As morkas sutarkuoju, ipjaustau svogūnelio, I maišelį ir i šaldiklį. Nereikia laiko marudinti, kai reikia morku I sriubas ar padažus.
Neatsiminiau ir va stovi toks jausmas, kad, kai atsiminsiu - bus jau per vėlu
o aš kopūstus šiandien šečkavau... pastačiau rūgt. Dar darysiu tušintus vakuotus su grybais, tai ten daug morkų reik, sueis. Maišiukas tai 10 kg...
dar bandysiu pakoreguot magistrinį, nes anąkart ne ten medžiagos ieškojau
dar bandysiu pakoreguot magistrinį, nes anąkart ne ten medžiagos ieškojau
Oi, neplesyk man sirdies su naminio raugimo kopustais. Ka tik vakar su vyru apie tai kalbejom
Bet ru tokia maladiec. Nesuskydai. Ir mokslai, ir masiniukas. As tai jauciu ne desimtos dalies tokio stiprumo netureciau, kaip tu. Gerbiu
Bet ru tokia maladiec. Nesuskydai. Ir mokslai, ir masiniukas. As tai jauciu ne desimtos dalies tokio stiprumo netureciau, kaip tu. Gerbiu
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 06, 18:08)
Oi, neplesyk man sirdies su naminio raugimo kopustais. Ka tik vakar su vyru apie tai kalbejom
taigi gali užsiraugt, ot problema.Tik žinau, kad anglerodijoj tikrų kmynų sunku gaut. Lietuvinėj nebent. Dar tarkavau ridikus vaistam, tai visuose namuose bezdalų kvapas
nėr čia jokio stiprumo.Ir pasinervuoju, ir paburbu, ojej. Va ką tik visai susibiesinau, beieškodama citatų.Nx...nieko doro neradau, metu šonan, ryt...
Reikėtų ir padarytum...tiksliau - norėtum ir padarytum, nes man tų mokslų kai šuniui penktos kojos reikėjo
Kazkaip mes daug raugintu kopustu nevalgom.. kai uzsimanau tusintu, nusiperku stiklaini.. Aisku kas padarytu naminiu, tikrai daugiau suvalgytume Bet tingiu uzsiimt
Nuvarem i kiniecius pavalgyt Apsirijimas ten
Paskui mazoji lego nusipirko, tai dabar deliojam
Dar kita savaitgali musu vestuviu metines, tai uzsisakem i toki kabareta Programa ir maistas
Nuvarem i kiniecius pavalgyt Apsirijimas ten
Paskui mazoji lego nusipirko, tai dabar deliojam
Dar kita savaitgali musu vestuviu metines, tai uzsisakem i toki kabareta Programa ir maistas
QUOTE(giega @ 2021 11 06, 20:37)
Turėtų būt smagu...
Ryt reik kažkaip turgun... noriu geros silkės, su galva
KAzkuria diena buvom nusipirke gatavos silkes marinate..Nu kaip ir visada ta perkam,skani..Bet ta karta kazkokia lieva ji man pasirode..KAzkoks plastmases skonis..Ir nepatikesi-iki siol mane persekioja tas skonis burnoj..Ir kvapas..Smirda viskas Net kvepalai smirda Atrodo pavalgau,skanu,5-10 min ir vel grizta tas plastmasines silkes skonis..Ir taip jau kokia 3d..Korona,nekitaip
Renkuos maudimke Blyn,kurios patinka,virs 100 kainuoja,gaila tiek Ryt gal iki outletu paleksim...Reik ir kokios sukneles i kabareta
Mes esam buvo sito tinklo ar kaip cia pavadint,tik kitoj vietoj...DAbar kaip i pagrindini eisim
Renkuos maudimke Blyn,kurios patinka,virs 100 kainuoja,gaila tiek Ryt gal iki outletu paleksim...Reik ir kokios sukneles i kabareta
Mes esam buvo sito tinklo ar kaip cia pavadint,tik kitoj vietoj...DAbar kaip i pagrindini eisim
Buvus as irgi tokiuose pasisedejimuose. Jie Anglijoje labai populiarūs.
