Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2021 11 03, 18:56)
Burbanti, fb tu pasidalinai apie ta fingudi berniuka… sako rado hau… deje deje… vyksta tyrimas.. cray.gif

Amžiną jam atilsı 😢😢
Atsakyti
ai, komunizmas ir naujoji TSRS grįžta...visose srityse...va vaikus visokių nesąmonių bando prikišt, 72 lytys blablabla...taigi prie Markso tokie eksperimentai vyko jau...tik dar ne tokio baisumo, nes dar hormonų ir pjaustymo nebuvo unsure.gif Šokdina visus, prievartauja...tikrai šlykštu...viskas bizūnu, sveiko proto neliko, absol. Kas bus toliau? Arba visiškas nužmogėjimas ir nudurnėjimas, arba revoliucija. Bet LT tai čia be šansų, nes atrodo ir sveiko proto žmonėms funarikai susisukę, prisiklausius valdiškų žinių.
Tfu, kad tave... blink.gif

man rodos, pirtys yra, bet Vilniuj...

O kas tam vaikinukui atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
Buvo dinges kelias dienas, visur ieskojo, fb paskelbta buvo.. 15m.. sako rado su smurtine zaizda..Kol kas nieko aiskiau, vyksta tyrimas..

Atsakyti
dar bajeris. Užvakar buvau mašiną pastačius Pilies aikštelėj.Mokama, susimokėjau SMSke. Grįžus atsisakinėju paslaugos-nepriima. Nu, maniau laikas baigėsi. Ne pirmas kartas taip, kai baigias aikštelės darbo laikas. Gavau žinutę ŠIANDIEN, ką tik, kad paslauga užbaigta. Tai ką, tie bobikai man dvi paras babkes skaičiavo ? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 11 03, 22:46)
Buvo dinges kelias dienas, visur ieskojo, fb paskelbta buvo.. 15m.. sako rado su smurtine zaizda..Kol kas nieko aiskiau, vyksta tyrimas..

oi, kaip liūdna... unsure.gif
Atsakyti
Man tai uz Dartfordą atėjo bauda...dvi baudos, nes pirmyn atgal suvazinejau ir uzmirsau sumoketi biggrin.gif . Bet, kadangi pirma karta taip atsitiko, tai baudas anuliavo. Dabar pasidariau tiesiogini apmokejima, kad automatiskai nuskaiciuotu rolleyes.gif rolleyes.gif , kai vaziuosiu per ten.
Atsakyti
Uz Datforda pas mus senai padarytas automatinis mokejimas mirksiukas.gif Dabar mb ofisas tik tilta pervaziavus, bet ant darbines masinos irgi iskart uzdetas ir net darbas apmoks mirksiukas.gif Tiek, kad i ofisa tik penktadieniais butinai reiks, kitom dienom ne mirksiukas.gif

O kaip supradt -uzbaigti mokejima ? Na as mus tokiu nera.. moki sms uz kiek valandu planuoji but ir viskas.. anksciau isvaziavai, nu sau i nuostoli.. ilgiau buni- ateina pranesimas, kad laikas baigiasi ir jei reik dar prasitesi.. o dar yra aiksteliu, kur ivaziuojant gauni lapuka ir paskui susimoki uz atbuta laika.
Atsakyti
nu taip ir suprast-pastatai mašiną, išsiunti žinutę.Pabuvai kiek reikia - grįžai, išsiuntei žinutę, kad sustabdai paslaugą ir važiuoji sau...reiks skambintis, o tai avigalviai tikrai priskaičiuos už dvi paras blink.gif
Atsakyti
Labukas

O jei per ta laika telefa pametri?? O ka daryt senukam, kurie neturi ismaniuju arba nemoka naudotis programelem??
Realiai as pati visai nesenai tik atsisiunciau musiskas programeles.. nes jei kur vaziuoju, tai su namine masina, paskambinu sb, pasakau koda ir jis sumokedavo biggrin.gif Gavos, kad variau su darbine, tai ar jam priregistruot ar paciai, taip ir atsisiunciau biggrin.gif dar gal tik kokius 3-4x ir tepanaudojau biggrin.gif

Skauda kojos vena. Bet kitos kojos.. negi ir ten jau negerumai daros.. ir galva kazkokia sunki…
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 04, 11:11)
Labukas

O jei per ta laika telefa pametri?? O ka daryt senukam, kurie neturi ismaniuju arba nemoka naudotis programelem??
Realiai as pati visai nesenai tik atsisiunciau musiskas programeles.. nes jei kur vaziuoju, tai su namine masina, paskambinu sb, pasakau koda ir jis sumokedavo biggrin.gif Gavos, kad variau su darbine, tai ar jam priregistruot ar paciai, taip ir atsisiunciau biggrin.gif dar gal tik kokius 3-4x ir tepanaudojau biggrin.gif
Skauda kojos vena. Bet kitos kojos.. negi ir ten jau negerumai daros.. ir galva kazkokia sunki…

nu pameti ir pzdc lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai va, pasiskambinau, pamiksėjo kažkokių nesąmonių.Šalaškino kontora. Parašiau pretenziją.
Dėl venų tai nereik juokaut, geriau pasitikrink, jei skauda. Man vakar iš poliklinikos skambino...pasidariau mamogramą, kažką rado negero.Gruodžio 7 einu į pakartotiną echoskopiją...tikiuos, pagrabui ruoštis nereik rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikatos ir tau 4u.gif
O pas mus gi venos- kosmetine operacija biggrin.gif Sunkiai gp siunciu rimtesniem tyrimam.. Tiek, kad man jau dare op, gal apsiims patikrinimui.. bet ir as pati uzsiimsiu tik po nauju metu.. dabar vis laukiam biziaku biggrin.gif Jau ir taip vos issiprasiau atostogu biggrin.gif Pasirodo mes ant visu Black Friday isvarom biggrin.gif Labai nenorejo pasirasyt..
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 11 04, 12:04)
Sveikatos ir tau 4u.gif
O pas mus gi venos- kosmetine operacija biggrin.gif Sunkiai gp siunciu rimtesniem tyrimam.. Tiek, kad man jau dare op, gal apsiims patikrinimui.. bet ir as pati uzsiimsiu tik po nauju metu.. dabar vis laukiam biziaku  biggrin.gif Jau ir taip vos issiprasiau atostogu  biggrin.gif Pasirodo mes ant visu Black Friday isvarom biggrin.gif Labai nenorejo pasirasyt..

dėkui smile.gif
nu bet venos nėr taip jau paprasta, paskiau prasideda visoki krešuliai ir nesąmonės, o čia jau nejuokinga... ax.gif
Ai, pas jus dar juodas penktadienis, tai pats darbymetis...žėk, gautum kokių 160 stopų tongue.gif
O tai atostogaut išvarot? Arba nepamenu, arba nesakei...bet kai makaulė kai rėtis, tai gali būt, kad ir sakei tongue.gif Vaikštau kai trenkta, vakar 2 valandas turėjau laisvas, tai net nežinojau, ką nuveikt...taip ir prasiblaškiau iki kol miegot reikėjo eit biggrin.gif
Atsakyti
Neįsisirkit, mergučės 4u.gif

Atsakyti