kupron, kupron Blyn, pinigus uždirbt reik, lai skaičiuoja. O gyvenant galima biškį prie kažko ir prisidėt
Atvariau i gyma, o tik as vieti ta klase siaip visada buna kokios 5-6.. tai man vienai nevede treniruotes eisiu vakare
Grizus balandzius susukau, kopusta apsivirus pries gyma buvau gaila, kad dar tos nindzes neturiu.. baigs virt, varysiu iki vietonio centriuko..
Papildyta:
kupron, kupron Blyn, pinigus uždirbt reik, lai skaičiuoja. O gyvenant galima biškį prie kažko ir prisidėt
Kiekviena kart ta pati sakau- taupyt iki sejancio karto😎
O del prisidejimo.. ai, kazkaip uztenka viskam susimoket, tai ir neimam.. o dar ir mazajai visko priperkam
Grizus balandzius susukau, kopusta apsivirus pries gyma buvau gaila, kad dar tos nindzes neturiu.. baigs virt, varysiu iki vietonio centriuko..
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 11 29, 11:53)
Kiekviena kart ta pati sakau- taupyt iki sejancio karto😎
O del prisidejimo.. ai, kazkaip uztenka viskam susimoket, tai ir neimam.. o dar ir mazajai visko priperkam
Nu vsio..keliuosi reikia eiti pusryciauti ir suvynioti paskutinę kaledine dovana . Paskui eisiu i gryną orą.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 12:52)
Nu vsio..keliuosi reikia eiti pusryciauti ir suvynioti paskutinę kaledine dovana . Paskui eisiu i gryną orą.
Sakiau/ ne, sese gavo mano advento kalendoriu, apake visi😉sake atidarys saziningai, po viena i diena 😉
Tai kur ten neapaksi...šitoks išradingas, tu išvis šaunuolė, su fantazija
Nu jo , as tai kantrybes neturiu tokiems dalykams
Nu tai matet kiek laiko rinkau, pakavau ras dovanas😉bet ir idomiau ir manau lengviau, nei kad but reijeje nupirkt normalias dovanas😎 nes jau ir kojiniu, ir dirzu, ir kvepalu, ir bliuzonu, ir pacios vytintos mesos, ir Forget kazkada parodytu sokoladiniu triufeliu, visko siuntem per tiek metu😎
Va spie šokoladinius triufelius as vis pagalvoju. Bet neatsimenu recepto.
Lutute, tavo triufeliuku skoni atsimenu.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 21:10)
Va spie šokoladinius triufelius as vis pagalvoju. Bet neatsimenu recepto.
Jei ryt priminsi, imesiu , turiu uzsirasius.. bet jau vonioj, tingesiu eit i virtuve
Ten lygtai 100gr juodo sokolado, 100 pienisko ir 80ml grietineles.. viska istirpini, sumaisai, kai pradeda stingt, suvolioji rutuliukus.. as i kiekviena ikisu ar rai riesuta, ar tai razina.. man skaniau nei visai gryni.. ir velgi- apvolioji kur nors- kakavoj, kokoso drozlese, maltuose riesutuose.. kazkada uosviene nepatikejo, kad mano faminti, o ne pirktiniai..
O riešutą dar reikia pakepinti ir nulupt žievelę namie gaminti aišku, kad skanesni, nes visokio š...tai nededi
Oi, kaip tingiu... kaip čia pradėt dirbt...buvau ryte trevkėj, smagiai pasportavom. Biškiuką užsisėdėjus esu, tai ir lašinys, ir jėgų mažiau. Nu bet nieko, gal atsigriebsiu po visų egzų ir reikalų. Trenerė išvaro į Meksiką atostogų nuo gruodžio viduriuko, tai pavaduos kita,m rytais panašu bus joga. Irgi neblogai, man patinka pasitampyt, o jau ir mano amžiuj strakaliot nebesinori
Keliai biškiuką slidoki, o aš kai visada po trevkės užsiraunu ant mokomųjų, šliaužiančių prieky...kaip ir negali pykt, nes kiek pamenu, pradžioj tikrai baisu...tai ir purpuliuoja nuo kalniuko beveik kaip peškom, o už nugaros eilė kaip didžiausia laidotuvių procesija
Oi, kaip tingiu... kaip čia pradėt dirbt...buvau ryte trevkėj, smagiai pasportavom. Biškiuką užsisėdėjus esu, tai ir lašinys, ir jėgų mažiau. Nu bet nieko, gal atsigriebsiu po visų egzų ir reikalų. Trenerė išvaro į Meksiką atostogų nuo gruodžio viduriuko, tai pavaduos kita,m rytais panašu bus joga. Irgi neblogai, man patinka pasitampyt, o jau ir mano amžiuj strakaliot nebesinori
Keliai biškiuką slidoki, o aš kai visada po trevkės užsiraunu ant mokomųjų, šliaužiančių prieky...kaip ir negali pykt, nes kiek pamenu, pradžioj tikrai baisu...tai ir purpuliuoja nuo kalniuko beveik kaip peškom, o už nugaros eilė kaip didžiausia laidotuvių procesija
Labukas
Bet recepta gerai parasiau? Is atminties😉
Varau dirbt.. biziakas biziakas, o tik 127 🙂 tiek man patinka 🙂
Bet recepta gerai parasiau? Is atminties😉
Varau dirbt.. biziakas biziakas, o tik 127 🙂 tiek man patinka 🙂
giegutė tempe LT būtų sunkoka su tokiais keliais