Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Imesk sildytuvo fotkę, kai sumontuosit.
Atsakyti
baikit, koks pailsėt...mokiaus, kaip su zoom dirbt, nes o kaip aš tada interviu imsiu sekmadienį...ragaišis bus biggrin.gif O juk reik ir įrašus darytis, ir būt moderatorium...žodž...dar bandysiu knygą atsiverst, jei neapsivemsiu.
Daktarė vaistų prirašė...tiksliau vaistų nuo cholesterolio (atseit perdaug) atsisakiau, tai kažkokių koncentruotų omega 3 rūgščių...nu ir dar pasiprašiau priešuždegiminių, nes antra savaitė vis galvoju, kad pūslės uždegimu sirgsiu blink.gif Vėl babkės liejasi laisvai blink.gif
Atsakyti
Senstam, lutut, senstam 4u.gif
Atsakyti
nu...senstam. Aš gi studentė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šilta šiandien rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas

As tai irgi jauneju biggrin.gif

Iskrausciau saldytuva, nes siandien 13-17h turi nauja atvezt mirksiukas.gif
Eisim dabar pavesinej sofas valyt.. pritraukiau jau senu patalu, uzdengsiu paskui .. dar plaukus noriu nusidazyt..
vakarop draugai zadejo uzlekt.. mb jau uzmarinavo tu tomahauku biggrin.gif
Atsakyti
As tai nejauneju, jau ateina laikas, kai jauciu, jog prasideda ruduo biggrin.gif Bet tai visdelto prie ruso buvo gerai sistema sutvarkyta - 55 moterys I pensiją, jei kuri gali dirbti - su visada prašome, galit prisidurti prie pensijos. O dabar....mirsim nepamatę jos. Tai kam is manes visa gyvenima atiminejo pinigus kazkokiaj tai mano mistinei pensijai?

Mes irgi tuoj lėksim pasiimti vaiko ir varom I Bluewateri, apipirksim jaunuoli ir uzeisim kur pavalgyti.
Atsakyti
O aš parsivilkau iš paskutinio interviu...balsas užkimęs, burnoj š..., nes kavos/arbatos /saldumynai-ko gi vaikam daugiau pasiūlysi rolleyes.gif dabar reik pasitreniruot su zoomu ir pult stačia galva į literatūros nagrinėjimą.
Šiaip esu pakraupus, nes vertybinė pozicija pas jaunimą tokia, kad laisvė yra tada, kai viskas galima. Užnuodyti jauni protai unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Sauleta, bet vejas saltokas.. vakar toj triobelej pasisedejom, nu gerai prisilde tas sildytuvas mirksiukas.gif net nusirenginejom biggrin.gif Kol jas nusprendem nedet tu plastikiniu uzuolaudu, nes reik ir oro biggrin.gif o tai uzsidarius aklinai, labai isdega grynas oras..
Siandien uzdangsciau sofas senais patalais, tai kai noresim pasisedet, nusiimi ir svaru mirksiukas.gif
Atsakyti
jo, dujos turėtų išdegint...pamenu, rudenį kartais dujinę virtuvėj "a lia dėl šildymio" įjungdavau, tai šūds kambary būdavo rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va, uzsidarysi aklinai, vel bus blogai… o uzuolaida biski praveri ir oro ieina mirksiukas.gif Jei tik kokio vejo nebus.. nors, jei toks siaubingas oras bus, tai ir i ta lauka nesinores eit biggrin.gif

Einu kokios stiubos pravirt… dar reik i saldytuva saldytus produktus parnest is laukinio biggrin.gif Kaip graziai ledukys pats daro biggrin.gif i sena tai nupirkdavom gatavu ir supildavom, nes nebuvom prie vandentekio pajunge.. o i sita vanduo i tokia talpa susipila mirksiukas.gif
Atsakyti
aš dar turbūt net nemačius, kur ledukus pats daro...einu ir aš sriubos užkaist, raugintų kopūstų su kauliukais. Perdėjau į sloikus iš kubiliuko, tuo pačiu ir sriubos išsivirsiu.Man labai patinka...
dar kavos reik puodelį išsivirt, jau kiek vėlokai, bet turėjau du interviu, išsisėmiau... tongue.gif
oras š, bet ištaikiau progą nuvaryt aurytę nuplaut, ta pačia proga palikau plovyklos kortelę automate blink.gif ne kažkas ten buvo, gal koki 4 eurai, prie namų jau susigraibiau-bet važiuosi, tai ne garantija, kad ji jau nebus paimta.
dar degalinėj užtrukau-vienoj pusėj supylinėjo degalus, kitoj senukas bandė piltis...vargo jis vargo, nabagas, teko išlipt ir padėt...nu visai žmogiukas nesigaudo. Amžius kokių 85, jau nebereikėtų tokiam stovy ir vairuot, nes reakcija sulėtinta gerokai... rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Nu ką-pradėsim rytą nuo puodelio šampano lotuliukas.gif Su gimtadieniu, brangioji burbe 4u.gif
Pradedant nuo pirmadienio, tikėtina, bus visa tokia savaitė rolleyes.gif
Atsakyti