Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

O aš apsišoviau...pas gyd tai ryt...ai, susivedžiau bolt programėlę, nafig ten su persėdimais trankytis... ax.gif
Atsakyti
O tas Boltas cia kaip taxas? ar kur pats gali sest ir vairuot? Mes LT su citybee vazinejom smile.gif
Atsakyti
taksas...citybee irgi galima susirast manau, bet pažiūrėjau kainas - nu nelabai man apsimoka... rolleyes.gif
Atsakyti
As su kazkokiu kitokiu Kaune važinėjau, tik neatsimenu kokiu.

Diena nuostabi, siandien dirbu ant viktorijos laiku livo, turiu svečią menininka - tapo wub.gif
Atsakyti
Tai tas "kažkoks kitoks" dabar Boltas biggrin.gif O aš lakstau...bl bl...ketvirtadienį visgi gynimas su visa pilna komisija blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 08, 14:41)
Tai tas "kažkoks kitoks" dabar Boltas  biggrin.gif O aš lakstau...bl bl...ketvirtadienį visgi gynimas su visa pilna komisija  blink.gif

Nemyžk į batą...išlaikysi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 08, 17:40)
Nemyžk į batą...išlaikysi  4u.gif  4u.gif

ai, tas mūsų profesorius blink.gif pirma vienaip, paskui kitaip, pats nežino, kas bus ir kaip bus blink.gif Galiausiai paaiškėja, kad visai rimta čia...
Atsakyti
Jei butu ismoktas tekstas, tai tada gal ir neislaikytum, o dabar supranti apie ka kalbi, todel manau jokiu problemu tau nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 08, 19:26)
Jei butu ismoktas tekstas, tai tada gal ir neislaikytum, o dabar supranti apie ka kalbi, todel manau jokiu problemu tau nebus  4u.gif

tai duos skaidrėm naudotis, bet blyn, pakalbėjau su vadove - kiek taisyt reik blink.gif Nu px, neišeis-neišeis... tongue.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas 4u.gif
Tingiu.

Lyja šiandien... ax.gif reik susižiūrėt autikus iki Klinikų... ax.gif
Atsakyti
Labukas

O tai ne su Boltu vaziuosi?

KAda tau jau gynimas?

Dar viena karsta dienele biggrin.gif KAip ir patinka man karsciai,bet dirbt per tokius orus,tai nelabai biggrin.gif
Siandien jau maziau darbuko,tik 125 biggrin.gif Vakar 160 buvo biggrin.gif DAr ziuriu vienas visai ne i tema adresas idetas,reiks sakyt,kad istrintu..

Siandien drauge turejo vaziuot i carbotke prekiaut biggrin.gif Reiks veliau paskambint,kaip sekas biggrin.gif
As ir vis planuoju biggrin.gif KAi jau palepej nebebus vietos praeit,tada jau tikrai vaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Ne, su Boltu man per brangu, beveik 10 eur į abi puses. Tiek neuždirbu tongue.gif Va kolegė davė nuolatinį, sėsiu į autiką su persėdimu ir nulėksiu. Bus našarom biggrin.gif Laikas ilgesnis, bet dzin.
Gynimas rytoj. Pasiėmiau išeiginę, tai ryte nuvarysiu į sportklubį, paskui dar greit greit iki Megos, seskei dovanos reik, o man čekį išleist ax.gif
Dar taisiau darbą iki 23.40, bet paskui spjoviau ir palikau. Bus kaip bus. Aišku, literatūros šaltinių mažoka...turi būt nors 30...pas mane tik 20. Bet tikrai nerašysiu, kad tik parašyt, jei rankose nečiupinėjau ir referate nenaudojau... ax.gif
160 blink.gif ojetau, tu tikra supermotera biggrin.gif
Atsakyti