drėgna pas jas...atvažiuokit į LT, sėdimąją nušalsit Niūru be proto.
Bl bl, pažiūrėjau dienos šviesoj į tą nubraukimą.Ne tik nubraukta, bet ir įlenkta jau kaip pikta, negaliu...jobanas kiemas...
nė už ką nestatyčiau, betgi knisa rausia aplinkines gatves-nėra kur statyt...
tas young adults man biškį bus per jauni, įtariu...nu kažkaip...
keturi sutiko susitikt gyvai, tai reiks pavaišint vaikus ledais ar kava
Jo, dregme jaucias ir ant mano baldu, nors jie ir po stogu.. nusipirkom toki dujini sildytuva, planuojam savaitgali pasisedet triobelej
Kaip bervina dabar sm, kad smailikus net per puse zodzio imeta
QUOTE(giega @ 2021 11 18, 21:52)
Jo, dregme jaucias ir ant mano baldu, nors jie ir po stogu.. nusipirkom toki dujini sildytuva, planuojam savaitgali pasisedet triobelej
Gal nesubaksnoji kaip reik ?
QUOTE(lututė @ 2021 11 18, 19:14)
Nu ne, rasai, paspaufi smailika, o ji ideda belekur . kartais grrai, kartais ne.. va dabar pi ne turejo but, o imete i prieki tavo posto
QUOTE(giega @ 2021 11 18, 23:27)
Nu ne, rasai, paspaufi smailika, o ji ideda belekur . kartais grrai, kartais ne.. va dabar pi ne turejo but, o imete i prieki tavo posto
čia ta nauja lieva versija ?
Blyn.Pažiūrėjau, kad kapitalą kaip reikiant namo parsitysiau. Knygos 6, kiekviena apie 120-130 eur kainuoja...
einu gult...vos laikaus ant kojų...
QUOTE(lututė @ 2021 11 18, 19:42)
drėgna pas jas...atvažiuokit į LT, sėdimąją nušalsit Niūru be proto.
Bl bl, pažiūrėjau dienos šviesoj į tą nubraukimą.Ne tik nubraukta, bet ir įlenkta jau kaip pikta, negaliu...jobanas kiemas...
As irgi qpibraizius aqvo boruzele, bet nekreipiu demesio, kitaip nebus.
Ieskok masinu su tavo masinos sazu likuciais, jei nenuvale. Cia kokie pacanai bus.
Labukas
O ka padarys, radus, kas apibraize.. nueko gi..
Senai jau.. nusipirkom apynauja masina, tik 8000 pravaziiota.. atvarom i maistine, mb pastato toliausiai, gale aiksteles, ten tuscia, nei vienos nasinos.. ir ka, griztam apsipirke, salia ilipdyta kita masina.. nors sakau- visa eile tuscia, nei vienos masinos.. ir aisku atidarant dureles ilenktos musu dureles.. Aisku nei policijai skambinsi, nei draudimui cleiminsi.. bet tada mb su raktu visa ana masina nubrauke
O ka padarys, radus, kas apibraize.. nueko gi..
Senai jau.. nusipirkom apynauja masina, tik 8000 pravaziiota.. atvarom i maistine, mb pastato toliausiai, gale aiksteles, ten tuscia, nei vienos nasinos.. ir ka, griztam apsipirke, salia ilipdyta kita masina.. nors sakau- visa eile tuscia, nei vienos masinos.. ir aisku atidarant dureles ilenktos musu dureles.. Aisku nei policijai skambinsi, nei draudimui cleiminsi.. bet tada mb su raktu visa ana masina nubrauke
tai maniau , kad kažkas atbulas važiuodamas neįsipaišė.Kur ten surasi...maniau, kad kaimynas su autobusiuku įvarė, bet apšnipinau vakar autobusiuką-neradau nieko...nebent nuvalė.Bet ten tokiam aukšty, kad greičiausiai bamperiu užkabino ir tiek žinių... pikta iki negaliu, bet ką aš padarysiu.O galėjo išvis kažkas svetimas, nes pirmam aukšte stomatologinis kabinetas: atvažiavo-išvažiavo ir įkąsk tu jiem kulnan. Žo, net nežinau. Gerai būtų gaut panašaus dažo, nes prasidės druskos barstymas-pradės man ėst metalą, rūdys tuoj įsimes...
Jau penktadienis, ojej, ojej...
Jau penktadienis, ojej, ojej...
Ooo, jei dar ir biznis tame paciame kieme, tai jau visai kirdyk mašinų stoviui gali buti.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 19, 17:14)
Ooo, jei dar ir biznis tame paciame kieme, tai jau visai kirdyk mašinų stoviui gali buti.
nu tai taip.Tam pačiam name gi, sakau.
Bl bl kaip pavargau...išsunkė mane visai
QUOTE(lututė @ 2021 11 19, 15:16)
Nu jau beveik savaitgalis. Pasilepink save.
As nuvariau i litvine, nupirkau to šio ir dar dovanu gavau šampano
Rytojaus restoraną kancelinau, nes dvi is musu negali, o ir man geriau, nes vaikas kaip rytoj parcaziyojq. Viena isskrido I lietuvą - dantis priekinis iskrito, kitai skubi operacija uzvakar buvo, tai likusios nusprendem 'jei visos, tai visos'. Tai baliūšką perkelsim uz poros savaiciu.
Sekmadieni su šeima eisim i restoraną.
Pagulejau ant sopkutės, einu iskrauti tašes.
As ir nesenai grizau
Atveze sildytuva ryt usbandysim siandien kaip ir jokiu planu kol kas reik eit pacias dezes pagrazint ir nuvezt draugeliui vezejui
Atveze sildytuva ryt usbandysim siandien kaip ir jokiu planu kol kas reik eit pacias dezes pagrazint ir nuvezt draugeliui vezejui