gif
Dar pef Kaledas keisimes dovanom, tai nupirkau toki pleda mirksiukas.gif
Atsakyti
aš dar nesugalvojau , ką kaimo kaimynkai nupirkt ...visada kokią smulkmeną nusiunčiu. Systra užsiprašė plaukų kaukės - nu irgi kažkaip ta bankė viena nei šis , nei tas...kažko priedo reik. Nors ir kaukės yra nuo 6 iki 79+ eurų ir daugiau... tongue.gif Dar nežinau, ką vaiko uošvienei padovanot...likeriuko naminio padariau, bet dar kažko reik... Žodž...pravalas tongue.gif
Žentui kortelė atėjo, dovanosim apsipirkimą su systra... vaikui čekį nupirkau veido masažui ir tušo...galės pasimasažuot, pasidažyt ir varyt tongue.gif
Atsakyti
Man dar reikia neuzmirsti pastininkei uzrasyti atviirute ir ideti pinigų.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 07, 19:49)
Man dar reikia neuzmirsti pastininkei uzrasyti atviirute ir ideti pinigų.

Pas mus keli pastininkai eina, tai tikrai neduosim smile.gif Is vis as niekam tipsu neduodu smile.gif Aisku malonu gaut, bet cia tik darbas uz kuri ir tsip gauni atlyginima smile.gif
Atsakyti
O, net paštininkė apdovanota biggrin.gif
Apsigraibiau vakar, kad man skiepas lygiai per šventes išeina...sausio 1 blink.gif Tai skambinaus poliklinikon, kad padarytų antigenų testą...nes nuuu...prieš terminą skiepytis nenoriu - gynimas, egzai.Paskui - šventės, be ryšio. Tai jei antigenų yra pakankamai, dar 60d pratęs "galiojimą" rolleyes.gif Aš asmeniškai galvoju, kad visa tai nesąmonė-tie pišpasiai ir visa kita. Bet kadangi reik dirbt ir paskolą mokėt, tai tyliu ir Dievą myliu biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

nu ką, kavos ? Atvirukų ir aš pripirkau, siųsiu Krikšto mamai, uošvienei, ATA klasioko žmonai. Gal dar puskei, kur bendraujam visada. Vakar jau atėjo dovanų kortelė žentui, gal šį savaitgalį jau pakuosiu dovanas rolleyes.gif .Reik dar sužiūrėt, ko trūksta, nors šaldytuvas visko prikištas. Bet gal dar kokios žuvies, majonezo Kalėdoms neturiu - reiks pasidaryt baltos mišrainės pasidaryt tongue.gif
Jetus, kaip tingiu dirbt...o dar grįžus reiks mokytis, ryt egzas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 08 gruodžio 2021 - 08:26
Labukas

Niekam nesiunciu atviruciu 😎Dovanu ir nelabai kam perku.. nu i lt buvo,vaikams bus, mb nieko nedovanosiu smile.gif prie Kaledinio stalo su draugais keisimes dovanom.. nes sudnuekiu dovanot nesinori, o visiems irgi nepripirksi😎

Didesni apsipirkima ir as zadu kita savaitgali.. vakar ciela lasisa mb nupirko, irgi bus sventem smile.gif

Planavom savaitgali pas draugus i soy, bet teigiamas koronos testas, tai iki 13 niekur is namu negali eit, o ir mes pas juos nenorim.. nors ir neserga labai, tik biski tempos ir pavargus, bet maza ka..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 08, 00:06)
Pas mus keli pastininkai eina, tai tikrai neduosim smile.gif Is vis as niekam tipsu neduodu smile.gif Aisku malonu gaut, bet cia tik darbas uz kuri ir tsip gauni atlyginima smile.gif

Na...jie mane aptarnauja, mano siuntinius man atnesa, o galetu taip netycia koki viena kita neatnesti biggrin.gif Ai, negaila saziningam zmogui menka dovanele karta metuose padovanoti.

Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 12 08, 08:25)
  Aš asmeniškai galvoju, kad visa tai nesąmonė-tie pišpasiai ir visa  kita. Bet kadangi reik dirbt ir paskolą mokėt, tai tyliu ir Dievą myliu biggrin.gif

O tai tu galvoji, kad esi viena tokia? Tikinciu vakcina yra gql 5%, visi kiti, tik, kad kitos iseities nera, nes reikia dirbti.

Vakar as gydytojai isdesciau savo nepasitenkinima, kad per tas vakcinas negaliu isvykti I Lietuva sveikatos pasitikrint (ji jau senai zino ka as galvoju apie angliska sveikatos apsauga biggrin.gif ), tai ji sugalvojo toki plana chuligana - nusius mane I privacia alwrgijos klinika, kurioje padarys testus kuriaj vakcinai as nesu alergiska ir tik tada mane vqkcinuos.
Nu gali gi, kai nori rolleyes.gif . Aisku as isivaizduoju, kiek NHS kainuos mano testai bet man tai nerup8, as visa gyvenima dirbu ir moku mokescius, tegul ir del manes šiknas pajudina ne vien del konculiniu.
Atsakyti
Vo, tai sulauksiu svečių biggrin.gif Liuks. Po Naujako atvarysi, ane ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 08, 13:51)
Vo, tai sulauksiu svečių  biggrin.gif Liuks. Po Naujako atvarysi, ane ?  biggrin.gif

Nu..veliausiai vasara, jeibogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 08, 16:32)
Nu..veliausiai vasara, jeibogu  biggrin.gif

nu ilgai dar laukt tada. Gali ir anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 08, 15:45)
nu ilgai dar laukt tada. Gali ir anksčiau  biggrin.gif

Tai as pilnos vakcinacijos anksciau ir neturesiu, gi pirma eisiu tik testus daryti, o zinant kokios dabar visur eilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 08, 19:38)
Tai as pilnos vakcinacijos anksciau ir neturesiu, gi pirma eisiu tik testus daryti, o zinant kokios dabar visur eilės  biggrin.gif

ajatau, bile priežastys biggrin.gif Nu juokauju.
Blyn, grįžau iš darbo, galva keturkampa...mokytis reik, ryt egzas blink.gif
darbo vadovė paskambino pagaliau, gal perskaitys pagaliau magistrinį...tada duos taisyt aišku... tongue.gif
Atsakyti