Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Nekalbekit apie maistą. Vakar uzsikabliavau su nauju Угрюм-река filmu, gult nuejau 5, gal trecia suvalgiau dvi bulkutes su pienu, tai dabar taip bloga biggrin.gif
Bet susinervinau, buciau ziurejus ir iki devyniu ryto, bet irasas be pabaigos. Nu tai kur dabar paskutines serija rasti?
Atsakyti
Kas čia do filmas ? rolleyes.gif
Aš tai dabar praktiškai nežiūriu TV, "sulindus" į knygas biggrin.gif O iki 5 ryto -nu nx, nemainyčiau nieko į miegą biggrin.gif .
Bet jau keliai keliai ryte...bl, bl, už ką mes mokesčius mokam...tik provėžos, o vidurys čiut dugno nesiekia. Dabar lyja, bet kažkaip valytuvo pravažiuojant dar nesimatė. Naktį šals... tai čiuožykla garantuota ryte blink.gif nes kelininkai garantuotai miegos, o ne kelią barstys.
Atsakyti
Ne per teliką čia. Tai yra nauja versija labai seno filmo. Tikrai turėtum atsiminti is vaikystės Radau paskutines serija. Einu ziureti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 12 02, 16:44)
Ne per teliką čia. Tai yra nauja versija labai seno filmo. Tikrai turėtum  atsiminti is vaikystės Radau paskutines serija. Einu ziureti.

nepamenu tokio filmo rolleyes.gif nebuvau aš didelė žiūrėtoja, man labiau patiko skaityti ar šiaip ką veikti rolleyes.gif
Reik ir man plautis puoduką darbe, namo varyt.Paskutinė paskaita verysad.gif Kažkaip liūdna...liko dar du egzai ir du gynimai. Viskas... unsure.gif
Atsakyti
Lietuvos kelininkus eilini karta ziema uzklupo nepasituosusius biggrin.gif

Mane ir miegas pirmiau nuzufo, nei bet koks idomiausias filmas biggrin.gif dar kazkada ,, Brigada” per naktis ziurejom, bet tada jauni buvom biggrin.gif Dabar jauciu ne tos nebeziureciau biggrin.gif

Na ja, nindzes bandymas nr 2 biggrin.gif verdu zirniu sriuba su sonkauliukais😎
Atsakyti
Reik ismokt laikus biggrin.gif uzstaciau 15 min, gavos xirniu piure biggrin.gif kita kart max 7 min biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 02, 20:06)
Reik ismokt laikus biggrin.gif uzstaciau 15 min,  gavos xirniu piure biggrin.gif kita kart max 7 min  biggrin.gif

tai čia tavo ninzė kaip greitpuodis panašiai ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 12 02, 17:26)
tai čia tavo ninzė kaip greitpuodis panašiai ?  rolleyes.gif

Ten ir greitpuodis, ir letai ilgai kur verda, ir kept galima, ir jogurta gamina, ir pasildyt galima..

Puosiam eglute smile.gif
Atsakyti
aga, mačiau tavo eglutę biggrin.gif
Aš puošiu prieš Kūčias. Gal 20d po gynimo, manau. Užteks.Kadangi gyva, labai nubyra paskui. ax.gif
Atsakyti
Kur eglutė? Einuziureti, as ir imesiu kelias nuotraukas, bet nieko naujo - viskas, kaip ir pernai.
Atsakyti
Labukas

Du blizguciai, 2 zaisliukai nukrapstyti nuo egles ir zaislai kur po eglupe susodinti, tie isvartyti 🙂 kol kas tiek katinas prasiduko 🙂
Didesne problema, jad palmej zemes iskapste..

Kur tie biziakai, jei darbo tik 90😎 ir gerai, tingiu as dirbt 😎
Burbanti, o tu jau ka nors nuveikei us savo planu😄sakei savaite generaline tvarka darysi smile.gif
Atsakyti
visi tingi, užtat ir stopų tik 90 biggrin.gif
O palmės vazonan įdėk atbaidytojų katinams. Pas mus būna pirkt, tai ir pas jus turėtų būt.

Šiaip ir aš tingiu... tongue.gif Bet reiktų paskaičiuot kainas, dar pabaigt ruošt projektą gamybai... rolleyes.gif Šiandien dirbu iki 18 val, dar žadėjau grįžus prie magistrinio prisėst, bet naktį labai prastai miegojau - vėjas trankėsi bele kaip...tai tokia "suvažinėta" jaučiuosi, kažin, kaip pavyks tas planas - chuliganas rolleyes.gif
Atsakyti