nėr kada sirgt tik užknisa viskas...
Oi nygovori...
Senstam
Senstam
dar kol kas tylu ramu, nei klubas, anei parkuotojų chebra nesiteikė atsakyt...
QUOTE(lututė @ 2021 11 04, 12:44)
dar kol kas tylu ramu, nei klubas, anei parkuotojų chebra nesiteikė atsakyt...
Dabar neatsimenu kiek dienu teisiškai gali neatsakyti. Lygtais 7.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 04, 14:51)
Dabar neatsimenu kiek dienu teisiškai gali neatsakyti. Lygtais 7.
per dvi, bent jau patys taip apsibrėžę
QUOTE(lututė @ 2021 11 04, 13:51)
per dvi, bent jau patys taip apsibrėžę
A, nu tai tada turi judintis ablavukai
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 04, 16:07)
A, nu tai tada turi judintis ablavukai
ablavukai atsiprašė.Pinigus grąžins. dar parašiau, kad kažkodėl užsakant paslaugą, tarpo simbolis problemų nesukėlė, o vat atsakant...
QUOTE(lututė @ 2021 11 04, 15:21)
ablavukai atsiprašė.Pinigus grąžins. dar parašiau, kad kažkodėl užsakant paslaugą, tarpo simbolis problemų nesukėlė, o vat atsakant...
užtat sportklubis tyli. Ryt blyn vėją užkelsiu...
O kaip jie laika apskaiciuoja? Pvz buvai 42 minutes.. tai uz tirk ir mikesi ar uz valanda nuskaiciuos?
Man taip durnai skamba tas paslaugos uzbaigimas
Brr, salta, nors ir 9 laipsniai.. nes skaneris gliucino, kol ka nors padarydavo.. o ir baterija labai nusedo, nors praktiskai po kiekvieno stopo i krovikli istatau..
Na bet jau namie kepu bulves, kotletus i gyma tik vakare, i joga
Man taip durnai skamba tas paslaugos uzbaigimas
Brr, salta, nors ir 9 laipsniai.. nes skaneris gliucino, kol ka nors padarydavo.. o ir baterija labai nusedo, nors praktiskai po kiekvieno stopo i krovikli istatau..
Na bet jau namie kepu bulves, kotletus i gyma tik vakare, i joga
Mes nuo lapkricio dirbam iki 4 val. Tai pas mane irgi jau isvire ryziu sriuba, kulšelės iskwpė, bulbs košė sutrinta, rauginti agurkai paruošti
Nusipirkau nutelos, bandysiu daryti puodelio pyragą. Na tas, kur mikrobangeje darosi.
Nusipirkau nutelos, bandysiu daryti puodelio pyragą. Na tas, kur mikrobangeje darosi.
Ir surandi kokiu receptu as nei tu zvaigzduciu nesu valgius, nei nutelinio is puodeliu