O aš apsišoviau...pas gyd tai ryt...ai, susivedžiau bolt programėlę, nafig ten su persėdimais trankytis...
O tas Boltas cia kaip taxas? ar kur pats gali sest ir vairuot? Mes LT su citybee vazinejom
taksas...citybee irgi galima susirast manau, bet pažiūrėjau kainas - nu nelabai man apsimoka...
As su kazkokiu kitokiu Kaune važinėjau, tik neatsimenu kokiu.
Diena nuostabi, siandien dirbu ant viktorijos laiku livo, turiu svečią menininka - tapo
Diena nuostabi, siandien dirbu ant viktorijos laiku livo, turiu svečią menininka - tapo
Tai tas "kažkoks kitoks" dabar Boltas O aš lakstau...bl bl...ketvirtadienį visgi gynimas su visa pilna komisija
QUOTE(lututė @ 2021 06 08, 14:41)
Tai tas "kažkoks kitoks" dabar Boltas O aš lakstau...bl bl...ketvirtadienį visgi gynimas su visa pilna komisija
Nemyžk į batą...išlaikysi
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 08, 17:40)
Nemyžk į batą...išlaikysi
ai, tas mūsų profesorius pirma vienaip, paskui kitaip, pats nežino, kas bus ir kaip bus Galiausiai paaiškėja, kad visai rimta čia...
Jei butu ismoktas tekstas, tai tada gal ir neislaikytum, o dabar supranti apie ka kalbi, todel manau jokiu problemu tau nebus
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 08, 19:26)
Jei butu ismoktas tekstas, tai tada gal ir neislaikytum, o dabar supranti apie ka kalbi, todel manau jokiu problemu tau nebus
tai duos skaidrėm naudotis, bet blyn, pakalbėjau su vadove - kiek taisyt reik Nu px, neišeis-neišeis...
Labas rytas
Tingiu.
Lyja šiandien... reik susižiūrėt autikus iki Klinikų...
Labukas
O tai ne su Boltu vaziuosi?
KAda tau jau gynimas?
Dar viena karsta dienele KAip ir patinka man karsciai,bet dirbt per tokius orus,tai nelabai
Siandien jau maziau darbuko,tik 125 Vakar 160 buvo DAr ziuriu vienas visai ne i tema adresas idetas,reiks sakyt,kad istrintu..
Siandien drauge turejo vaziuot i carbotke prekiaut Reiks veliau paskambint,kaip sekas
As ir vis planuoju KAi jau palepej nebebus vietos praeit,tada jau tikrai vaziuosiu
O tai ne su Boltu vaziuosi?
KAda tau jau gynimas?
Dar viena karsta dienele KAip ir patinka man karsciai,bet dirbt per tokius orus,tai nelabai
Siandien jau maziau darbuko,tik 125 Vakar 160 buvo DAr ziuriu vienas visai ne i tema adresas idetas,reiks sakyt,kad istrintu..
Siandien drauge turejo vaziuot i carbotke prekiaut Reiks veliau paskambint,kaip sekas
As ir vis planuoju KAi jau palepej nebebus vietos praeit,tada jau tikrai vaziuosiu
Ne, su Boltu man per brangu, beveik 10 eur į abi puses. Tiek neuždirbu Va kolegė davė nuolatinį, sėsiu į autiką su persėdimu ir nulėksiu. Bus našarom Laikas ilgesnis, bet dzin.
Gynimas rytoj. Pasiėmiau išeiginę, tai ryte nuvarysiu į sportklubį, paskui dar greit greit iki Megos, seskei dovanos reik, o man čekį išleist
Dar taisiau darbą iki 23.40, bet paskui spjoviau ir palikau. Bus kaip bus. Aišku, literatūros šaltinių mažoka...turi būt nors 30...pas mane tik 20. Bet tikrai nerašysiu, kad tik parašyt, jei rankose nečiupinėjau ir referate nenaudojau...
160 ojetau, tu tikra supermotera
Gynimas rytoj. Pasiėmiau išeiginę, tai ryte nuvarysiu į sportklubį, paskui dar greit greit iki Megos, seskei dovanos reik, o man čekį išleist
Dar taisiau darbą iki 23.40, bet paskui spjoviau ir palikau. Bus kaip bus. Aišku, literatūros šaltinių mažoka...turi būt nors 30...pas mane tik 20. Bet tikrai nerašysiu, kad tik parašyt, jei rankose nečiupinėjau ir referate nenaudojau...
160 ojetau, tu tikra supermotera