Labukas
Kazkaip uzsilaksciau siandien.. Ryte zingsnis ten zingsnis sen.. maciau, kad reiks visa marsruta persidet, o tai uztrunka.. tik pabaigiau, sako galit skanuot.. vel nebuvo kada parasyt
Pries pora dienu taip nei is sio nei is to uzgeso laptopas.. nors pakrautas buvo.. tai irgi ryte uzveziau meistriukui..ibet nueko nebepataise, motinine nusprogo.. tai teks nauja laptopa pirkt..
O darbe irgi yzsilaksciau.. nu stopu kaip ir normaliai, bet jau taip nieko namie nebuvo.. nu grynai kas antra stopa.. o kol kaimynus apeini, tik laika savo gadini..
na bet jau namie
As tai gavau is vyro pasiulymą išvis uzbaigti su darbu. Vaikas jau tuoj atsistos ant koju - nereiks jau tiek kisti pinigu jo mokslams ir pragyvenimui. Sako, mums uzteks abiems mano vieno atlyginimo. Bet as dar metus noriu padirbti ir tada iseisiu I isankstine pencija. Norejau nuo 60, bet, jei vyras pats siulo nedirbti, tai ko cia man plesytis?
Ir labai saunu, kad islaiko ir nereik plesytis as ir dirbu, kaip cia issireikst.. gal labiau is neturejimo ka veikt.. o ir pinigas nemaiso bet va kiek eina, tai ir stopu kitiems atiduodu ir vis spardaus, kai dienu man daug duot nori
O, tai galėsi savo kūryba užsiimt, burbanti Bet aš turbūt po mėnesio pritrūkčiau veiklos... pripratus bėgte visur...
Blyn, man kažkas stipriai bamperį nubraukė kieme... ir tik šiandien pamačiau
pavargau šiandien... savaitgalį susitariau su 5 vaikais dėl tyrimo, turėsiu ką paveikt...
Blyn, man kažkas stipriai bamperį nubraukė kieme... ir tik šiandien pamačiau
pavargau šiandien... savaitgalį susitariau su 5 vaikais dėl tyrimo, turėsiu ką paveikt...
Labas iš ryto.
Kažkokia nerealiai greita savaitė...
Labukas
Man dar dvi d atidirbt iki atostogu
Siandien vel bardakas.. linija sugedus buvo.. tai siuntiniai bys visur ismetyti.. o as daug laikiniu turiu.. ir teks ratais vazinet.. + dar reik kazkaip protingai susidet, kad viska laiku speciau..
Siandien vel bardakas.. linija sugedus buvo.. tai siuntiniai bys visur ismetyti.. o as daug laikiniu turiu.. ir teks ratais vazinet.. + dar reik kazkaip protingai susidet, kad viska laiku speciau..
QUOTE(giega @ 2021 11 18, 11:15)
Labukas
oi, kai faina. Pavydžiu biškiuką man dar reik palėkt iki bibliotekos, prisisakiau knygų specifinių, tik įdomu, ar šiandien atveš...
Giega, ar as tau sakiau, kad gausi per rūrą?
Lutut, tai tu turi apklausti jqun7olius, nes, kad apklaustum vaikus, tau reikia tevu sutikimo? Ar ne? Gal aš ką maišau....
O man siandien skalbimo diena. Reikia jau nuimti visas pagalves ir uzklotą nuo supynių. Isskalbti ir padeti iki kito pavasario.
Lutut, tai tu turi apklausti jqun7olius, nes, kad apklaustum vaikus, tau reikia tevu sutikimo? Ar ne? Gal aš ką maišau....
O man siandien skalbimo diena. Reikia jau nuimti visas pagalves ir uzklotą nuo supynių. Isskalbti ir padeti iki kito pavasario.
tai ne 10 metų...nuo 16 visi daro ką nori, savarankiški.Viena mergaitė 15-os, nelabai ji man tinka, bet ką padarysi...
QUOTE(lututė @ 2021 11 18, 15:50)
tai ne 10 metų...nuo 16 visi daro ką nori, savarankiški.Viena mergaitė 15-os, nelabai ji man tinka, bet ką padarysi...
Ai, tai cia skaitosi young adults . Kai as 16 kinius pavadinau vaikais, tai man pasake - ką tu!!! Ką tu!!! Tu negali ju vadinti vaikais, tai yra jauni suaugę
Jau namie iegi nuemiau laukiniys uztiesalus jauciu lape prasisuka ten.. leles plaukai ispesioti, pagalvele praardyta, tikio pakabuko sniuras nukrantytas.. jau nesneku kiek pripeduota.. reiks uzsakinet tokia plastikinias sirmas/uzuolaidas/ tentus, net nezinau kaip tiksliai vadinas.. kad nelystu i vidu..
O dabar laikinai kokiom senom paklodem uzdengsiu.. kad nuemei ir sest galetum, o dabar dar valyt kiek reiks..
O dabar laikinai kokiom senom paklodem uzdengsiu.. kad nuemei ir sest galetum, o dabar dar valyt kiek reiks..
As ziuriu, kad pas mus jau negana uzdengimo ant supyniu, nes viskas dregna.