Ta prime mb moka, tai as savo telefe iskart i jo acaunt prisijungus ir viska is jo korteles nuperku
Matet, kad orus nekazka zada.. na 23 ner blogai, bet va tas lietus.. net nebezinau ka detis.. issiskalbiau tokia sena striukyte, ji tokia lengvai silta, bet vasara neperkarsta su ja.. ir dar ji su kapisonu.. nors sena,bet va tokiom kelionem gerai surina, nes lengvute ji..
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 22, 19:34)
As neskiepyta gi :O bledės jokių dokumentu kelionėms neisduoda zmonems su exemptions
Nu vsio...kylu nuo sopkės, reikia varyti dirbri su vaikais.
Nu vsio...kylu nuo sopkės, reikia varyti dirbri su vaikais.
nu tu kurmi...tiksliai gi. Žo, mano akim tai čia tas "pandemijos valdymas" yra totali nesąmonė, tik dar priklauso daug kas nuo tos šalies vadovų bukumo... Mes šitoj srity užimtumėm pirmą vietą, tikrai
nu sėkmytės
QUOTE(giega @ 2021 11 22, 19:41)
Matet, kad orus nekazka zada.. na 23 ner blogai, bet va tas lietus.. net nebezinau ka detis.. issiskalbiau tokia sena striukyte, ji tokia lengvai silta, bet vasara neperkarsta su ja.. ir dar ji su kapisonu.. nors sena,bet va tokiom kelionem gerai surina, nes lengvute ji..
matėm, biškį lievi orai, bet manau, vistiek bus faina. Vien vietą pakeist yra smagu
Labs iš ryto LT šiandien žiema, gatvėse judėjimas kaip su kiaušiniais , kamščiai, sąmyšis. Gatvės aišku nebarstytos, dabar tik barstytuvai išsimiegojo Trenerė užstrigo kamšty, tai pasportavom be jos, nes viena pana turėjo trevkės įrašą
Tai su pirmu sniegu, merginos
O tai irgi neina prisiskambint? Tai užsisakysi kitą dieną.
Nu va.Prisiėdžiau kai bačkutė, dabar dirbt neisis
Nu va.Prisiėdžiau kai bačkutė, dabar dirbt neisis
Kokią kitą dieną? Baik tu
Man ta jų talonėlių sistema primena šunų lenktynes - jei neisipaišai į pirmą minutę, kai madamos nusprendzia pradeti dirbti, tai skaityk 'пиши пропало' - turi vel kita ryta stoti i voljerą ir laukti kada laikrodis sutiksės lygiai 8:00
Man ta jų talonėlių sistema primena šunų lenktynes - jei neisipaišai į pirmą minutę, kai madamos nusprendzia pradeti dirbti, tai skaityk 'пиши пропало' - turi vel kita ryta stoti i voljerą ir laukti kada laikrodis sutiksės lygiai 8:00
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 23, 15:24)
Kokią kitą dieną? Baik tu
tai kaip pas mus Klinikose...ten irgi durdomas, prisiskambint neina. Aišku, gali internetu registruotis, JEI yra talonų.JEI nėra, skambini ir klausi, kada bus O prisiskambint - špygutė.
Poliklinikoj tvarkingai, ir prisiskambini, ir prisiregistruoji, ir sesutė perskambina ar gydytoja sutartu laiku. Bet Klinikos tai kažkas baisaus
Kazkada taip skambinu nuo 8 ryto i gp ir is kokio 15 x oakelua rageli as tik - notiu uzsibukint pas gyd tokua ir tokia h, ta Ok ir vsio, is tos laimes padedu rageli nepasakius nei vardo nei oavardes paskuu dar puse h bandziau prisiskambint bet ar nr mate ar kaip, uzrase ram laikui kur ir norejau
Ivyko stebuklas. Paskambinau dabar, pasakiau, kad noriu butent pas ta ir ta gydytoją, kitais nepasitikiu ir, kad man reikes siuntimo. Gavau taloneli...už dviejų savaičių , bet gavau
Giega, kaip tau sazine leidzia taip nervuoti mus su savo nuotraukikemis? Nu turek tu sazines
Giega, kaip tau sazine leidzia taip nervuoti mus su savo nuotraukikemis? Nu turek tu sazines
nu va.Pasirodo būna stebukliukų
Giega, tikrai labai fainas vaizdas už lango. Laukiame reportažo, kad galėtumėm dantimis manikiūrą darytis
Giega, tikrai labai fainas vaizdas už lango. Laukiame reportažo, kad galėtumėm dantimis manikiūrą darytis
Labas rytas, kaip gyvos ? Miego noriu...