QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 26, 19:00)
Oi, mano jaunuoliui taip protelis praplautas, kad as tyliu. Sakau jam - palauk, palauk. Netgi didziausi tikejimo priesininka verkdami pradeda sauktis Dievo, kai labai blogai.
As tai siansien uzbaigineju kalediniu atviruciu rasymus

.Tuo paciu nuviriau kulśeles, darysiu kūgelį su kulšelėmis. Reiks tik kazkaip issikabarioti is namu nupirkti pieno su grietine.
tai net ne tame. Kažkoki visi pirk/parduok lygyje. Abortai - gerai, pimpukų pjaustymas irgi cool, žmogus tiek supaprastinamas ir suprimityvinamas į daiktą ir daiktinius santykius, kad skauda širdį klausant. Kas dėl Dievo, tai jei tu jo neįsileidi - tu jo ir nepastebi. Bet kai įsileidi ir papuoli į aplinką, kur protingi, (ne tas žodis), apsiskaitę žmonės gyvena krikščionišką gyvenimą, ir pasiklausai apie jų patyrimus - žabtai atsidaro. Pradedant stebuklais ir baigiant tokiu akivaizdžiu veikimu, kad tik pakaušį pasikasyt gali...bet matai...žmogui duota laisvė rinktis (mano tema

) , ir jis renkasi. Jei negali nupirkt, pačiupinėt, nesinori įsipareigot, apsisunkinant sau gyvenimą - nu ir nafig

Kam man reik
Ai žodž, baigiu, nes sakysi, kad visai atsišriūbavo medvaržčiai
Kugelis tai liuks, bet labai tingisi. Aš dabar žiūriu, kaip pasigamint kuo greičiau. Tai arba sriubą greituoju būdu su mėsa, arba kokį viščiuko krūtiniuką su daržovėm ant petelnės, lašišos gabaliuką. Žiauriai neturiu laiko. O vakare išvis lašiako šmotas būna su agurku ar raugintais kopūstais. Blyn, pašnekėjau, valgyt užsimaniau