Mes esam va butent sita dovanoje MB draugui,su kuriuo jis jureivystes mokes
https://www.amazon.c...4...=UTF8&psc=1
+ viskio buteli.As siuliau is kart supilt,bet taip atskirai padovanojom Labai gera kokybe,labai graziai atrodo MB labai apsidziaugtu,jei gautu toki irgi
man patinka... aišku, problema, jei negeria
Giega, nupirkom liko tik viskio butelys. Ačiukas
nu liuks, problemos neliko. O aš tik dabar šikną ant kėdės padėjau, kad ką rašto darbo būčiau padarius-tai lygiai 0...ryte pardėn, paskiau skiepytis-kitan miesto galan autiku, kol sulaksčiau... tai dar grupiokę paguldė Klinikosna, su gresiančiu, pirmadienį priverstinai skatins gimdyt-nėr kam pasirūpint, vyras lietuviškai ni bū ni me, tėvai Vilniuj...žodž, kol sulaksčiau, supirkau, nuvežiau.Tai tik dabar prisėdau, paėdžiau, kavos neaišku kada išgėriau... norėč alaus, bet po skiepo 3 dienos abstinencijos.Vistiek nusipirkau - nealkoholinio Nes ne prislakt noriu, o tokio panašaus skonio Ger, ainu dirbt...
Nu va, isliuliau dovsna If nebutinai viskis, gal zmogus brendi, konjaka, snapsa geria
Giega, kad turbut geriau ka ar butume sugalvoje tokiam vyrui
Baigiu darbelį uz gero pusvalandzio ir namo.
Ryt su jaunimu raitysim tuos visokius auskarus su ziedais, kaip pasakojau, reikes siandien namie pasipraktikuoti atsiminimui - seniai raiciau ką iš vielos
Kaip, lutut, tau skiepas? Oi..vakcina
Baigiu darbelį uz gero pusvalandzio ir namo.
Ryt su jaunimu raitysim tuos visokius auskarus su ziedais, kaip pasakojau, reikes siandien namie pasipraktikuoti atsiminimui - seniai raiciau ką iš vielos
Kaip, lutut, tau skiepas? Oi..vakcina
Labs iš ryto,
savaitgalis buvo užkrautas, nelabai turėjau laiko parašyt. Žo, šeštadienį pralėkiau pro turgų, paskiau skiepas...nu be mašinos dardėt per visą miestą ir atgal autiku-daug laiko susigadina. Pamačiau masinį renginį, gana įspūdinga Skiepų balius per visą Ledo areną. Paskui lėkiau Klinikosna - mano grupiokę paguldė į akušerijos-ginekologijos skyrių su spazmais, o nabagė Kaune nieko neturi, vyras užsienietis...tai pirkau gert, kiek valgyt, visokias moteriškas priemones ir vežiau...vėl autiku , o kaipgi Tai uodegą padėjau ant kėdės gal 16.30... O sakiau darbą rašysiu. rašiau...iki 1 nakties. Baigiau, gyvatę
Bet jau sekmadienį kiek nusilesus...kadangi į kapines Tėvo dienai neišvažiavau, tai tursenau iki bažnyčios, paskui pusrytukas ir trevkėn. Valgyt dar grįžus pasidariau, priguliau valandikei pokaičio, nes neišmiegojus...paskui namus tvarkytis, nes per tuos mokslus absol niekas nebuvo judinta-praktiškai gyvatės šliaužiojo baigiau beveik 8 vakaro, pakėpsojau prie teliko ir gult.
O skiepas...nu ką aš žinau, gyva dar. Gal kiek makaulikę maudžia, bet nesuprasi, ar kad poilsio trūko, ar nuo skiepo. Panašu, kad pirmas varijantas. Žodž, nei galvoj nei uodegoj tas skiepas. Tiesa, pagal gydytojos rekomendaciją geriu daug vandens ir aspirino.dar ir šiandien vieną tabletę įkaliau, ir ryt dar kalsiu.Nes pašalinis poveikis kažkur 3 dienų laikotarpy gali reikštis
savaitgalis buvo užkrautas, nelabai turėjau laiko parašyt. Žo, šeštadienį pralėkiau pro turgų, paskiau skiepas...nu be mašinos dardėt per visą miestą ir atgal autiku-daug laiko susigadina. Pamačiau masinį renginį, gana įspūdinga Skiepų balius per visą Ledo areną. Paskui lėkiau Klinikosna - mano grupiokę paguldė į akušerijos-ginekologijos skyrių su spazmais, o nabagė Kaune nieko neturi, vyras užsienietis...tai pirkau gert, kiek valgyt, visokias moteriškas priemones ir vežiau...vėl autiku , o kaipgi Tai uodegą padėjau ant kėdės gal 16.30... O sakiau darbą rašysiu. rašiau...iki 1 nakties. Baigiau, gyvatę
Bet jau sekmadienį kiek nusilesus...kadangi į kapines Tėvo dienai neišvažiavau, tai tursenau iki bažnyčios, paskui pusrytukas ir trevkėn. Valgyt dar grįžus pasidariau, priguliau valandikei pokaičio, nes neišmiegojus...paskui namus tvarkytis, nes per tuos mokslus absol niekas nebuvo judinta-praktiškai gyvatės šliaužiojo baigiau beveik 8 vakaro, pakėpsojau prie teliko ir gult.
