nieko neišsiaiškinau, dabar 3 dienas laišką rašys...ten systema dyzel su jų komunikacija.Gal galimybių pasą reikėjo pakartotinai įmest, bet nu jptvm, jei jau kartą esu skiepyta, tai nieks atgal nebeatskiepys... reik eit pasitikrint...
Valgyt noriu... tas laiko sukiojimas tikras gaidys...
QUOTE(lututė @ 2021 11 02, 20:23)
O, "zagatovkė"
Jo cia tau ne tikroji juvelyrika. Bet bent kazkokia kūryba, nors ir grybas palyginus su darbu su metalais. Pažaisiu.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 11 02, 20:23)
jprst...nueinu kluban- neįeinu.Broviaus broviaus ir parėjau namo.Įlendu abonentan - užblokuotas.Nemokėjimų nėra.Taip ir nesupratau, kas per bb, nusiunčiau laišką administracijai...išvis nupindėjimas kažkoks...
O tai vietoje recepšine nepaziurejo kas do per problema?
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 11 03, 09:22)
Labukas
Na tai issiaiskinai, kas su tuo gymu?
As vaiksciojau i toki be registraturos.. gerokai pigesni jue, nei tie standartiniai, bet nepatiko klases jame.. po 30 min Kol visi sustoja, kol pasiruosia, kol apsilimas.. 2-3 pratimai ir viskas, tempimai.. aisku ejo dvi klases is eiles, bet skirtingi treneriai.. o ir zmones pasikeisdavo.. ir vel is naujo- apsilimas, pasiruosimas..
Dar iki to gymo man vaziuot apie 15 min, na jis ciut uz darbo.. tai va, padirbu, griztu namo, uz keliu h vel link darbo vaziuot.. o tokiu laiku trafikai jau..
vnz, geriau brangiau, bet palei namus
Na tai issiaiskinai, kas su tuo gymu?
As vaiksciojau i toki be registraturos.. gerokai pigesni jue, nei tie standartiniai, bet nepatiko klases jame.. po 30 min Kol visi sustoja, kol pasiruosia, kol apsilimas.. 2-3 pratimai ir viskas, tempimai.. aisku ejo dvi klases is eiles, bet skirtingi treneriai.. o ir zmones pasikeisdavo.. ir vel is naujo- apsilimas, pasiruosimas..
Dar iki to gymo man vaziuot apie 15 min, na jis ciut uz darbo.. tai va, padirbu, griztu namo, uz keliu h vel link darbo vaziuot.. o tokiu laiku trafikai jau..
vnz, geriau brangiau, bet palei namus
Jo, as ieskau dabar privataus baseino, ten, kur vaiku neleidzia. Nes ner vaiku - niekas nemyža i baseina, tuo paciu ir chlorkiu tiek nera jame.
Radau lygtais viena, kur vaikų neleidzia. Bet ir kainelė o ir tolokai.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 03, 13:32)
jo jo...spėk, ar kas per išeigines ten sėdi...o sėdi nuo 12 val dienos, kada aš pati dirbu.Nebent specialiai važiuot pasikoliot...
O. voveruškas turiu, ir gėlę dar ir drugelį...bet daug terlionės, tai gal vieną kartą ir tekepiau
QUOTE(lututė @ 2021 11 03, 12:54)
jo jo...spėk, ar kas per išeigines ten sėdi...o sėdi nuo 12 val dienos, kada aš pati dirbu.Nebent specialiai važiuot pasikoliot...
O. voveruškas turiu, ir gėlę dar ir drugelį...bet daug terlionės, tai gal vieną kartą ir tekepiau
Nesuprantu...kaip klubas gali buti paliktas likimo valioje be recepšionisto? O jei kas ryte atsitiks - zmogus nugara pasitems, spranda nusisuks. Cia gi didziausias nusikaltimas Health &Safety atžvilgiu
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 03, 14:57)
Nesuprantu...kaip klubas gali buti paliktas likimo valioje be recepšionisto? O jei kas ryte atsitiks - zmogus nugara pasitems, spranda nusisuks. Cia gi didziausias nusikaltimas Health &Safety atžvilgiu
tavo sprandas-tavo rūpestis visi mobilkes turi, o ir niekam niekas nerūpi. Mūsų klubas dirba ištisą parą, tai kas ten sėdės...
