Man tai ir nesuprantamas tas sukiojimas.. Gal karo metais jis ir pasiteisino, bet siais laikais jau nebereikalingas tikrai.. ir ko taip visi isikibe jo laikos, niekaip nesuprantu..
Atvariau i gyma dar kita klase nesibaige, laukiu kavos prigeriau, myzt noriu, tulikas uzimtas.. eit i kita auksta, tingiu
Mb vis del to pakeite darba, isejo i ta nauja siuloma Kol kas sako patinka
QUOTE(lututė @ 2021 11 01, 12:54)
Tas laiko sukiojimas tikras glušokų išmislas...nukirpt paklodės galą ir prisiūt prie priekio - atseit pailgės
Cia buvo sugalvota karo metu. Taip, kaip matome, karo laikotarpis vis nesibaigia.
Jau gi ir mokslininkai garsiai šaukia - nepasiteisina toks laiko sukiojimas, ypac zmogaus psichikai, bet va....kazkam tai paranku.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 11 01, 12:59)
Nu ir liuks
tai reik tb sveikint, giega
Buvau Visų Šventųjų mišiose Katedroj...1,5 valandos, vyskupas laikė, su visom procesijom. Labai gražu, choras ir vargonai kaip ant sparnų kėlė...neskaitant vietinio idioto ir tėvų, kur atsitysa vaikus ir klykina...
Buvau Visų Šventųjų mišiose Katedroj...1,5 valandos, vyskupas laikė, su visom procesijom. Labai gražu, choras ir vargonai kaip ant sparnų kėlė...neskaitant vietinio idioto ir tėvų, kur atsitysa vaikus ir klykina...
Labukas
Brr, kaip salta.. darbo vis dar neperdaugiausia ir kur tie biziakai bet vel ismakalavo krivimosi vietas.. vel visi stumdos..
Brr, kaip salta.. darbo vis dar neperdaugiausia ir kur tie biziakai bet vel ismakalavo krivimosi vietas.. vel visi stumdos..
Salta, bet grazi diena. As sulaukiu Asdos deliverio ir varau i kavine susitikti su draugutėmis.
Ryt I masazus ir vel i darbą Na..liko du kartus po 4 dienas padirbti ir vsio - ATOSTOGOS!!! iki vasario.
Na va, viską turiu jau...beveik. Prasidės atostogos - sėsiu prie sagių. Jau turiu keletą užsakymų Sakau 'baikit baikas, dar net pati nezinau, kaip atrodys sagės'
Ryt I masazus ir vel i darbą Na..liko du kartus po 4 dienas padirbti ir vsio - ATOSTOGOS!!! iki vasario.
Na va, viską turiu jau...beveik. Prasidės atostogos - sėsiu prie sagių. Jau turiu keletą užsakymų Sakau 'baikit baikas, dar net pati nezinau, kaip atrodys sagės'
vo, kokių nematytų daiktų kas ten per pinigai ? Visą dieną šiandien prie magistrinio su pertraukom..sakiau kopūstus šečkuosiu, bet atidėjau kitam savaitgaliui...vakare tik trevkėn nueisiu.O diena šiandien ūkanota, lauke dar nebuvau, pabaigt reik kankintis
Jau po darbu
O yra kas nesioja sages? Man labai grazu i jas paziuret, bet neturiu kur isegt
Tau tiek padirbt liko, man kaip tik pradides didieji darbai
O yra kas nesioja sages? Man labai grazu i jas paziuret, bet neturiu kur isegt
Tau tiek padirbt liko, man kaip tik pradides didieji darbai
aš segių turiu senų, anksčiau labai nešiojau, dabar irgi nerandu, kur segt
Ai, išsiunčiau dėstytojai pataisytą darbą-nugi aišku, kad ne viską padariau, kaip reik. Bet padariau ir įmečiau, kad dar susakytų pastabų, ką koreguot... Blogiausia, kad ji konkrečiai nieko nesako, turi pati susigrabaliot
Ai, išsiunčiau dėstytojai pataisytą darbą-nugi aišku, kad ne viską padariau, kaip reik. Bet padariau ir įmečiau, kad dar susakytų pastabų, ką koreguot... Blogiausia, kad ji konkrečiai nieko nesako, turi pati susigrabaliot
https://www.google.c.....-Brooch?amp=1
Bet kur ir bet kaip. As dazniausiai sages segiu su švarkais, paltais ir šaliais, permestais per peti. Ant kurtkiu nesisegu
Papildyta:
Ten aliuminis pagrindas su užsegimu, ant jos trauksiu medžiagą
Bet kur ir bet kaip. As dazniausiai sages segiu su švarkais, paltais ir šaliais, permestais per peti. Ant kurtkiu nesisegu
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 11 02, 15:49)
kas ten per pinigai ?
Ten aliuminis pagrindas su užsegimu, ant jos trauksiu medžiagą
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 02, 21:32)
O, "zagatovkė" taip ir aš sugebėčiau kažką pakliurkyt...bent jau iš audinio
jprst...nueinu kluban- neįeinu.Broviaus broviaus ir parėjau namo.Įlendu abonentan - užblokuotas.Nemokėjimų nėra.Taip ir nesupratau, kas per bb, nusiunčiau laišką administracijai...išvis nupindėjimas kažkoks...
Labas rytas,
marš iš lovų
marš iš lovų
Labukas
Na tai issiaiskinai, kas su tuo gymu?
As vaiksciojau i toki be registraturos.. gerokai pigesni jue, nei tie standartiniai, bet nepatiko klases jame.. po 30 min Kol visi sustoja, kol pasiruosia, kol apsilimas.. 2-3 pratimai ir viskas, tempimai.. aisku ejo dvi klases is eiles, bet skirtingi treneriai.. o ir zmones pasikeisdavo.. ir vel is naujo- apsilimas, pasiruosimas..
Dar iki to gymo man vaziuot apie 15 min, na jis ciut uz darbo.. tai va, padirbu, griztu namo, uz keliu h vel link darbo vaziuot.. o tokiu laiku trafikai jau..
vnz, geriau brangiau, bet palei namus
Na tai issiaiskinai, kas su tuo gymu?
As vaiksciojau i toki be registraturos.. gerokai pigesni jue, nei tie standartiniai, bet nepatiko klases jame.. po 30 min Kol visi sustoja, kol pasiruosia, kol apsilimas.. 2-3 pratimai ir viskas, tempimai.. aisku ejo dvi klases is eiles, bet skirtingi treneriai.. o ir zmones pasikeisdavo.. ir vel is naujo- apsilimas, pasiruosimas..
Dar iki to gymo man vaziuot apie 15 min, na jis ciut uz darbo.. tai va, padirbu, griztu namo, uz keliu h vel link darbo vaziuot.. o tokiu laiku trafikai jau..
vnz, geriau brangiau, bet palei namus