Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

tai va, man karūna nenukris, kad mašinukas senas, by tik... biggrin.gif
Žadėjo šiandien +25, bet sėdžiu, laukiu autiko, visai nekaršta kol kas... tongue.gif
Atsakyti
Labukas

Pabudau siandien anksciausiai,pries visa valanda biggrin.gif Karsta,sviesu,o ir MB tokiu laiku iseina..Kad ir tyliai jis iseina,bet duru skambutis reaguoja i judesi ir telefas pranesa,kad kazkas prie duru..

Penktadienis biggrin.gif Siandien lietu zada ir vos 17(vakar uzvakar po 26 buvo)Bet savaitgaliui lygtai vel gera ora zada mirksiukas.gif Tai net nezinau,ka mes cia gero veiksim biggrin.gif Reikia ir ta pavesine statyt,ir prie juros noris,ir i parduotuves reikia-nors persiplesk biggrin.gif

Turint 5000,jau ir visiskai nauja gali pirkt,pradiniui inasui tikrai uztenka..
Aisku as nezinau,kokios dabar masinu kainos LT..Bet seses sunus visai padoria masinyte uz 2000 nusipirko..MAzda kazkokia..
Atsakyti
Negalima man taip anksti keltis biggrin.gif biggrin.gif IS neturejimo ka veikt,jau pripirkau visokiu nesamoniu biggrin.gif Uzuolaida nuo vabzdziu..Turim,bet jau tokia pavargus,tai nauja nupirkau biggrin.gif Mazajai toki zuokuti-mazai zaislu dar turi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif pavarai...nu bet jei reikia, tai reikia...
už 5000 gali nupirkt padrožtą. O paskolos man niekas neduos, pati žinai-jau vieną turiu, o su tokiom pajamom tai dar ir išsityčios. Taip man jau buvo, kai būsto paskolos prašiau - tai SEB bankas išsišaipė, sup** Citadelė pareiškė, kad butas per senas (o paskiau reklamų nespėjau atsimušinėt)...žodž... rolleyes.gif
o šiaip jaučiuos pervargus... unsure.gif
Atsakyti
Jo, lyja. Gerai, zeme issausejus, man jau daede kiekviena diena braskes su pomidorais laistyti biggrin.gif

As tai dirbu, kaip dazniausiai , savaitgaliais. Na, nuo kitos savaites jau prasidės laisvos savaitgaliais, tai i rusu restorana kazkoki centre vaziuosim, kita savaitgali I Guildford'ą su vyru irgi I svecius, paskui kapitonas uzkviete I 50'tį, nebaraškinam ką jam pirkti.
Ka pirkti vyrui penkiasdesimtmeciui??????
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 04, 13:18)
Jo, lyja. Gerai, zeme issausejus, man jau daede kiekviena diena braskes su pomidorais laistyti  biggrin.gif

As tai dirbu, kaip dazniausiai , savaitgaliais. Na, nuo kitos savaites jau prasidės laisvos savaitgaliais, tai i rusu restorana  kazkoki centre vaziuosim, kita savaitgali I Guildford'ą  su vyru irgi I svecius, paskui kapitonas uzkviete I 50'tį, nebaraškinam ką jam pirkti.
Ka pirkti vyrui penkiasdesimtmeciui??????

guminę moterį hihihi.gif nu tai pasiaiškyk, kas jam įdomu.Gal skaito, gal kokį hobį turi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 04, 11:35)
guminę moterį  hihihi.gif nu tai pasiaiškyk, kas jam įdomu.Gal skaito, gal kokį hobį turi... rolleyes.gif

Jis yra uzkietejes jureivis. Jo hobis - laivai. Laivo gal nepirksim dovanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 04, 13:39)
Jis yra uzkietejes jureivis. Jo hobis  -  laivai. Laivo gal nepirksim dovanu  biggrin.gif

kodėl ? Laivas butely...arba butelis atskirai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 06 04, 13:16)
kodėl ? Laivas butely...arba butelis atskirai biggrin.gif

Tik ne laivas butelyje biggrin.gif o bonka nera dovana. Ai...kazka sugalvosim. Prarviomsia irnesakyk.gif
Atsakyti
O ko laivas butely netinka? mb , kaip jureiviui labai itiktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2021 06 04, 13:55)
O ko laivas butely netinka? mb , kaip jureiviui labai itiktu  biggrin.gif

Ne ne...meluoti nenoriu ir teisybes sakyti nenoriu apie tuos kičinius laivus buteliuose, todel geriau patylėsiu biggrin.gif
Atsakyti
nu tai nebūtina kinietišką pirkt lotuliukas.gif būna ir labai nekičiniai, bet jie labai nepigūs ax.gif
Atsakyti