O skiepas...nu ką aš žinau, gyva dar. Gal kiek makaulikę maudžia, bet nesuprasi, ar kad poilsio trūko, ar nuo skiepo. Panašu, kad pirmas varijantas. Žodž, nei galvoj nei uodegoj tas skiepas. Tiesa, pagal gydytojos rekomendaciją geriu daug vandens ir aspirino.dar ir šiandien vieną tabletę įkaliau, ir ryt dar kalsiu.Nes pašalinis poveikis kažkur 3 dienų laikotarpy gali reikštis
LAbukas
MAn tai irgi atrodo labai gera dovana
MB gimke uz poros sav..Siaip mes nesidovanojam viens kitam dovanu Nes visokiu sudniekiu ir taip pilni namai,o kokio laikrodzio uz kelis tukstancius as neipirksiu O papigusku jis nenesioja..
Bet siemet galvoju,gal vis del to ka nors nupirkt KAip ir zinau ka- nori tokio pakabuko -inkaro..Bet tai rask dabar kur greit Varysiu veliau iki shopingo,paziuresiu..RAsiu nupirksiu,nerasiu ir nereiks
Vakar nulekiau iki Ikejos Apziurejau staliukus i pavesine..Nu viena kaip ir isrinkau,bet galvoju gal geriau sena namini nest ten,o i namus nauja nupirkt..Bet kai grizus pradejau ziurinet staliukus i namus,nu visiskai niekas nekrenta i akis..Net tie,kurie is bedos visa tiktu,tai kaina po 600-800£ TAi tiesiog nebezinau ka dabar daryt
Ikejoj zvakiu papirkau,leksciu paemiau,didesni dubeni salotoms,nes sudauzius viena jau senai..Dar uzuolaidas i kiemo pavesine
Dabar patinginiausiu prie kompo,paskui i gyma,plaukus dazyt,i shopinga ir gerai butu pavesines vidu isdazyt
Vakar MB vienas vel nemazai padare,net juokiuos,kai jis vienas daugiau padaro,nei kai pagalbininkai ateina Bet tokie darbeliai,kuriu nelabai matos..Visokie uzbaigimai,uzkaisiojimai..Ziuriu,kas cia dar liko-pastatyt kolonas,kad tvirciau stogas laikytus,viena krasta apkalt ir elektra pajungt.Dar laipto reiks,bet cia veliau,nes pirmiau zemiu uzvezt reikia,zole pasodint..O sita jauciu iki rudens atidesim..DAbar baliu maratonai prasides,tai istryps man zolyte
nu tai su pagalbininkais reik papliurpt, pastoviniuot...o kai vienas - darai darai ir padarai
TAi taip ir yra TAs draugelis rukantis,tai vis parukyt jam reikia..KAzka padaro,ziurek,jau isgert nori Nors kaip darbininkas,tai jis labai geras Cia juk savaitgalio projektukas
Nu nedaug,jau visai nedaug beliko..Geras savaitgalis ir uzbaigtu..Bet kita rodo tokius gerus orus,kad taip prie juros noris..Nesvarbu,kad nuo kito piemad atostogos irgi prie juros
NA ka,du darbai is nuplanuotu jau padaryti-gyme buvau,plaukai nuspalvinti,tuoj eisiu galva plaut Tada varau i shopinga ir toliau po namus kuisiuos Dar i lietuvine,noresiu saltibarsciu siandien
Nu nedaug,jau visai nedaug beliko..Geras savaitgalis ir uzbaigtu..Bet kita rodo tokius gerus orus,kad taip prie juros noris..Nesvarbu,kad nuo kito piemad atostogos irgi prie juros
NA ka,du darbai is nuplanuotu jau padaryti-gyme buvau,plaukai nuspalvinti,tuoj eisiu galva plaut Tada varau i shopinga ir toliau po namus kuisiuos Dar i lietuvine,noresiu saltibarsciu siandien
tai jo, taip ir pamaniau...parūkit, išgert
O, atostogos puikus dalykas, aš irgi jau noriu... Tiesa, turėsiu 1 dieną, pasiėmiau...a lia projekto gynimui
O, atostogos puikus dalykas, aš irgi jau noriu... Tiesa, turėsiu 1 dieną, pasiėmiau...a lia projekto gynimui
As tai vakar griztu is darbo, o vyras džakuzę jau nutraukes nuo senos vietos (mes ja sodo gale perstatysim). Nu bet ir glusiai glusiai buvo statytojai- pastate ją ant dekingo. Kai nuo vandens dekingas pradejo puti, tai ir dzakuzes medinius remus supude. Staliui bus darbo dabar, o ir moket staliui reiks oho...vel nenumatytos islaidos