Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 03, 16:02)
Oi...sakykit ka norit, o geriausias plovas gaunasi špižiniame puode.

Ir ant lauzo biggrin.gif
Nu bet salta dabar lauke stovet ir maisyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 03, 18:06)
Ir ant lauzo  biggrin.gif
Nu bet salta dabar lauke stovet ir maisyt biggrin.gif

Ad neatsimenu kada sode buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 03, 16:19)
Ad neatsimenu kada sode buvau  biggrin.gif

Nu ir mes jau dvi sav nebuve, nes atostogavom😎
O siaip tas sildytuvas geris, tikrai prisildo😉

Plovas liuks, tik pipiru nepagailejau smile.gif)
Atsakyti
špižiniam puode gerai, bet ilgai gaminasi rolleyes.gif O aš bulbų pasikepiau vakarienei, nes nežinojau ir pati , ko noriu.Įsidėjau raugintų kopūstų - nu ir skaniai senoviškai pavalgiau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Sestad, tik dabar atsikelem 😎
Ziuresim kaip oras, gal i centra leksim pasivaiksciot..

Koks vandalas.. padege tokia grazia Kauno eglute..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 04, 13:19)
Labukas

Sestad, tik dabar atsikelem 😎
Ziuresim kaip oras, gal i centra leksim pasivaiksciot..

Koks vandalas.. padege tokia grazia Kauno eglute..

laba, aga, aš irgi paskaičiau, tai net išsižiojau. Durnas ir dar piktybinis.Tokius psichuškėn reik uždaryt privarstinai.
Bet supuolė žmonės, daro vėl papuošimus, tvarko. darbininkams pavalgyt neša, arbatos miestiečiai...žada sutvarkyt kitai savaitei.
Aš atsikėliau 8, bet lėkiau bazėn tortam dėžių, pasiėmiau paskutines, kol parvažiavau...dyzelis net iki 1.3eur užkilęs, šakės blink.gif
kol susisukau, visur eilės kilometrinės...net pietų nebedariau, užvalgiau ką radau, vakarienei išsikepsiu strimėlių ir bus liuks. Tik mažos labai, tai dorot bjauru. prisėdau dabaiginėt darbo, kažin, kaiip čia eisis... ax.gif
Atsakyti
Labukas

Ili centro nenuvarem, uzteko vietonio centriuko 😉Ala kaledine muge, supynes, tsi pavaikstinejom, paskui tik 6 restorane radom vietos, nes is anksto neuzsisakem..
grizom su draugais pas mus.. Siandien gal varysypas drauge i darba, ji gyme dirba, gali i baseina ivesg smile.gif musu gyme irgi yra baseinukas, bet nedidelis ir riboja zmones..o ir su vaikais neleidzia..
Atsakyti
aš buvau gyme. Joga šiandien buvo,ale taip paskaudo nugarą, kad nafig... blink.gif reik išgert kavos ir dar magistrinį padailint blink.gif
Atsakyti
O mes realiai ir prasidejom namie biggrin.gif Patingejom ir i ta baseina varyt.. tik kad iki kampines maistines nulekiau- bulviu, kefyro, kepiau kugeli biggrin.gif Neblogai gavos, tik isimt sunku .. verciau, dar karta verciau 😉tai toks nelabai grazus gavos😎

Gavom is lt dovanu, viska atidarem 😎
Atsakyti
Koks skirtumas gražus ar negražus-svarbu skanus biggrin.gif
O ką gavot ? biggrin.gif Jetau, vėl pirmadienis...varau, girdėjau kaimynai mašinas zulino.Įtariu, reiks ledą atgrandyt... tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Pas mus saltoka, bet langu gramdyt nereik.. va tik 100% lietaus visa sav rodo.. bjauru bus dirbt..

Siandien uzveziau mazaja i darzeli, tada tiesiai i Lidla, dabar apsimetau daiktus.. reik eit grindis gerai isplaut, o tai vaiku buvo savaitgali, tai prilaiste visko🙂

Dovanu gavom rukytu mesycii, dziugo surio, saldainiu, grybuku smile.gif Mazoji gavo pasaku knyga, puzle, zaisliuka, rankinuka smile.gif dukros dar neisardyta, dar nepasieme biggrin.gif

Siandien Lidle nupirkau frozen lego, palaikysiu iki svenciu, o tai zaislu kalnus ir raip turi biggrin.gif dar pirkau toki lauko papuosima.. reiks kazkaip pritvirtint😎

Atsakyti
nu kol nubrūžinau stiklus ryte, tai jofana blink.gif dar veidrodžiai apšalo, kaip matiniai blink.gif Eisiu vyno pirkt, systra sakė netysiu, liepė nupirkt rolleyes.gif tuo pačiu reik užeit į Autoaibę, nusipirksiu skysčio greitam ledo atitirpinimui nuo stiklų ax.gif
Atsakyti