Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Labukas

PAbandyk tuos varskecius,zinok tikrai skanus ir greit pasigaminami mirksiukas.gif Ir jokio terliojimosi ir stovejimo prie tiskancios keptuves mirksiukas.gif

Na ka,tik 101 mirksiukas.gif DAbar skaneris rodo,kad 11h baigsiu biggrin.gif biggrin.gif NA,jei dabar jau dalint siuntinius pradeciau,tai jo,tokiu laiku ir baigciau biggrin.gif O kai padarysiu,kad nuo 10 pradedu dirbt...NA bet kuriuo atveju anksti siandien pasibaigsiu darbuka ir tiesiai uzleksiu pas kiniecius nagu susitvarkyt mirksiukas.gif Viska kaip ir pati turiu,bet atsibodo paciai biggrin.gif Be to,kai jie padaro,tai ir ilgiau laiko,o ir tvarkigiau nulakuoja biggrin.gif Nes as viena ranka graziai nulakuoju,o kita jau nukreivoju biggrin.gif
Atsakyti
bet ant keptuvės greičiau ;)
jaučiuos lengvai pervažiuota tongue.gif Nuo ryto jau turėjau 2 klientus, bet užsakymus priėmiau, o ranka nekyla dirbt... unsure.gif
aš savo batukų neįprastai ilgai nesulaukiu, būdavo gaunu antron dienon, o jau praėjo trys tongue.gif
Atsakyti
As nebandzius daryti tu varskeciu, bet tikrai pabandysiu.
Atsakyti
o aš kadangi jau viena koja paskaitoj, pardėn nespėjau, varškėčių nebus biggrin.gif Tai ryt darban arba sasyskas nešiuosi, arba išsitrauksiu gabaliuką lašišos pasikepsiu, ta labai greit atšyla rolleyes.gif
Atsiuntė batus...patogūs, gal biškiuką per dideli, bet įtariu, jei būtų mažesni - būtų per siauri ax.gif
Atsakyti
Man irgi ryt I darbą...oi, kaip greitai praleke tos 4 iseiginės - amziais niekur nieko nespeju rolleyes.gif
Atsakyti
Ikisau kept tu tinginio varskeciu biggrin.gif

GAvau ir as siandien siuntini mirksiukas.gif Buvau liemenuka be sleikuciu uzsisakius,tiko,geras mirksiukas.gif Dar maudimke..Virsutine dali biski netaip isivaizdavau biggrin.gif Galvojau bus paprasti trikampiai ant sniuro suverti biggrin.gif Dar nusistebejau del ko dydzio su raidem reikia biggrin.gif O cia mat ir uzsigeimas ir isformuotas biggrin.gif Nieko kazko wow,paprasciausias juodas..Is tikro man tik kelnaiciu reikejo,nes turiu kita grazu,bet labai jau nepatogios kelnaites,tai sumaisysiu biggrin.gif

Anksti darba baigiau,tai tiesiai pas kitaicus nagu tvarkytis biggrin.gif Atejau,vienai baiginejo,o darbuotoju 3 biggrin.gif Patinka man pas juos,kad nereik jokiu isankstiniu uzsirasymu biggrin.gif
Pasidariau prancuziska,tik su raudonai galiukais biggrin.gif Is vis prancuziska manikiura turejau pries koki 20m biggrin.gif Nu nepatinka man sviesus nagai biggrin.gif Jei jau lakuoju,tai turi but ryskus biggrin.gif Bet kazkaip su laiku prasoviau..UZ nepilnu dvieju sav isvarom atostogu,neisiu i ta laika..O dar ten savaite..TAi po 3 sav tamsus nagai siaubingai atrodys,o va prancuziskas ant to ir geras biggrin.gif
Atsakyti
tai tu giega ryški motera, natūralu, kad ir nagai ryškūs turi patikt, ir kvepalai mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar kartą, giega, pasakysi, kad isvarai atostogu I ŠILTUS KRAŠTUS, tai aš...aš...aš nezinau ka tau padarysiu...

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 11, 17:40)
Dar kartą, giega, pasakysi, kad isvarai atostogu I ŠILTUS KRAŠTUS, tai aš...aš...aš nezinau ka tau padarysiu...

biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif Nu jo- i Gran Canaria biggrin.gif Jau jau tuoj biggrin.gif 23d biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 11, 22:00)
biggrin.gif Nu jo- i Gran Canaria  biggrin.gif Jau jau tuoj biggrin.gif 23d biggrin.gif

blt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ainu prie teliko pasnaust...sunervyjai... biggrin.gif Nu bet lauksim nuotraukų grupse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 11, 20:00)
biggrin.gif Nu jo- i Gran Canaria  biggrin.gif Jau jau tuoj biggrin.gif 23d biggrin.gif

Kur mano pletnė?. kai duosiu as tau per rūrą! biggrin.gif
Atsakyti
Labs ryts, karkušos 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

uoj, kaip tingiu (nu kaip kasdien)...palikau mašinką pas autoserviso diedus kaimynystėj, kažko man ji po padangų pakeitimo kratosi...dar galinis ratas cypia, maž kaladėlę reik keist ax.gif
Bet gerai, penktadienbis. Nors savaitgalis užkištas-ryt paskaita, eisim į cerkvę, pasakos kažką. Įdomu, jaučiu...ta proga grupiokėm keksiukų iškepsiu biggrin.gif
Poryt varysiu kapines sutvarkyt, nurinkt žvakes, o ir gėlės tikriausiai jau nušalo rolleyes.gif
Atsakyti