Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

JAu atsikele ir jau kava isgere biggrin.gif Pamazu i darba ruosiuos..KAip ir noretus anksciau nuvaziuot,anksciau grizt,bet vis tiek skanuot anksciau 8:30 nepradesim,tai ka ten veikt tam depe biggrin.gif
Nors siandien reik man kuo anksciau grizt mirksiukas.gif Siandien einam i ta Cabareta mirksiukas.gif O nieko nesimatavau biggrin.gif Gal i nieka nebeilendu biggrin.gif MB aisku irgi nieko..NA kelnes nesenai pirko,tai bus geros,o va kaip su marskiniais biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 12, 11:10)
Siandien einam i ta Cabareta mirksiukas.gif O nieko nesimatavau biggrin.gif Gal i nieka nebeilendu biggrin.gif MB aisku irgi nieko..NA kelnes nesenai pirko,tai bus geros,o va kaip su marskiniais biggrin.gif  biggrin.gif

O, gero laiko 4u.gif Nu ir kuom apsirengsit, tuom ir gerai. Ne šmutkių rodytis einat, o pasilinksmint ir kartu pabūt biggrin.gif
bl...nuo pat ryto nervina...priėmė į darbą meistriuką-daug strakalioja, bet nieko nepadaro.Prisižada-nepaskambina...tai paskui žmonės pikti skambina man...nu užknisa iki negaliu... blink.gif
Atsakyti
Dress codas yra, negalima taip su dzinsais ateit..
Atsakyti
As darbe žiovauju. Toks oras slykstus, tik ant miego ir traukia.

Pasiemiau sokoladiniu saldainiu su vysniu likeriu biggrin.gif tuoj linksma busiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 12, 12:32)
Dress codas yra, negalima taip su dzinsais ateit..

Nu tai turi vistiek kokį undaroką, baisiai čia biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 12, 14:41)
As darbe žiovauju. Toks oras slykstus, tik ant miego ir traukia.

Pasiemiau sokoladiniu saldainiu su vysniu likeriu  biggrin.gif  tuoj linksma busiu  biggrin.gif

tai gerai, dainuosi biggrin.gif ...o aš parsiradau iš kliento, kažkokia nusivarius jaučiuos...pavalgiau, varau pardėn, nusipirksiu alaus vakarui tongue.gif
Atsakyti
Giega! Vakar draugelkos atsinešė Limited edition Beilio obuolinio. Na, jauciasi, kad beilis, tik čiut su obuolių prieskoniu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 12, 14:14)
Giega! Vakar draugelkos atsinešė Limited edition Beilio obuolinio. Na, jauciasi, kad beilis, tik čiut su obuolių prieskoniu.

Siaip kiek bandzius tu limited edition, tai nei vienas nepatiko biggrin.gif Tik baili sugadino biggrin.gif

Jau netoli namu. Uzkandu ir einu puostis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 12, 18:49)
Siaip kiek bandzius tu limited edition, tai nei vienas nepatiko biggrin.gif Tik baili sugadino biggrin.gif

Jau netoli namu. Uzkandu ir einu puostis  biggrin.gif

gero laiko ;)
aš irgi nusipirkau alaus šiai dienai.Jaučiuosi pavargus, dar ponia sekretorė, kai gavo velnių nuo dekano, teikėsi metodinius nurodymus atsiųst magistriniam...20 lapų blink.gif
Atsakyti
Giega, tau gerai pasilinksminti. Lutut, tau lengvo mokslo. O man...sekmadieni daug kantrybės susitinkant su in-laws biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 lapkričio 2021 - 18:51
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 12, 20:50)
Giega, tau gerai pasilinksminti. Lutut, tau lengvo mokslo. O man...sekmadieni daug kantrybės susitinkant su in-laws  biggrin.gif

ai,biškį pavarčiau, einu pailsėt. Ryt prisėsiu rimčiau. Poryt reik dar nuvaryt kapines sutvarkyt, tai visas pusdienis išeis...grįžus mokytis, mokytis, mokytis.Kai Leninas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

su kuo su kuo sekmadienį susitinki ? bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas

Atrodo ir grizom vakar ( siandien biggrin.gif) velai, bet pabudau kaipi darba..

Labai patiko vakarykste programa bigsmile.gif ir maistas skanus buvo. Dovanu gavau apatiniu advento kalendoriu 7 dienom biggrin.gif

Galvoju ar prisisapnavo ar is tikro vakar mb susitarei svecius biggrin.gif atsikels, paklausiu biggrin.gif o siaip kol kas jokiu planu..
Atsakyti
Su vyro gimine, lutute biggrin.gif .
Atsakyti