Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Ryts labs 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Su pirmąja žiemos diena, mergikės smile.gif
Atvažiavau bbž kokiu laiku darban, kažkaip pamaniau, kad reiks ilgai stiklus grandyt, bet apsigrandė greit rolleyes.gif Kažko apšerkšnyja iš vidaus, kas labai užknisa...nors turiu mašinoj ir drėgmės sugėriklį įdėjus...
Šiandien paskutinė apologetikos paskaita, nu man tai žiauriai gaila. Kažkaip trumpai tie mokslai, o kada dalykai įdomūs, tai labai to trūks... ax.gif

Ką skaitai, giega?
Atsakyti
Labukas

Jauciu visos masinos uzrasoja is vidaus.. Tirk kad kitos tuti gera nuputima.. va lesusa tik ijungi, minute ir net serksnas is lauko nutirpo.. mano Nisanas biski ilgiau nuputineja, bet turi funkcija, kad as gsliu is namu paspaust ir jis jau dirba, kol as kava geriu mirksiukas.gif O va kai su ford tranzitu vazinejau, tai geras 10 min sildyt reikdavo..

Fantazijas as megstu biggrin.gif pabaigiau apie vampyrus biggrin.gif pradejau ,, Prisirpusios senmerges dienorasti”. Kazkada net nebepamenu kokiam zurname, vis dedavo po maziuka skyriuka kazkokio va tokio dienorascio.. kiek bandziau rast knyga, nepavyko.. labai tikiuos, kad cia ir bus sita knyga biggrin.gif vakar tik 1 puslapi perskaiciau, kuri vis tiek is naujo skaitysiu smile.gif
Atsakyti
mano mažikei reik pakankamai ilgokai pūst, ko atitirpsta . Nu bet jos ir litražas 1.4 - biškį erzinaus, kol pripratau, kad paspaudus gazą dar pagalvoja, bet dabar džiaugiuos...kuro neėda daug, o ir judri, man vietos užtenka - ko daugiau norėt.Dar būtų kažkoks biesas šono nepalankstęs-ir visai būtų gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Kuo mazesne masina, tuo daugiau dročinimosi su langų atitirpinimu biggrin.gif zinau is praktikos biggrin.gif
Atsakyti
nu ką ten pajausi - ar 5 min ar 7...vistiek dročintis reik biggrin.gif
Nusipirkau knygą šiandien daktaro Vaitoškos...apie žydriukų bėdas, kurios nėra tai, ką jie patys sugalvoja...bus įdomu paskaityti , kol dar neuždraudė tokios literatūros rolleyes.gif
Apskritai kartais galvoju - nu jomajo, kur mes ritamės...jei pretenduoja atimti žmonių sveiką protą-tai vadinasi ateity pretenduos ir į daugiau... unsure.gif
Atsakyti
Po darbu mirksiukas.gif veliau eisiu zaist su ta ninje 🙂 jauciu busiu nusivylus.. nes paskaicius ta ju knygute, ta pasuk, ten pagari k, dangti pakeisk… as ant paprastos keptuves puodo greiciau padaryciau smile.gif) nu ziuresiu..
Atsakyti
Taip. Del to as nezinau kur kišti savo air fryer, šitokia bandūra.
Atsakyti
Grynai air fryerio as net nenorejau biggrin.gif Bulviu tiek daug ir valgom, kad pirkt toki agregata biggrin.gif
O cia ir po spaudimu tusina ir tas air yra, ir kepa, ir verda.. Tik biski zaidimu su dangcoais..
Issirinkau viena patiekala pagal ju knygele, bandysiu 😉paskui dar fb grupe yra, ten panasu patiekala visai kitaip dare biggrin.gif Tai galvoju per puse padalinsiu- ziuresiu kaip geriau gausis
Atsakyti
Tai pas mane ne tik bulves kepa, mesas irgi. Ir dar bliudas kazkoks yra biggrin.gif
Ai, nesamone, dukofkej skaniau apkepa..ir be riebalu taip pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 gruodžio 2021 - 21:06
oho, visas kulinarinis šou vakar buvo biggrin.gif Aš tai neturėčiau kur kišt visokių kulinarinių priborų - ir taip vietos nėra.Senoji virtuvė baigia sulūžt, bet kad pasidaryt naują, tai reik pirma remonto, paskiau buitinės technikos ir tik tada virtuvės.Tai man kaip ir be šansų, nes nei pusės tiek, kiek reikia neturiu blink.gif Eisiu banko plėšt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Iš tikro neisiu, vistiek kažką sugalvosiu.Dabar tik reikia "dasibaigt" su mokslais biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Kazi mes daeisim iki virtuves ir vinios 🤣
Padarem remonta, kur maziausiai reikejo, o ka planavom, tas liko😎
Virtuve didele, bet labai durnai isplanuota.. bet garu puoda pakeiciau i ta Nindze biggrin.gif Planavau siandien plova daryt, bet paziukad pilna visokiu likuciu.. labai nemegstu maisto mest.. Tai gal tik sriubos isvirsiu, o plova ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 12 02, 11:22)
Labukas

Kazi mes daeisim iki virtuves ir vinios 🤣
Padarem remonta, kur maziausiai reikejo, o ka planavom, tas liko😎
Virtuve didele, bet labai durnai isplanuota.. bet garu puoda pakeiciau i ta Nindze biggrin.gif Planavau siandien plova daryt, bet paziukad pilna visokiu likuciu.. labai nemegstu maisto mest.. Tai gal tik sriubos isvirsiu, o plova ryt mirksiukas.gif

aš tai vakar neturėjau laiko knistis prie puodų, tai buvau užsišaldžius čili pupelių troškinio su mėsa - šiandien visai sueis biggrin.gif
ryt gal kokios lašišos porciją išsitrauksiu - tos gaminimas išvis 5 min trunka-lašiša ant keptuvės, užsipili kuskuso, pasiplėšai salotų-ir vualia rolleyes.gif
Atsakyti