Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

jo, nepakeliu akių. Jau pavargau, nafig...už pusvalandžio varysiu namo, paskaitos klausyt ax.gif
Aš irgi šiandien buvau pas serviso diedus, nes kaimynystėj. Kai pakeitė padangas, atsirado kažkoks kratymas, tai noriu pasitikrint...penktadienį užvešiu ax.gif nelabai norėjo priimt, bet ai...kažkaip pažiūrės sakė... rolleyes.gif
Atsakyti
Na.. su mašinq, kaip su vyru - visada reikia prižiūrėti biggrin.gif
Sian vietoj 80 sumokejau 110, nes besiknaisiodamas rqdo kazkokią gumine slqngute itrukusią, twn su benzinu susijusią, tai pakeitė. Bet seip sake labai geroj kondicijoj masina.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 10, 17:10)
Na.. su mašinq, kaip su vyru - visada reikia prižiūrėti  biggrin.gif
Sian vietoj  80 sumokejau 110, nes besiknaisiodamas rqdo kazkokią gumine slqngute itrukusią, twn su benzinu susijusią, tai pakeitė. Bet seip sake labai geroj kondicijoj masina.

tai jau geriau sutvarkyti viską, nei paskui kažkas ten pasidaro daugiau ax.gif
Atsakyti
Tas tiesa.
Nu kaaaaaa...perlinė sriuba isvirta, guliasas su grikiais padarytas. Dviem dienom biggrin.gif Ryt draugutės atvaro likeriuko pasiurbcioti biggrin.gif , tai nebus kada daryti valgyti
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 10, 19:25)
Tas tiesa.
Nu kaaaaaa...perlinė sriuba isvirta, guliasas su grikiais  padarytas. Dviem dienom  biggrin.gif  Ryt draugutės atvaro likeriuko pasiurbcioti  biggrin.gif , tai nebus kada daryti valgyti

aš agurkinę irgi baigiu dakalinėt su perlovke.Skanu, bet tris dienas valgiau, tai nebenoriu, reiks pilt lauk rolleyes.gif
Guliašas su grikiais bendrai ar atskirai grikiai ? rolleyes.gif
reik ir man kažką išsitraukt pagamint rytdienai... ax.gif
Atsakyti
As greit blynu is varskes peakepiau biggrin.gif Sriubos dar irgi yra, bet sb palikau biggrin.gif
Istraukiau vistos krutinele, tik va ka gamint nesugalvoju.jauciu siaip kepsniais prakepsiu ir bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 11 10, 17:41)
aš agurkinę irgi baigiu dakalinėt su perlovke.Skanu, bet tris dienas valgiau, tai nebenoriu, reiks pilt lauk  rolleyes.gif
Guliašas su grikiais bendrai ar atskirai grikiai ?  rolleyes.gif
reik ir man kažką išsitraukt pagamint rytdienai... ax.gif

Grikiai atskirai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 11 10, 17:58)
As greit blynu is varskes peakepiau biggrin.gif Sriubos dar irgi yra, bet sb palikau biggrin.gif
Istraukiau vistos krutinele, tik va ka gamint nesugalvoju.jauciu siaip kepsniais prakepsiu ir bus gerai biggrin.gif

As uzporytojui istraukiau šmotą jūrinio ungurio.
Atsakyti
dar nesugalvojau, ką ryt marmalinsiu, kadangi laiko nėr, tai kažkaip užstrigo giegos blynai su varške...gal apskritai kokių keptų varškėčių pasidaryt... ax.gif
pažįstamos diedas kovidu susirgo...o turėjom šiandien su ja susitikt rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane ir buvo ala kepti varskeciai smile.gif bet as tokia saukstu kabinama tesla pasidarau ir kaip blynus tiesiai i keptuve biggrin.gif Labai jau tingiu minkyt ir grazius apvalius lipdyt biggrin.gif
Dar tinginii varskeciai orkaitej yra nerealus mirksiukas.gif tik keksiuku formeles reik mirksiukas.gif

https://dailona.live....com/51857.html?
Atsakyti
O, visai idomu tie tinginiu varškėčiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 10, 19:03)
O, visai idomu tie tinginiu varškėčiai  :wub:

Oi daug kartu kepus :mirksiukas: Vos ne spurgos gaunas :D tik as tiesiai i ta forma, be popieriuku :mirksiukas:
Atsakyti
O aš tinginių niekad nesu kepus tongue.gif reiks kada pabandyt biggrin.gif Kaip aš šiandien tingiu, šakės tongue.gif Vakar prie teliko kaip sena bobutė knapsėt pradėjau tongue.gif
Atsakyti