Labukas
JAu atsikele ir jau kava isgere Pamazu i darba ruosiuos..KAip ir noretus anksciau nuvaziuot,anksciau grizt,bet vis tiek skanuot anksciau 8:30 nepradesim,tai ka ten veikt tam depe
Nors siandien reik man kuo anksciau grizt Siandien einam i ta Cabareta O nieko nesimatavau Gal i nieka nebeilendu MB aisku irgi nieko..NA kelnes nesenai pirko,tai bus geros,o va kaip su marskiniais
QUOTE(giega @ 2021 11 12, 11:10)
Siandien einam i ta Cabareta O nieko nesimatavau Gal i nieka nebeilendu MB aisku irgi nieko..NA kelnes nesenai pirko,tai bus geros,o va kaip su marskiniais
O, gero laiko Nu ir kuom apsirengsit, tuom ir gerai. Ne šmutkių rodytis einat, o pasilinksmint ir kartu pabūt
bl...nuo pat ryto nervina...priėmė į darbą meistriuką-daug strakalioja, bet nieko nepadaro.Prisižada-nepaskambina...tai paskui žmonės pikti skambina man...nu užknisa iki negaliu...
Dress codas yra, negalima taip su dzinsais ateit..
As darbe žiovauju. Toks oras slykstus, tik ant miego ir traukia.
Pasiemiau sokoladiniu saldainiu su vysniu likeriu tuoj linksma busiu
QUOTE(giega @ 2021 11 12, 12:32)
Dress codas yra, negalima taip su dzinsais ateit..
Nu tai turi vistiek kokį undaroką, baisiai čia
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 12, 14:41)
As darbe žiovauju. Toks oras slykstus, tik ant miego ir traukia.
tai gerai, dainuosi ...o aš parsiradau iš kliento, kažkokia nusivarius jaučiuos...pavalgiau, varau pardėn, nusipirksiu alaus vakarui
Giega! Vakar draugelkos atsinešė Limited edition Beilio obuolinio. Na, jauciasi, kad beilis, tik čiut su obuolių prieskoniu.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 12, 14:14)
Giega! Vakar draugelkos atsinešė Limited edition Beilio obuolinio. Na, jauciasi, kad beilis, tik čiut su obuolių prieskoniu.
Siaip kiek bandzius tu limited edition, tai nei vienas nepatiko Tik baili sugadino
Jau netoli namu. Uzkandu ir einu puostis
QUOTE(giega @ 2021 11 12, 18:49)
Siaip kiek bandzius tu limited edition, tai nei vienas nepatiko Tik baili sugadino
gero laiko ;)
aš irgi nusipirkau alaus šiai dienai.Jaučiuosi pavargus, dar ponia sekretorė, kai gavo velnių nuo dekano, teikėsi metodinius nurodymus atsiųst magistriniam...20 lapų
Giega, tau gerai pasilinksminti. Lutut, tau lengvo mokslo. O man...sekmadieni daug kantrybės susitinkant su in-laws
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 12, 20:50)
Giega, tau gerai pasilinksminti. Lutut, tau lengvo mokslo. O man...sekmadieni daug kantrybės susitinkant su in-laws
ai,biškį pavarčiau, einu pailsėt. Ryt prisėsiu rimčiau. Poryt reik dar nuvaryt kapines sutvarkyt, tai visas pusdienis išeis...grįžus mokytis, mokytis, mokytis.Kai Leninas
su kuo su kuo sekmadienį susitinki ?
Labukas
Atrodo ir grizom vakar ( siandien ) velai, bet pabudau kaipi darba..
Labai patiko vakarykste programa ir maistas skanus buvo. Dovanu gavau apatiniu advento kalendoriu 7 dienom
Galvoju ar prisisapnavo ar is tikro vakar mb susitarei svecius atsikels, paklausiu o siaip kol kas jokiu planu..
Atrodo ir grizom vakar ( siandien ) velai, bet pabudau kaipi darba..
Labai patiko vakarykste programa ir maistas skanus buvo. Dovanu gavau apatiniu advento kalendoriu 7 dienom
Galvoju ar prisisapnavo ar is tikro vakar mb susitarei svecius atsikels, paklausiu o siaip kol kas jokiu planu..
Su vyro gimine, lutute .