Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

kas su vyro gimine ? rolleyes.gif Nieko nesupratau.
Grįžau iš gyvos paskaitos pas ortodoksus, labai įdomu , bet nuvargau...nes prasidėjo 11 val, baigėm gal 15 val...parsivežiau proskovijos ir nardo aliejaus... ax.gif Baisiai įdomus žmogus jų šventikas Konstantinas, šiltas, su bajeriu, klausėm išsižioję rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 11 13, 16:25)
kas su vyro gimine ?  rolleyes.gif Nieko nesupratau.
Grįžau iš gyvos paskaitos pas ortodoksus, labai įdomu , bet nuvargau...nes prasidėjo 11 val, baigėm gal 15 val...parsivežiau proskovijos ir nardo aliejaus... ax.gif Baisiai įdomus žmogus jų šventikas Konstantinas, šiltas, su bajeriu, klausėm išsižioję  rolleyes.gif

Sakau ryt I Lietuviu baznycia. Pries metus vyro tevukas mire, tai metines.

Aliejaus?
Atsakyti
a, dabar dašuto, nes iš vieno sakinio niekaip nepagavau, kas, kur ... tongue.gif
Nardo aliejus-nepaprastai kvapus, buvo naudojamas patepimui - karalių, mirusiųjų. Alebastro indelį su nardu sudaužiusi moteris pagal NT patepė Kristaus galvą prieš nukryžiavimą. Toks indelis kainavo metų uždarbį - brangus malonumas.Tai va, turiu 0,8 ml, reiks pasišventint biggrin.gif

parlėkiau iš kapų, maniau trumpiau sugaišiu, bet užsukau prieš tai kaimukan, apgenėjau svarainius, nubalinau obelis, susodinau tulpes (man kaip visada mažai).Dar pas kaimynką kavos užėjau...nu ir sugaišau 5 valandas.Einu paspoksot magistrinian biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labs ryts,
pirmadienis, keliamės biggrin.gif
aš jau net poliklinikoj buvau, kraujas, kardiograma - nu kaip priklauso biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

As kaip i darba atsikeliau:) nu galiu gi ilgiau miegot 4u.gif

Lutut, o cia vis del galvos ar siaip koks planinis?

Siandien daug planu reikalu biggrin.gif is pat ryto varysiu iki Lidlo biggrin.gif 11h i gyma, greit namo, issimaudyt ir uosvi nuvezt pas dantistus.. 15h jau reik mazaja is darzelio pasiimt smile.gif

Vis keiciam uosviu santaupas po 50£.. Bankai taip paprastai nekeicia, reik pasidet i saskaita ir nusiimt.. o nei jie, nei mes tokiu sumu det negalim.. vnz, va uz toki saldytuva sumokejom grynais.. ar siaip eini i parduotuve ir visur duodi 50.. bet paskui vis tiek turiu nuimt pinigus.. ir ziuriu, kad sitaip po biski taip savo saskaita nustekenau smile.gif reik pradet taupyt vel smile.gif
Atsakyti
Mjaaaaaarrrgoooos!!! Valioooooo!!!!! Paskutinė darbo diena!!!!! Kaip as jos laukiau rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Nuo ryt savaitę generalinę tvarką darysiu, o paskui sesiu sages daryri, dar tueiu fotografavimo meleoną ir meleonă bidų dėti ant ebay. Planų daug, ziuresim ar ka nors padarysiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O iki keliu dirbsi?

As vel kazka ribotui nureguliavau, vel oats vazinet pradeda biggrin.gif o kadangi kaip ir nepasiruosiu jo darbui, laidu nesurenku, tai greit jis juos susuka ir pastringa biggrin.gif Ejau keliais, kol radsu kur jis biggrin.gif
Dabar is naujo paleidau..

Lidla aplekiau, sriuba baigineju virt, bet tuoj jungsiu, nes varau i gyma.. grizus dabaigsiu biggrin.gif
Atsakyti
planinis, tai jau gavau , kad cholesterolio biškį perdaug (o iš tikro jo normos kinta, tai nesuku galvos). Kardiogramoj irgi kažkas prirašyta, sinusinė bradikardija, eisiu gūglint biggrin.gif
Nenervuok, burbanti biggrin.gif
Į gymą gal ryt ryte spėsiu prieš darbą ax.gif
Atsakyti
Daug darbu siandien nuveikiau biggrin.gif baigineja paralai skalbtis, reik eit nurinkt isdziuvusius biggrin.gif lygintuvo dar neatveze, beg siandien turetu mirksiukas.gif
Sriuba isvirta, einu karbonadus pamarinuosiu mirksiukas.gif ir eisiu toliau oakuot to advento kalendoriaus biggrin.gif
Atsakyti
pas mane diena buvo beprotiška...nuvargau. Ryt nusimato ne ką ramesnė...dar turiu kažką pasiknebinėt su magistriniu grįžus ax.gif
Atsakyti
Labukas

Siandien jau biski daugiau darbo 🙂 idomu ar tik siandien, nes antrad visada daugiausiai buna ar jau ruostis biziakans 🙂

Isbandziau vakar nauja lygintuva, nu nieko visai smile.gif keliu simtu nemokeciau, bet kaip yz 60, tai liuks.. lygina greiciau, nei papradtas mirksiukas.gif tas bliudas su vandeniu nemaiso, nes ant zemes stovi.. o slangute, tai kaii paprasto lygintuvo kaidas kad butu.. aisku, jei pastoviai reiktu nurinkunet, sudet kur i lentyna, uzknistu.. bet kai pas mane jis visada padetas buna, tai visai patinka biggrin.gif dezes dar neismeciau biggrin.gif galiu i Amazone bet kada grazint biggrin.gif
Atsakyti
nu fain, kai yra geros darbo priemonės, tai ir darbas pasidaro greičiau rolleyes.gif
aš bėgime.Klubas, įkaliau kavos, važiuosiu pas klientą dabar rolleyes.gif
Atsakyti