Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Pas mus aleliuja eismui, jei tik pasala pliurzė, gi zieminiu padangu nieks neturi biggrin.gif

Aciuks, giega, uz recepta. Baigiu pusryciauti ir vaziuoju apsipirkti. Darysiu dviguba porcija, vaikui dar idesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2021 - 13:42
aha, tik vakar burbėjai, o šiandien jau vaikui įdėsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neturiy ką pasakyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Siandien kaiminka skambina - padek, vanduo is skalbiankes bega, reikia rubus bqigti skalbri, ar galiu pas tave skalbima padaryti?

Nu...galvoju..kai man skalbianke sugedo, tai as net drauges nenesiau, turi mašiną - gali, kaip aš, nuvezti I skalbykla uz keliu kilometru.
Na, maty šunes...jie jau tokie yra, net šluotą is musu skolinasi, kai nori kiema pasišluoti.

Atneśa ji pas mane dabar tą dėžę - prigrusta tiek, kad teks daryri 3 skalbimus - baltiems, spalvotiems ir juodiems. Ieskau , ieskau toj dezej skalbimo priemonių- nėra. Nu bet tai k.va. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dar LT gyvenom, daugiau nei pries 20m, nusipirkom automatine skalbenke biggrin.gif Teta praso isskalbt patalus.. tai irgi kaip tau kai
Yne- atveze kokiems 4 skalbimams ir jokiu skalbimo priemoniu biggrin.gif negana kad mano eletra, vanduo.. o ir dzisustyt turejau, juk nelaikysi slapiu.. ir dar nuvezt atiduot turejau- negi sunku- stebejos ciotka biggrin.gif

O tavo kaimyne sake, kad rusiuot reikia? As durniu ijungus buciau ir viska vienu skalbimu isskalbus biggrin.gif greit baigtusi prasinejimsi biggrin.gif

Pasiemem savo multivarka, dar i ta urmine Costco, ten sau kailines tapkes- turiu kokia 10 m, nesunesiojamos, tik jau isvaizdos baisios, tai atsinaujinau biggrin.gif dar dukrai ala UGG batus, tikro kailio, bet kaina tik 30£ mirksiukas.gif
Atsakyti
As siandien mandrus ugus ziurejau, bet tai sunkumas nysuavietnas, pakelus is karto padejau i vietą. Bet gerai, kad uzejau I TKmaxx, nes radau dvi merino vilnos golfas ir dar nukainuotas, tai kai stveriau biggrin.gif . Man merino vilna tinka, oda nesierzina su ja.
O, jei kita karta vel atnes, tai tu teisi, giega, jeibogu kiaules qkimis sumesiu vienam skalbimui ir be miltelių. Ale tai naglas snukis, nu as taip negaleciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 lapkričio 2021 - 19:47
nu neįdėt jokių skalbimo priemonių tai virš naglumo.Jei jau šikynė dega - atėjai, susidėjai skalbelnėn savo šmutkes, užpylei savo skalbimo miltelių ir dar atsinešei savo vyno bonkelę ar brendžio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 11 30, 20:05)
nu neįdėt jokių skalbimo priemonių tai virš naglumo.Jei jau šikynė dega - atėjai, susidėjai skalbelnėn savo šmutkes, užpylei savo skalbimo miltelių ir dar atsinešei savo vyno bonkelę ar brendžio  rolleyes.gif

Kiaulės akys biggrin.gif
Atsakyti
Na Lt dar dar.. Bet cia uk tu skalbyklu tikrai ant kiekvieno kampo.. Man tai net geda butu eit prasyt pas kaimynus..

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 30, 21:35)
Na Lt dar dar.. Bet cia uk tu skalbyklu tikrai ant kiekvieno kampo.. Man tai net geda butu eit prasyt pas kaimynus..

Nu. As tai irgi aapakus buvau, bet jie amziais pas mus visko prašo. Nuo vaiku prieziuros iki kopečių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 30, 20:10)
Nu. As tai irgi aapakus buvau, bet jie amziais  pas mus visko prašo. Nuo vaiku prieziuros iki kopečių  rolleyes.gif

Kaip LT viena kaimyne smile.gif Siurblys, mixeris… Eidavau atsiimt, sako- kai baigsi, atnesk, man dar reiks biggrin.gif Mano daikto smile.gif

Na ka, studijuoku ta Ninja, aukstoji matematika biggrin.gif Jauciu be knygutes, niekad net ir neijingsiu😎
Bijau but nusivylus, vis del to nemazai mokejau.. bat pagal ju aprasymus as greiciau su paprastu puodu isvirsiu biggrin.gif
Reiks varyt pas viena drauge mokintis biggrin.gif
Atsakyti
nu...yr tokių žmogelių, kuriems paprasčiau pasinaudot kitais, nei savo subinę pakrutint. Einu gult.Biškiuką pataisinėjau darbą, bet ką galima per valandžikių porą padaryt.Ogi šūdą ir nieko rolleyes.gif
Atsakyti
O kam sau pirkt, jei kaimynai turi ir paskolina biggrin.gif

Maudaus ir eisiu gult mirksiukas.gif knyga uzbaigsiu gal biggrin.gif
Atsakyti