QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 16, 22:56)
Nezinau apie kokia kitokią realybę kalbi. Tikiuosi ne avatarų pasaulį, kuriame mano giminaite lankosi ir dabar sako, kad jai iskritę dantys ataugs
Teologija man patinka, mistika idomi.

ne, šitoje realybėje nėra avatarų, ji greta mūsų, tik reik "pasiimti"

Dantys tikrai neataugs... bet jėgos, kurios išveda mus iš baisiausių gyvenimo dramų, egzistuoja. Tik reik žinot, kad visa yra laisvas žmogaus pasirinkimas
Nėra jokios mistikos, yra tik dalykai, kurių nesuprantam...vat iki šiol nei vienas evoliucijos teorijos gerbėjas nesugebėjo paaiškint, kodėl žmogus, a lia "išsivystęs" tarkim iš beždžionės (o ta atitinkamai jei imti nuo pradžios - iš bakterijos), yra toks neprisitaikęs gyventi gamtoje? Žmogiukas juk šio to vertas yra tik 16-os metų, ne taip, kaip gyvūnų jaunikliai - tik nudžiūvo, iškritę iš gimdos, o jau gali bėgiot

o po metų - ir daugintis...Ir kas ta gyvybė, kuomet ir akmenyje randami tie patys elementai...ir kodėl tokie a lia protingi iki šiol nesugebėjo sukurti gyvybės iš nieko, laboratorijoje-juk jei teigi, kad purvo balon trenkė žaibas ir staiga atsirado bakterija-ko negali pakartoti ?
Žo, kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių
Tai labas rytas
jau trečiadienis, negaliu patikėt...gavau telefonus jaunuolių, kurie sutiko duoti interviu mano tyrimui, reiks šiandien suskambint...po darbo - paskaita, po paskaitos greit greit pasidarau valgyt ir lekiu padėt į ALFA kursą...grįžus dar reikėtų pasiknist literatūroj, jei būsiu gyva ar bent pasimokyt, kaip veikia pokalbių programos, kad nesijausčiau kaip višta...juk pokalbius reikės įsirašyt, kad vėliau transkribuot...