Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Darbo mazai, o praso sestad dirbt.. gadintis tik diena..

Atsakyti
o nafig tada tų siuntinių neišskirstyt per kitą savaitę, nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 03, 09:11)
Labukas 

Du blizguciai, 2 zaisliukai nukrapstyti nuo egles ir zaislai kur po eglupe susodinti, tie isvartyti 🙂 kol kas tiek katinas prasiduko 🙂
Didesne problema, jad palmej zemes iskapste..

Kur tie biziakai, jei darbo tik 90😎 ir gerai, tingiu as dirbt 😎
Burbanti, o tu jau ka nors nuveikei us savo planu😄sakei savaite generaline tvarka darysi smile.gif

Nieko nenuveikiau...nieko!!! biggrin.gif biggrin.gif
Va ir dabar ka tik geizau po pasivalkiojimo su draugemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 03, 10:32)

o nafig tada tų siuntinių neišskirstyt per kitą savaitę, nesuprantu  rolleyes.gif

Siaip viskas, kas atvaziuoja i depa, turi but isvezta ta pacia diena. Nebent koks specialus uzsakymas konkreciai dienai.
Bet pilna norinciu dirbt ir be manes biggrin.gif Matai, moka uz stopa, kuo daugiau padarai, tuo daugiau uzdirbi.. man kaip moteriai 1700-2000 uztenka i men uzdibt.. o vyrams reiktu daugiau uzdirbt.. tai jie ir dirba po 5-6d i sav. Man 4 per alis biggrin.gif

Jau namie :mirksiukas:jau ir maistinej buvau😎 Eisiu dar expermentuot su ta nindze, pliva virsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 03, 18:17)
Nieko nenuveikiau...nieko!!!  biggrin.gif  biggrin.gif
Va ir dabar ka tik geizau po pasivalkiojimo su draugemis  biggrin.gif

kaip tai-nenuveikei blink.gif taigi su draugėm tai pasivaikščiojai biggrin.gif Va aš tai nenuveikiau...visą dieną šliaužiojo "paskaičiuok kainą", tai ir skaičiavau, į laiškus atsakinėjau...jokių projektų neparuošiau užtat unsure.gif

QUOTE(giega @ 2021 12 03, 18:23)
Siaip viskas, kas atvaziuoja i depa, turi but isvezta ta pacia diena. Nebent koks specialus uzsakymas konkreciai dienai.
Bet pilna norinciu dirbt ir be manes biggrin.gif Matai, moka uz stopa, kuo daugiau padarai, tuo daugiau uzdirbi.. man kaip moteriai 1700-2000 uztenka i men uzdibt.. o vyrams reiktu daugiau uzdirbt.. tai jie ir dirba po 5-6d i sav. Man 4 per alis biggrin.gif

Jau namie :mirksiukas:jau ir maistinej buvau😎 Eisiu dar expermentuot su ta nindze, pliva virsiu biggrin.gif

A, nu tai tada padirbs kiti rolleyes.gif O tokia suma visai nemaža, tai visai liuks taip dirbt, 4 dienas per savaitę rolleyes.gif
Bliam, jaučiuosi nusivarius šiandien, nors nieko doro nenuveikiau...egzui klausimus atsiuntė, bet jaučiu, nelabai ką pasiruošiu per savaitgalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 03, 16:23)

Pinigai geri, nu bet darbas, tai ne kiekvienam. Matau, kokius parcelius tampo vezejai. As po pirmos dienos tampymosi nepakilciau is lovos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 03, 14:37)
Pinigai geri, nu bet darbas, tai ne kiekvienam. Matau, kokius parcelius tampo vezejai. As po pirmos dienos tampymosi nepakilciau is lovos.  biggrin.gif

Uztai dziaugiuosi tuo kabluku 😎 maza masinyte, mazi siuntinukai😎 pvz siandien ir as ir naparnikas turejom po 90 stopu, bet as turejau 95 siuntinukys( buna kitiems po 2) o jis turejo 140.. o sumokes tik uz 90.. i viena vieta, i buta, kur namas be lifto, tures sunest 15 tokiu ilgu deziu- zaliuziu.. jos kaip ir nesunkios, bet vienu metu visu nepaimsi.. nueik, nunesk, pareik, vel pasiimk, vel nesk.. tikrai sunku.. tik sakau- mano masina maza, tenunue man ir uz stopa maziau moka, nei anam su vanu, bet as ir nepervargstu mirksiukas.gif

Si men mazai gausiu.. iskrito sav atostogu 😎 o ir va sudeliaujam po 90 stopu.. gal koks 1300 susirinks..
Atsakyti
Jegos turi, liauna esi - kas ctau. Tik fyt fyt ir ismetai viska. As tai nukrisciau prie masinos po darbo dienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 03, 14:49)
Jegos turi, liauna esi - kas ctau. Tik fyt fyt ir ismetai viska. As tai nukrisciau prie masinos po darbo dienos  biggrin.gif

Dar senam depe dirbau, atejo tokia anglioke darbintis-1,50 ugio 150 svorio.ir ikiso ja man ala apmokint😎. o mums gi laikas eina.. o tik vos kliba.. kol issireplioja is masinos, kol atgal susirango.. Daugiau nebeatejo😄1d uzteko 😎
Atsakyti
jei siuntinukai nedideli, nėra labai sunku, manau. Tik apsukų tai reik turėt...nes juk visur laikas...bet jei gerai sekasi, tai ir darbo diena nėra baisiai ilga, o tai pliusas ax.gif
Atsakyti
Jo, man patinka, kad pasidarei darba ir vaziuoji namo, nereik valandu atsedet😎is kitos puses-niekad nezinai kada ta darba pasibaigsi 😎
Jei buciau vaziavus i pirmas minutes, buciau 12:30 darba baigus smile.gif bet nelaksciau, tai 13h baigiau😎

Nu ziuresiu, kas is mano plovo gausis 😄 15 min griliuj apsikepinau mesa, per ta laika susiruosiau darzoves.. dabar viska sumeciau, ijungiau greitpuodi 10 min.. ir eisiu ziuret smile.gif
Atsakyti
Oi...sakykit ka norit, o geriausias plovas gaunasi špižiniame puode.
Atsakyti