Nekalbekit apie maistą. Vakar uzsikabliavau su nauju Угрюм-река filmu, gult nuejau 5, gal trecia suvalgiau dvi bulkutes su pienu, tai dabar taip bloga
Bet susinervinau, buciau ziurejus ir iki devyniu ryto, bet irasas be pabaigos. Nu tai kur dabar paskutines serija rasti?
Kas čia do filmas ?
Aš tai dabar praktiškai nežiūriu TV, "sulindus" į knygas O iki 5 ryto -nu nx, nemainyčiau nieko į miegą .
Bet jau keliai keliai ryte...bl, bl, už ką mes mokesčius mokam...tik provėžos, o vidurys čiut dugno nesiekia. Dabar lyja, bet kažkaip valytuvo pravažiuojant dar nesimatė. Naktį šals... tai čiuožykla garantuota ryte nes kelininkai garantuotai miegos, o ne kelią barstys.
Aš tai dabar praktiškai nežiūriu TV, "sulindus" į knygas O iki 5 ryto -nu nx, nemainyčiau nieko į miegą .
Bet jau keliai keliai ryte...bl, bl, už ką mes mokesčius mokam...tik provėžos, o vidurys čiut dugno nesiekia. Dabar lyja, bet kažkaip valytuvo pravažiuojant dar nesimatė. Naktį šals... tai čiuožykla garantuota ryte nes kelininkai garantuotai miegos, o ne kelią barstys.
Ne per teliką čia. Tai yra nauja versija labai seno filmo. Tikrai turėtum atsiminti is vaikystės Radau paskutines serija. Einu ziureti.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 02, 16:44)
Ne per teliką čia. Tai yra nauja versija labai seno filmo. Tikrai turėtum atsiminti is vaikystės Radau paskutines serija. Einu ziureti.
nepamenu tokio filmo nebuvau aš didelė žiūrėtoja, man labiau patiko skaityti ar šiaip ką veikti
Reik ir man plautis puoduką darbe, namo varyt.Paskutinė paskaita Kažkaip liūdna...liko dar du egzai ir du gynimai. Viskas...
Lietuvos kelininkus eilini karta ziema uzklupo nepasituosusius
Mane ir miegas pirmiau nuzufo, nei bet koks idomiausias filmas dar kazkada ,, Brigada per naktis ziurejom, bet tada jauni buvom Dabar jauciu ne tos nebeziureciau
Na ja, nindzes bandymas nr 2 verdu zirniu sriuba su sonkauliukais😎
Mane ir miegas pirmiau nuzufo, nei bet koks idomiausias filmas dar kazkada ,, Brigada per naktis ziurejom, bet tada jauni buvom Dabar jauciu ne tos nebeziureciau
Na ja, nindzes bandymas nr 2 verdu zirniu sriuba su sonkauliukais😎
Reik ismokt laikus uzstaciau 15 min, gavos xirniu piure kita kart max 7 min
QUOTE(giega @ 2021 12 02, 20:06)
Reik ismokt laikus uzstaciau 15 min, gavos xirniu piure kita kart max 7 min
tai čia tavo ninzė kaip greitpuodis panašiai ?
QUOTE(lututė @ 2021 12 02, 17:26)
tai čia tavo ninzė kaip greitpuodis panašiai ?
Ten ir greitpuodis, ir letai ilgai kur verda, ir kept galima, ir jogurta gamina, ir pasildyt galima..
Puosiam eglute
aga, mačiau tavo eglutę
Aš puošiu prieš Kūčias. Gal 20d po gynimo, manau. Užteks.Kadangi gyva, labai nubyra paskui.
Aš puošiu prieš Kūčias. Gal 20d po gynimo, manau. Užteks.Kadangi gyva, labai nubyra paskui.
Kur eglutė? Einuziureti, as ir imesiu kelias nuotraukas, bet nieko naujo - viskas, kaip ir pernai.
Labukas
Du blizguciai, 2 zaisliukai nukrapstyti nuo egles ir zaislai kur po eglupe susodinti, tie isvartyti 🙂 kol kas tiek katinas prasiduko 🙂
Didesne problema, jad palmej zemes iskapste..
Kur tie biziakai, jei darbo tik 90😎 ir gerai, tingiu as dirbt 😎
Burbanti, o tu jau ka nors nuveikei us savo planu😄sakei savaite generaline tvarka darysi
Du blizguciai, 2 zaisliukai nukrapstyti nuo egles ir zaislai kur po eglupe susodinti, tie isvartyti 🙂 kol kas tiek katinas prasiduko 🙂
Didesne problema, jad palmej zemes iskapste..
Kur tie biziakai, jei darbo tik 90😎 ir gerai, tingiu as dirbt 😎
Burbanti, o tu jau ka nors nuveikei us savo planu😄sakei savaite generaline tvarka darysi
visi tingi, užtat ir stopų tik 90
O palmės vazonan įdėk atbaidytojų katinams. Pas mus būna pirkt, tai ir pas jus turėtų būt.
Šiaip ir aš tingiu... Bet reiktų paskaičiuot kainas, dar pabaigt ruošt projektą gamybai... Šiandien dirbu iki 18 val, dar žadėjau grįžus prie magistrinio prisėst, bet naktį labai prastai miegojau - vėjas trankėsi bele kaip...tai tokia "suvažinėta" jaučiuosi, kažin, kaip pavyks tas planas - chuliganas
O palmės vazonan įdėk atbaidytojų katinams. Pas mus būna pirkt, tai ir pas jus turėtų būt.
Šiaip ir aš tingiu... Bet reiktų paskaičiuot kainas, dar pabaigt ruošt projektą gamybai... Šiandien dirbu iki 18 val, dar žadėjau grįžus prie magistrinio prisėst, bet naktį labai prastai miegojau - vėjas trankėsi bele kaip...tai tokia "suvažinėta" jaučiuosi, kažin, kaip pavyks tas planas - chuliganas