jo, nepakeliu akių. Jau pavargau, nafig...už pusvalandžio varysiu namo, paskaitos klausyt
Aš irgi šiandien buvau pas serviso diedus, nes kaimynystėj. Kai pakeitė padangas, atsirado kažkoks kratymas, tai noriu pasitikrint...penktadienį užvešiu nelabai norėjo priimt, bet ai...kažkaip pažiūrės sakė...
Na.. su mašinq, kaip su vyru - visada reikia prižiūrėti
Sian vietoj 80 sumokejau 110, nes besiknaisiodamas rqdo kazkokią gumine slqngute itrukusią, twn su benzinu susijusią, tai pakeitė. Bet seip sake labai geroj kondicijoj masina.
Sian vietoj 80 sumokejau 110, nes besiknaisiodamas rqdo kazkokią gumine slqngute itrukusią, twn su benzinu susijusią, tai pakeitė. Bet seip sake labai geroj kondicijoj masina.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 10, 17:10)
Na.. su mašinq, kaip su vyru - visada reikia prižiūrėti
tai jau geriau sutvarkyti viską, nei paskui kažkas ten pasidaro daugiau
Tas tiesa.
Nu kaaaaaa...perlinė sriuba isvirta, guliasas su grikiais padarytas. Dviem dienom Ryt draugutės atvaro likeriuko pasiurbcioti , tai nebus kada daryti valgyti
Nu kaaaaaa...perlinė sriuba isvirta, guliasas su grikiais padarytas. Dviem dienom Ryt draugutės atvaro likeriuko pasiurbcioti , tai nebus kada daryti valgyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 10, 19:25)
Tas tiesa.
aš agurkinę irgi baigiu dakalinėt su perlovke.Skanu, bet tris dienas valgiau, tai nebenoriu, reiks pilt lauk
Guliašas su grikiais bendrai ar atskirai grikiai ?
reik ir man kažką išsitraukt pagamint rytdienai...
As greit blynu is varskes peakepiau Sriubos dar irgi yra, bet sb palikau
Istraukiau vistos krutinele, tik va ka gamint nesugalvoju.jauciu siaip kepsniais prakepsiu ir bus gerai
Istraukiau vistos krutinele, tik va ka gamint nesugalvoju.jauciu siaip kepsniais prakepsiu ir bus gerai
QUOTE(lututė @ 2021 11 10, 17:41)
aš agurkinę irgi baigiu dakalinėt su perlovke.Skanu, bet tris dienas valgiau, tai nebenoriu, reiks pilt lauk
Grikiai atskirai
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 11 10, 17:58)
As greit blynu is varskes peakepiau Sriubos dar irgi yra, bet sb palikau
As uzporytojui istraukiau šmotą jūrinio ungurio.
dar nesugalvojau, ką ryt marmalinsiu, kadangi laiko nėr, tai kažkaip užstrigo giegos blynai su varške...gal apskritai kokių keptų varškėčių pasidaryt...
pažįstamos diedas kovidu susirgo...o turėjom šiandien su ja susitikt
pažįstamos diedas kovidu susirgo...o turėjom šiandien su ja susitikt
Pas mane ir buvo ala kepti varskeciai bet as tokia saukstu kabinama tesla pasidarau ir kaip blynus tiesiai i keptuve Labai jau tingiu minkyt ir grazius apvalius lipdyt
Dar tinginii varskeciai orkaitej yra nerealus tik keksiuku formeles reik
https://dailona.live....com/51857.html?
Dar tinginii varskeciai orkaitej yra nerealus tik keksiuku formeles reik
https://dailona.live....com/51857.html?
O, visai idomu tie tinginiu varškėčiai
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 10, 19:03)
O, visai idomu tie tinginiu varškėčiai :wub:
Oi daug kartu kepus :mirksiukas: Vos ne spurgos gaunas :D tik as tiesiai i ta forma, be popieriuku :mirksiukas:
O aš tinginių niekad nesu kepus reiks kada pabandyt Kaip aš šiandien tingiu, šakės Vakar prie teliko kaip sena bobutė knapsėt pradėjau