tai va, man karūna nenukris, kad mašinukas senas, by tik...
Žadėjo šiandien +25, bet sėdžiu, laukiu autiko, visai nekaršta kol kas...
Labukas
Pabudau siandien anksciausiai,pries visa valanda Karsta,sviesu,o ir MB tokiu laiku iseina..Kad ir tyliai jis iseina,bet duru skambutis reaguoja i judesi ir telefas pranesa,kad kazkas prie duru..
Penktadienis Siandien lietu zada ir vos 17(vakar uzvakar po 26 buvo)Bet savaitgaliui lygtai vel gera ora zada Tai net nezinau,ka mes cia gero veiksim Reikia ir ta pavesine statyt,ir prie juros noris,ir i parduotuves reikia-nors persiplesk
Turint 5000,jau ir visiskai nauja gali pirkt,pradiniui inasui tikrai uztenka..
Aisku as nezinau,kokios dabar masinu kainos LT..Bet seses sunus visai padoria masinyte uz 2000 nusipirko..MAzda kazkokia..
Pabudau siandien anksciausiai,pries visa valanda Karsta,sviesu,o ir MB tokiu laiku iseina..Kad ir tyliai jis iseina,bet duru skambutis reaguoja i judesi ir telefas pranesa,kad kazkas prie duru..
Penktadienis Siandien lietu zada ir vos 17(vakar uzvakar po 26 buvo)Bet savaitgaliui lygtai vel gera ora zada Tai net nezinau,ka mes cia gero veiksim Reikia ir ta pavesine statyt,ir prie juros noris,ir i parduotuves reikia-nors persiplesk
Turint 5000,jau ir visiskai nauja gali pirkt,pradiniui inasui tikrai uztenka..
Aisku as nezinau,kokios dabar masinu kainos LT..Bet seses sunus visai padoria masinyte uz 2000 nusipirko..MAzda kazkokia..
Negalima man taip anksti keltis IS neturejimo ka veikt,jau pripirkau visokiu nesamoniu Uzuolaida nuo vabzdziu..Turim,bet jau tokia pavargus,tai nauja nupirkau Mazajai toki zuokuti-mazai zaislu dar turi
pavarai...nu bet jei reikia, tai reikia...
už 5000 gali nupirkt padrožtą. O paskolos man niekas neduos, pati žinai-jau vieną turiu, o su tokiom pajamom tai dar ir išsityčios. Taip man jau buvo, kai būsto paskolos prašiau - tai SEB bankas išsišaipė, sup** Citadelė pareiškė, kad butas per senas (o paskiau reklamų nespėjau atsimušinėt)...žodž...
o šiaip jaučiuos pervargus...
už 5000 gali nupirkt padrožtą. O paskolos man niekas neduos, pati žinai-jau vieną turiu, o su tokiom pajamom tai dar ir išsityčios. Taip man jau buvo, kai būsto paskolos prašiau - tai SEB bankas išsišaipė, sup** Citadelė pareiškė, kad butas per senas (o paskiau reklamų nespėjau atsimušinėt)...žodž...
o šiaip jaučiuos pervargus...
Jo, lyja. Gerai, zeme issausejus, man jau daede kiekviena diena braskes su pomidorais laistyti
As tai dirbu, kaip dazniausiai , savaitgaliais. Na, nuo kitos savaites jau prasidės laisvos savaitgaliais, tai i rusu restorana kazkoki centre vaziuosim, kita savaitgali I Guildford'ą su vyru irgi I svecius, paskui kapitonas uzkviete I 50'tį, nebaraškinam ką jam pirkti.
Ka pirkti vyrui penkiasdesimtmeciui??????
As tai dirbu, kaip dazniausiai , savaitgaliais. Na, nuo kitos savaites jau prasidės laisvos savaitgaliais, tai i rusu restorana kazkoki centre vaziuosim, kita savaitgali I Guildford'ą su vyru irgi I svecius, paskui kapitonas uzkviete I 50'tį, nebaraškinam ką jam pirkti.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 04, 13:18)
Jo, lyja. Gerai, zeme issausejus, man jau daede kiekviena diena braskes su pomidorais laistyti
guminę moterį nu tai pasiaiškyk, kas jam įdomu.Gal skaito, gal kokį hobį turi...
QUOTE(lututė @ 2021 06 04, 11:35)
guminę moterį nu tai pasiaiškyk, kas jam įdomu.Gal skaito, gal kokį hobį turi...
Jis yra uzkietejes jureivis. Jo hobis - laivai. Laivo gal nepirksim dovanu
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 04, 13:39)
Jis yra uzkietejes jureivis. Jo hobis - laivai. Laivo gal nepirksim dovanu
kodėl ? Laivas butely...arba butelis atskirai
QUOTE(lututė @ 2021 06 04, 13:16)
kodėl ? Laivas butely...arba butelis atskirai
Tik ne laivas butelyje o bonka nera dovana. Ai...kazka sugalvosim. Prarviomsia
O ko laivas butely netinka? mb , kaip jureiviui labai itiktu
QUOTE(giega @ 2021 06 04, 13:55)
O ko laivas butely netinka? mb , kaip jureiviui labai itiktu
Ne ne...meluoti nenoriu ir teisybes sakyti nenoriu apie tuos kičinius laivus buteliuose, todel geriau patylėsiu
nu tai nebūtina kinietišką pirkt būna ir labai nekičiniai, bet jie labai nepigūs