Sudominai. Prie namu yra 24/7 klubas. Ryt po darbo uzvaziuosiu, kyštelsiu galvą I recepšiną.
nu yra įėjimas su piršto antspaudu, kuris man žinoma nesuveikė. Skambint irgi nieks dar nesiteikė...
QUOTE(lututė @ 2021 11 03, 15:51)
nu yra įėjimas su piršto antspaudu, kuris man žinoma nesuveikė. Skambint irgi nieks dar nesiteikė...
Nu jo...be galo rūpinasi savo klientais Žmonėmis, kurie atneša jiems duoną su sviestu.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 03, 18:07)
Nu jo...be galo rūpinasi savo klientais Žmonėmis, kurie atneša jiems duoną su sviestu.
vo...gavau laišką. Klausia ar galimybių pasą turiu.Nu bl, jei jau aš skiepyta, tai nebeatsiskiepysiu atgal...net jei tas pasas būtų ir pasibaigęs.O jis dar galioja ilgai.
Dėstytojas šiandien grįžo iš Šveicarijos...sakė, atsipūčiau. Laisvė, jokio terorizavimo...visi saugosi patys, tačiau visur gali eiti be pišpasio ir dar įdomus dalykas.Tik statistika, kelianti tam tikrų klausimų...pas mus skiepyta 70 proc žmonių. Serga daug. Pas lenkus tiek nė iš tolo. Procentaliai serga gerokai mažiau.Kodėl? Neturi pišpasių, su kuriais vadalotųsi laisvai po pasaulį be jokių testų, o kadangi reik testuotis, neparsitysa mutavusių virusų... Visiškai logiška hipotezė, ar ne ? Ne veltui mokslų daktaras
QUOTE(lututė @ 2021 11 03, 17:57)
vo...gavau laišką. Klausia ar galimybių pasą turiu.Nu bl, jei jau aš skiepyta, tai nebeatsiskiepysiu atgal...net jei tas pasas būtų ir pasibaigęs.O jis dar galioja ilgai.
Dėstytojas šiandien grįžo iš Šveicarijos...sakė, atsipūčiau. Laisvė, jokio terorizavimo...visi saugosi patys, tačiau visur gali eiti be pišpasio ir dar įdomus dalykas.Tik statistika, kelianti tam tikrų klausimų...pas mus skiepyta 70 proc žmonių. Serga daug. Pas lenkus tiek nė iš tolo. Procentaliai serga gerokai mažiau.Kodėl? Neturi pišpasių, su kuriais vadalotųsi laisvai po pasaulį be jokių testų, o kadangi reik testuotis, neparsitysa mutavusių virusų... Visiškai logiška hipotezė, ar ne ? Ne veltui mokslų daktaras
As, kai paskaitau, kas darosi Lietuvoje, tai plaukai šiaušiasi.As neskiepyta, kad nors kas zodeli pries pssakytu.
Rimtai turbut Lietuvą galima pavadinti fašistine.
Apie gyma tie gymai kur dirba 24/7, jie neturi resepsionistu, ten viska online uzsibookini , gauni kida ir su juo ieini bet del traumu, ten viduj treneriu yra sutaupo ant stafo, kuris tik tavo kortele patikrina..
Ai, ir tuose gymuose nera baseinu Ten tik sale ir viskas. Na dar klases buna..
Del covid.. manau lt statistika gerokai pabaisinta.. vien del didesnio finansavimo..
Cia uk irgi jokio galimybiu oaso nereikia eik i parduotuves, eik i restoranus, gymus, nieks nieko va i koncertus praso arba skiepu arba pasidaryt greitaji testa
Burbanti, fb tu pasidalinai apie ta fingudi berniuka sako rado hau deje deje vyksta tyrimas..
Ai, ir tuose gymuose nera baseinu Ten tik sale ir viskas. Na dar klases buna..
Del covid.. manau lt statistika gerokai pabaisinta.. vien del didesnio finansavimo..
Cia uk irgi jokio galimybiu oaso nereikia eik i parduotuves, eik i restoranus, gymus, nieks nieko va i koncertus praso arba skiepu arba pasidaryt greitaji testa
Burbanti, fb tu pasidalinai apie ta fingudi berniuka sako rado hau deje deje vyksta tyrimas..