Sekmadienis...siandien atidirbu , 4 laisvos, tris dar atidirbu po to ir viskas. Laisva . Siemet tokie keisti metai darbe buvo, kad visi paskutines dienas skaiciuoja, niekaip sulaukti pabaigos negali
Sekmadienis...siandien atidirbu , 4 laisvos, tris dar atidirbu po to ir viskas. Laisva . Siemet tokie keisti metai darbe buvo, kad visi paskutines dienas skaiciuoja, niekaip sulaukti pabaigos negali
o aš silkės patingėjau eit turgun...užsukau iki vietinės pardės, nu ir ką...neskani valgyt galima, bet man žiauriai nepatinka, kai aliejaus pripila pilną pakutį, fui...
Gal sena buvo silkė, giega? Biškį apsinuodijai?
Buvau sportuot, susitvarkiau namus, valgyt pasidariau...reik dar biškį padirbėt ties magistriniu...
Gal sena buvo silkė, giega? Biškį apsinuodijai?
Buvau sportuot, susitvarkiau namus, valgyt pasidariau...reik dar biškį padirbėt ties magistriniu...
Jo, jo .as irgi pagalvojau, kad gal Giega apsinuodyjo, tik uzmirsau parasyti.
Nu apsinuodijus buciau, triesciau venciau.. bent bloga butu.. o dabar tik skonis burnoj.. iki siol.. ir kad sakytum kito skonio nejauciu.. nu jauciu.. pvz skaniai pavalgau, uz kokiu 10 min vel jauciu ta skoni.. praeina kazkuri tarpa.. vel uzeina.. Kai tas skonis burnoj, tada ir smirda viskas oras smirda
Ka tik is outletu grizom. Nusipirkau striuke.. rinkaus rinkaus, matavaus matavaus ir balta nusipirkau Nelabai norejau baltos.. Bet tokios juodos nebuvo.. buvo ciut kitoks midelus.. bet per papus nesusisegu.. o didesnis dydis kabo.. vnz, tiek kiek man jos reik, bus gerai ir balta
Dar mazajai rubu oripirkom ten yra gera vaikiska parduotuve, su lagerom nuolaidom o dar jei 4 daiktus imi, dar papildoma 30% nuolaida
Ka tik is outletu grizom. Nusipirkau striuke.. rinkaus rinkaus, matavaus matavaus ir balta nusipirkau Nelabai norejau baltos.. Bet tokios juodos nebuvo.. buvo ciut kitoks midelus.. bet per papus nesusisegu.. o didesnis dydis kabo.. vnz, tiek kiek man jos reik, bus gerai ir balta
Dar mazajai rubu oripirkom ten yra gera vaikiska parduotuve, su lagerom nuolaidom o dar jei 4 daiktus imi, dar papildoma 30% nuolaida
Balta gražu, gal tik tepasi irgi labiau bet nu ne vieną gi turi...
Oras lauke fui fui...lyja, šalta, vėjas...tupiu namučiuos ir džiaugiuos Dar kieman aurytę įsivariau, kiemas siauras, įdomu, kaip reiks išlįst ryt...gal bus prasivažinėję, nes dirbsiu nuo 9 rytoj...Statydavau prie gatvės-dabar bbž ką ten daro, išknista visur, išrausta - nėr kaip.Nekenčiu to mūsų kiemo - duobė ant duobės ir vidury dar duobutė.Mašinos laužymas, plius trintis subinėm, nes siauras kai kojinė
Oras lauke fui fui...lyja, šalta, vėjas...tupiu namučiuos ir džiaugiuos Dar kieman aurytę įsivariau, kiemas siauras, įdomu, kaip reiks išlįst ryt...gal bus prasivažinėję, nes dirbsiu nuo 9 rytoj...Statydavau prie gatvės-dabar bbž ką ten daro, išknista visur, išrausta - nėr kaip.Nekenčiu to mūsų kiemo - duobė ant duobės ir vidury dar duobutė.Mašinos laužymas, plius trintis subinėm, nes siauras kai kojinė