Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

As tai labai madinga šiandien rolleyes.gif rolleyes.gif lūpa viršutinė išpampus...nuo herpio biggrin.gif
Turejau su vaikais siandien dirbti, perspejau, kad neateisiu, nes neaisku koki bruda vakar pasigavau darbe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 lapkričio 2021 - 12:19
tai imunitetas pasėdęs, jei "madinga" rolleyes.gif
Užsisakiau aulinukus iki kauliuko, su pašiltinimu. Buvo dilema, ar remontuot senuosius, nes prairo šonas, ar pirkt naujus...nusprendžiau pirkt naujus,nes susiūt garantuotai bus min 10 eur, o nauji odiniai pusbačiukai su pašiltinimu 37 eur...nukainoti aišku, bet visai pusėtini, tai ko ne...juo labiau, kad senieji ir aptrinti jau... rolleyes.gif
Man atrodo cypia gale kaladėlė, reiks pas meistrus užvažiuot...apskritai, kai padangas pakeitė, kažkoks kratymas atsirado unsure.gif
Atsakyti
As daputinejau padanga ka tik biggrin.gif Jau ries kokia w su av rodziau sb, man jau tada kazkaip per plokscia ji atrode biggrin.gif Sake viskas tvarkoj biggrin.gif siandien vel parodziau, sako- dapusk biggrin.gif

As vakar niekaip batu neissirinkau biggrin.gif jei patiko, tai dydziu nebuvo, kuti kieti labai.. dar vieni irgi nieko buvo, bet jokiu uztrajktuku, uzsegimu, taip ikist reikia.. o as zinau, kad man sunku bus taip ikist.. tai net nesimatavau biggrin.gif tureiu tokius, nu pati sunkuai net nusiaunu. vis prasau, kad kas nutrauktu.. tai kam vargt su dar vienais tokiais batais biggrin.gif
Beje, jie kazkur isejo is namu biggrin.gif nu niekur nerandu.. I palepe vis sezoninius sunesu- nera.. spintoj- nera, kur visi batai- nera..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 08, 16:31)

Beje, jie kazkur isejo is namu biggrin.gif nu niekur nerandu.. I palepe vis sezoninius sunesu- nera.. spintoj- nera, kur visi batai- nera..

na, nemylėjai tai ir išėjo biggrin.gif Gal pati į karbotkę išvežei ? rolleyes.gif
Atsakyti
'Madinga', nes strodo, kaip botoxinė lūpa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 11 08, 14:11)
Man atrodo cypia gale kaladėlė, reiks pas meistrus užvažiuot...apskritai, kai padangas pakeitė, kažkoks kratymas atsirado  unsure.gif

Ir tie meistrai visokio b pridaro.

Nuveziau masina MOT, grizo be signalo. Sumokejau £120, kad pakeistu detale, kurios net nereikejo keisti, pereitų visus laidus ir rastų uzkabintą ir istrauktą laida is lizdo. Ka, as ji ten istraukiau, nuvezus patikrinti? Bl....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 lapkričio 2021 - 16:14
nagingi meistrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 11 08, 13:44)
na, nemylėjai tai ir išėjo  biggrin.gif  Gal pati į karbotkę išvežei ?  rolleyes.gif

Taip ir nebuvau siemet carbotkej, tai tikrai meisveziau biggrin.gif o ta tase, kur kraunu isvezimui jau perziurejau biggrin.gif visko gali but, kad idejau i koki lagamina, na kad vienu metu uznest, o trn taip ir liko smile.gif ju neperziurejau biggrin.gif

Buvau vietinian centriuky, vel papirkau dovaneliu tam advento kalendoriui biggrin.gif dabar galvoju kaip idomiau butu..

Pvz yra 4 puodeliai.. ar 4 kojines, 4 pirstines.. kaip idomiau butu ar visi viens diena gauna pvz puideliys ar usmetyt po skirtingas dienas?
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 08, 20:32)
Taip ir nebuvau siemet carbotkej, tai tikrai meisveziau  biggrin.gif o ta tase, kur kraunu isvezimui jau perziurejau biggrin.gif visko gali but, kad idejau i koki lagamina, na kad vienu metu uznest, o trn taip ir liko smile.gif ju neperziurejau biggrin.gif

Buvau vietinian centriuky, vel papirkau dovaneliu tam advento kalendoriui biggrin.gif dabar galvoju kaip idomiau butu..

Pvz yra 4 puodeliai.. ar 4 kojines, 4 pirstines.. kaip idomiau butu ar visi viens diena gauna pvz puideliys ar usmetyt po skirtingas dienas?

tai bus kur nors įdėti ir pamiršti rolleyes.gif Aš gal dėčiau kad 4 tos pačios rūšies daiktus gautų tą pačią dieną. Tik reikia, kad skirtingi būtų, jei eina, padaryt kažką teminio...pvz moteriškei baltas su gėlytėm puodukas, vyriškiui - nu koks nors rimtas...ai, kai tu fantazijos bele kiek turi, tai vistiek fainai sugalvosi biggrin.gif
Oi panos...ryt kolis, po kolio egzas ir viską apvainikuoja seminaras...kaži, ar būsiu gyva, nes truks iki 19.30... blink.gif
Atsakyti
Na ziuresiu biggrin.gif kita pirmad jau pradesiu pakuot, parodysiu kiek ko pripirkau biggrin.gif Siandien alyvuogiu stiklaini, kazkokio astraus padazo graziam buteliuky biggrin.gif dar kojiniu paemiau biggrin.gif dzino, kokteili, seeei sampo maziuka buteliuka mirksiukas.gif ko jau truks, uzpildysiu saldainiais biggrin.gif

Mb i kaledini vakareli pakviete biggrin.gif Reik kostiumo.. Kelnias turi, o svarku nenesioja.. turi kazkoki, bet jau nebemadoj biggrin.gif Teks vel i outletus varyt, ieskot kostiumo biggrin.gif Nors sako buna vakareliu, kur net su smokingais susirenka.. na toki tai nuomuosim, tikrai nepirkdim biggrin.gif
Atsakyti
Smokingas labai jau prabangu... ax.gif tikrai neverta pirkti dėl vieno karto... ax.gif užtat man ramu... pas mus ne tik kad vakarėlių, bet ir dovanėlių nebūna... rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

labas rytas, pupos uogos 4u.gif
Šįryt prabudau, galvodama, kad noriu atostogų. Nu.Palauksiu iki vasaros biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

O tu atostogas tik vasara gali imt?
Sakiau/ne,kad man sunkiai pasirase dabartines atostogas biggrin.gif Pasirodo mes cia isvarom ant visu Black friday ir ciber weekend biggrin.gif

Vakar gavo MB sms,kad reik is anksto uzsisakyt maista i ta kabareta biggrin.gif O sistemos durnumas blink.gif Kai pridare orderiu,ar 17 net,kol issiaiskino,kas kaip biggrin.gif
o man siandien turetu siuntinys ateit.Uzsisakiau liemenuka be sleikuciu ir maudimke mirksiukas.gif Dar kompe kabo toks Boutiguefeel puslapis..ten papiguskes fuflos...Bet karta ant visai neblogos kokybes pataikiau...Naktiniai jau ir susibaige...O moket mo 30-50£ nekyla rankos biggrin.gif Bet ir cia dar galvoju biggrin.gif Cia nekyla rankos uz siuntima moket biggrin.gif
Atsakyti