Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

drėgna pas jas...atvažiuokit į LT, sėdimąją nušalsit biggrin.gif Niūru be proto.
Bl bl, pažiūrėjau dienos šviesoj į tą nubraukimą.Ne tik nubraukta, bet ir įlenkta blink.gif jau kaip pikta, negaliu...jobanas kiemas...
nė už ką nestatyčiau, betgi knisa rausia aplinkines gatves-nėra kur statyt... blink.gif
tas young adults man biškį bus per jauni, įtariu...nu kažkaip... ax.gif
keturi sutiko susitikt gyvai, tai reiks pavaišint vaikus ledais ar kava rolleyes.gif
Atsakyti
Jo, dregme jaucias ir ant mano baldu, nors jie ir po stogu.. nusipirkom toki dujini sildytuva, planuojam savaitgali pasisedet triobelej biggrin.gif

Kaip bervina dabar sm, kad smailikus net per puse zodzio imeta…

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 18, 21:52)
Jo, dregme jaucias ir ant mano baldu, nors jie ir po stogu.. nusipirkom toki dujini sildytuva, planuojam savaitgali pasisedet triobelej biggrin.gif

Kaip bervina dabar sm, kad smailikus net per puse zodzio imeta…

Gal nesubaksnoji kaip reik ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 11 18, 19:14)
biggrin.gif
Gal nesubaksnoji kaip reik ?  biggrin.gif

Nu ne, rasai, paspaufi smailika, o ji ideda belekur . biggrin.gif kartais grrai, kartais ne.. va dabar pi ne turejo but, o imete i prieki tavo posto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 18, 23:27)
Nu ne, rasai, paspaufi smailika, o ji ideda belekur . biggrin.gif kartais grrai, kartais ne.. va dabar pi ne turejo but, o imete i prieki tavo posto mirksiukas.gif

čia ta nauja lieva versija ? rolleyes.gif
Blyn.Pažiūrėjau, kad kapitalą kaip reikiant namo parsitysiau. Knygos 6, kiekviena apie 120-130 eur kainuoja...
einu gult...vos laikaus ant kojų... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 11 18, 19:42)
drėgna pas jas...atvažiuokit į LT, sėdimąją nušalsit  biggrin.gif  Niūru be proto.
Bl bl, pažiūrėjau dienos šviesoj į tą nubraukimą.Ne tik nubraukta, bet ir įlenkta  blink.gif  jau kaip pikta, negaliu...jobanas kiemas...
nė už ką nestatyčiau, betgi knisa rausia aplinkines gatves-nėra kur statyt...  blink.gif
tas young adults man biškį bus per jauni, įtariu...nu kažkaip...  ax.gif
keturi  sutiko susitikt gyvai, tai reiks pavaišint vaikus ledais ar kava  rolleyes.gif

As irgi qpibraizius aqvo boruzele, bet nekreipiu demesio, kitaip nebus.
Ieskok masinu su tavo masinos sazu likuciais, jei nenuvale. Cia kokie pacanai bus.
Atsakyti
Labukas

O ka padarys, radus, kas apibraize.. nueko gi..

Senai jau.. nusipirkom apynauja masina, tik 8000 pravaziiota.. atvarom i maistine, mb pastato toliausiai, gale aiksteles, ten tuscia, nei vienos nasinos.. ir ka, griztam apsipirke, salia ilipdyta kita masina.. nors sakau- visa eile tuscia, nei vienos masinos.. ir aisku atidarant dureles ilenktos musu dureles.. Aisku nei policijai skambinsi, nei draudimui cleiminsi.. bet tada mb su raktu visa ana masina nubrauke biggrin.gif

Atsakyti
tai maniau , kad kažkas atbulas važiuodamas neįsipaišė.Kur ten surasi...maniau, kad kaimynas su autobusiuku įvarė, bet apšnipinau vakar autobusiuką-neradau nieko...nebent nuvalė.Bet ten tokiam aukšty, kad greičiausiai bamperiu užkabino ir tiek žinių... blink.gif pikta iki negaliu, bet ką aš padarysiu.O galėjo išvis kažkas svetimas, nes pirmam aukšte stomatologinis kabinetas: atvažiavo-išvažiavo ir įkąsk tu jiem kulnan. Žo, net nežinau. Gerai būtų gaut panašaus dažo, nes prasidės druskos barstymas-pradės man ėst metalą, rūdys tuoj įsimes... unsure.gif
Jau penktadienis, ojej, ojej... unsure.gif
Atsakyti
Ooo, jei dar ir biznis tame paciame kieme, tai jau visai kirdyk mašinų stoviui gali buti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 19, 17:14)
Ooo, jei dar ir biznis tame paciame kieme, tai jau visai kirdyk mašinų stoviui gali buti.

nu tai taip.Tam pačiam name gi, sakau.
Bl bl kaip pavargau...išsunkė mane visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 11 19, 15:16)
nu tai taip.Tam pačiam name gi, sakau.
Bl bl kaip pavargau...išsunkė mane visai  unsure.gif

Nu jau beveik savaitgalis. Pasilepink save.

As nuvariau i litvine, nupirkau to šio ir dar dovanu gavau šampano biggrin.gif

Rytojaus restoraną kancelinau, nes dvi is musu negali, o ir man geriau, nes vaikas kaip rytoj parcaziyojq. Viena isskrido I lietuvą - dantis priekinis iskrito, kitai skubi operacija uzvakar buvo, tai likusios nusprendem 'jei visos, tai visos'. Tai baliūšką perkelsim uz poros savaiciu.
Sekmadieni su šeima eisim i restoraną.

Pagulejau ant sopkutės, einu iskrauti tašes.
Atsakyti
As ir nesenai grizau biggrin.gif

Atveze sildytuva mirksiukas.gif ryt usbandysim mirksiukas.gif siandien kaip ir jokiu planu kol kas smile.gif reik eit pacias dezes pagrazint ir nuvezt draugeliui vezejui mirksiukas.gif
Atsakyti