Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

kupron, kupron biggrin.gif Blyn, pinigus uždirbt reik, lai skaičiuoja. O gyvenant galima biškį prie kažko ir prisidėt rolleyes.gif
Atsakyti
Atvariau i gyma, o tik as vieti ta klase blink.gif siaip visada buna kokios 5-6.. tai man vienai nevede treniruotes biggrin.gif eisiu vakare rolleyes.gif
Grizus balandzius susukau, kopusta apsivirus pries gyma buvau biggrin.gif gaila, kad dar tos nindzes neturiu.. baigs virt, varysiu iki vietonio centriuko..
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 11 29, 11:53)

kupron, kupron  biggrin.gif Blyn, pinigus uždirbt reik, lai skaičiuoja. O gyvenant galima biškį prie kažko ir prisidėt  rolleyes.gif

Kiekviena kart ta pati sakau- taupyt biggrin.gif iki sejancio karto😎
O del prisidejimo.. ai, kazkaip uztenka viskam susimoket, tai ir neimam.. o dar ir mazajai visko priperkam biggrin.gif
Atsakyti
Nu vsio..keliuosi biggrin.gif biggrin.gif reikia eiti pusryciauti biggrin.gif ir suvynioti paskutinę kaledine dovana . Paskui eisiu i gryną orą.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 12:52)
Nu vsio..keliuosi  biggrin.gif  biggrin.gif  reikia eiti pusryciauti  biggrin.gif  ir suvynioti paskutinę kaledine dovana . Paskui eisiu i gryną orą.

Sakiau/ ne, sese gavo mano advento kalendoriu, apake visi😉sake atidarys saziningai, po viena i diena 😉

Atsakyti
Tai kur ten neapaksi...šitoks išradingas, tu išvis šaunuolė, su fantazija rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jo 4u.gif , as tai kantrybes neturiu tokiems dalykams biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai matet kiek laiko rinkau, pakavau ras dovanas😉bet ir idomiau ir manau lengviau, nei kad but reijeje nupirkt normalias dovanas😎 nes jau ir kojiniu, ir dirzu, ir kvepalu, ir bliuzonu, ir pacios vytintos mesos, ir Forget kazkada parodytu sokoladiniu triufeliu, visko siuntem per tiek metu😎
Atsakyti
Va spie šokoladinius triufelius as vis pagalvoju. Bet neatsimenu recepto.
Lutute, tavo triufeliuku skoni atsimenu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 29, 21:10)
Va spie šokoladinius triufelius as vis pagalvoju. Bet neatsimenu recepto.
Lutute, tavo triufeliuku skoni atsimenu.  biggrin.gif

Jei ryt priminsi, imesiu , turiu uzsirasius.. bet jau vonioj, tingesiu eit i virtuve mirksiukas.gif
Ten lygtai 100gr juodo sokolado, 100 pienisko ir 80ml grietineles.. viska istirpini, sumaisai, kai pradeda stingt, suvolioji rutuliukus.. as i kiekviena ikisu ar rai riesuta, ar tai razina.. man skaniau nei visai gryni.. ir velgi- apvolioji kur nors- kakavoj, kokoso drozlese, maltuose riesutuose.. kazkada uosviene nepatikejo, kad mano faminti, o ne pirktiniai..
Atsakyti
O riešutą dar reikia pakepinti ir nulupt žievelę mirksiukas.gif namie gaminti aišku, kad skanesni, nes visokio š...tai nededi biggrin.gif
Oi, kaip tingiu... kaip čia pradėt dirbt...buvau ryte trevkėj, smagiai pasportavom. Biškiuką užsisėdėjus esu, tai ir lašinys, ir jėgų mažiau. Nu bet nieko, gal atsigriebsiu po visų egzų ir reikalų. Trenerė išvaro į Meksiką atostogų nuo gruodžio viduriuko, tai pavaduos kita,m rytais panašu bus joga. Irgi neblogai, man patinka pasitampyt, o jau ir mano amžiuj strakaliot nebesinori rolleyes.gif
Keliai biškiuką slidoki, o aš kai visada po trevkės užsiraunu ant mokomųjų, šliaužiančių prieky...kaip ir negali pykt, nes kiek pamenu, pradžioj tikrai baisu...tai ir purpuliuoja nuo kalniuko beveik kaip peškom, o už nugaros eilė kaip didžiausia laidotuvių procesija tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Bet recepta gerai parasiau? Is atminties😉

Varau dirbt.. biziakas biziakas, o tik 127 🙂 tiek man patinka 🙂
Atsakyti
giegutė tempe biggrin.gif LT būtų sunkoka su tokiais keliais rolleyes.gif
Atsakyti