Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Man tai ir nesuprantamas tas sukiojimas.. Gal karo metais jis ir pasiteisino, bet siais laikais jau nebereikalingas tikrai.. ir ko taip visi isikibe jo laikos, niekaip nesuprantu..

Atvariau i gyma biggrin.gif dar kita klase nesibaige, laukiu biggrin.gif kavos prigeriau, myzt noriu, tulikas uzimtas.. eit i kita auksta, tingiu biggrin.gif

Mb vis del to pakeite darba, isejo i ta nauja siuloma biggrin.gif Kol kas sako patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 11 01, 12:54)
Tas laiko sukiojimas tikras glušokų išmislas...nukirpt paklodės galą ir prisiūt prie priekio - atseit pailgės  blink.gif

Cia buvo sugalvota karo metu. Taip, kaip matome, karo laikotarpis vis nesibaigia.

Jau gi ir mokslininkai garsiai šaukia - nepasiteisina toks laiko sukiojimas, ypac zmogaus psichikai, bet va....kazkam tai paranku.
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2021 11 01, 12:59)

Mb vis del to pakeite darba, isejo i ta nauja siuloma biggrin.gif Kol kas sako patinka biggrin.gif

Nu ir liuks 4u.gif
Atsakyti
tai reik tb sveikint, giega 4u.gif
Buvau Visų Šventųjų mišiose Katedroj...1,5 valandos, vyskupas laikė, su visom procesijom. Labai gražu, choras ir vargonai kaip ant sparnų kėlė...neskaitant vietinio idioto ir tėvų, kur atsitysa vaikus ir klykina... blink.gif
Atsakyti
Labukas

Brr, kaip salta.. darbo vis dar neperdaugiausia… ir kur tie biziakai biggrin.gif bet vel ismakalavo krivimosi vietas.. vel visi stumdos..
Atsakyti
Salta, bet grazi diena. As sulaukiu Asdos deliverio ir varau i kavine susitikti su draugutėmis.
Ryt I masazus ir vel i darbą rolleyes.gif biggrin.gif Na..liko du kartus po 4 dienas padirbti ir vsio - ATOSTOGOS!!! iki vasario.

Na va, viską turiu jau...beveik. Prasidės atostogos - sėsiu prie sagių. Jau turiu keletą užsakymų biggrin.gif Sakau 'baikit baikas, dar net pati nezinau, kaip atrodys sagės' biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 lapkričio 2021 - 13:47
vo, kokių nematytų daiktų biggrin.gif kas ten per pinigai ? Visą dieną šiandien prie magistrinio su pertraukom..sakiau kopūstus šečkuosiu, bet atidėjau kitam savaitgaliui...vakare tik trevkėn nueisiu.O diena šiandien ūkanota, lauke dar nebuvau, pabaigt reik kankintis tongue.gif
Atsakyti
Jau po darbu biggrin.gif

O yra kas nesioja sages? Man labai grazu i jas paziuret, bet neturiu kur isegt biggrin.gif

Tau tiek padirbt liko, man kaip tik pradides didieji darbai biggrin.gif
Atsakyti
aš segių turiu senų, anksčiau labai nešiojau, dabar irgi nerandu, kur segt tongue.gif
Ai, išsiunčiau dėstytojai pataisytą darbą-nugi aišku, kad ne viską padariau, kaip reik. Bet padariau ir įmečiau, kad dar susakytų pastabų, ką koreguot... rolleyes.gif Blogiausia, kad ji konkrečiai nieko nesako, turi pati susigrabaliot unsure.gif
Atsakyti
https://www.google.c.....-Brooch?amp=1

Bet kur ir bet kaip. As dazniausiai sages segiu su švarkais, paltais ir šaliais, permestais per peti. Ant kurtkiu nesisegu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2021 11 02, 15:49)
kas ten per pinigai ?

Ten aliuminis pagrindas su užsegimu, ant jos trauksiu medžiagą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 lapkričio 2021 - 19:30
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 02, 21:32)

Ten aliuminis pagrindas su užsegimu, ant jos trauksiu medžiagą  biggrin.gif

O, "zagatovkė" biggrin.gif taip ir aš sugebėčiau kažką pakliurkyt...bent jau iš audinio tongue.gif
jprst...nueinu kluban- neįeinu.Broviaus broviaus ir parėjau namo.Įlendu abonentan - užblokuotas.Nemokėjimų nėra.Taip ir nesupratau, kas per bb, nusiunčiau laišką administracijai...išvis nupindėjimas kažkoks... blink.gif
Atsakyti
Labas rytas,
marš iš lovų biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labukas

Na tai issiaiskinai, kas su tuo gymu?
As vaiksciojau i toki be registraturos.. gerokai pigesni jue, nei tie standartiniai, bet nepatiko klases jame.. po 30 min blink.gif Kol visi sustoja, kol pasiruosia, kol apsilimas.. 2-3 pratimai ir viskas, tempimai.. aisku ejo dvi klases is eiles, bet skirtingi treneriai.. o ir zmones pasikeisdavo.. ir vel is naujo- apsilimas, pasiruosimas..
Dar iki to gymo man vaziuot apie 15 min, na jis ciut uz darbo.. tai va, padirbu, griztu namo, uz keliu h vel link darbo vaziuot.. o tokiu laiku trafikai jau..
vnz, geriau brangiau, bet palei namus biggrin.gif
Atsakyti