Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Dabar viskas yra daiktai, o ir gyvenimas dėl daikto daug kam pasisuka...užtat ir rinkausi tokias studijas, kuriose daiktai yra tas niekas, kurio į grabo kišenes neįdėsi. Šaudymu nieko nepakeisi, čia bėda su mąstymu, kada žmogus pats sau yra pačiausias ir visa ko matas... unsure.gif
Atsakyti
Labukas

O ar ne visada taip buvo?Visi karai del ko?Del daikto-zemes..KAm senovej tiek vaiku gimdydavo-del asmeniskos naudos,kad butu kas galvijus priziuri,kas vandeni paduoda..
Ps.smurto netoleruoju.

Oras veu..Atejo lietus nuo jusu biggrin.gif Tiek,kad nors silta..Bet su ta siluma irgi..Issirengiau vakar,nes nu +20 vienu metu buvo,bet vejas tai irgi buvo..Siandien jau kazkokia galva sunki..Gerai,kad darbo nera daug,anksti grizt tureciau biggrin.gif Bijau rasyt-grisiu,nes amziais pastringam kur nors,kai mazai darbo buna biggrin.gif Tai kokia fura veluoja,tai kokia avarija...
Atsakyti
pas mus oras dar labiau veu, nes šalta...ir kad būtų normalus lietus ... tai ne , bl, purškimas toks įkyrus ir ištisinis... blink.gif
Jau ryte važiuot buvo tai nu ir nx...anksčiau dirbu šiandien, tai su tamsa važiavau-o kelias blizga, o per langus nieko nesimato, fuuui...dar grūdasi visi, bo gi pikas...čiut vienam drąsuoliu į kojas neįvažiavau perėjoj, nes išlėkė prieš nosį blink.gif Gerai, kad stabdžiai geri ir šiknon niekas neįlėkė... blink.gif
Ryt atsiskaitymas. O paskaityt dar nieko nespėjau blink.gif Nu bus kaip bus... tongue.gif
Atsakyti
Mama pasakojo, kad kai vokietis atejo i miesteli (antras pasaulinis), tai tvarka turejo buti superinė. Vieni tinginiai su vytimi buvo isplakti ir liepta buvo jiems apsitvarkyti savo kiemą. Tokias bausmes toleruoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 20, 11:54)
Mama pasakojo, kad kai vokietis atejo i miesteli (antras pasaulinis), tai tvarka turejo buti superinė. Vieni tinginiai su vytimi buvo isplakti ir liepta buvo jiems apsitvarkyti savo kiemą. Tokias bausmes toleruoju  biggrin.gif

jeje...pabandyk viešai taip pasakyt, pažiūrėsi, kas bus biggrin.gif
Nors aš su tuo visiškai, absoliutiškai sutinku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 10 20, 11:48)
jeje...pabandyk viešai taip pasakyt, pažiūrėsi, kas bus  biggrin.gif
Nors aš su tuo visiškai, absoliutiškai sutinku  rolleyes.gif

biggrin.gif

Pasakyciau - cia ne rašytinė mokyklines programos istorija,o tikroji.
Atsakyti
susiskambinau su darbo vadove, pagaliau sutarėm susitikt pasikoreguot viską...sakė, daug taisymo, bet paguodė, jog visai gerai varau biggrin.gif Kitos dar net nepradėję normaliai, o aš jau du skyrius parašiau ax.gif
Atsakyti
Nu..varai, kaip bitė, o vistiek virkauji biggrin.gif
Jau galvojai kuo uzsiimsi, kai baigsis mokslai? Ar paimsi time out kokiam laikui?

Oi...man jau reikia irgi pradeti dairytis galerijos, nes eiles nusitesė keliems metams I priekį.
Gavau jau siuntini su modelinu ir veiduko forma, uzsisakiau sages, dabar liko tik ziureti kokiõs medziagõs graziau atrodys, jomis aptrauksiu sages. Mažų natūralių akmenelių turiu vežimą ir biškiuką, tai reiks jau pradeti po truputi zaisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2021 - 16:14
ai, taigi sunku, užtat ir cypauju. Va ryt kolis, o dar nieko neskaičiau, o dar šįvakar turiu pareigų. rolleyes.gif Nežinau dar kuo užsiimsiu, dar negalvoju. Norėtųsi stot į VDA, bet mažyyytis niuansas - ten tai reiktų dirbt kontaktiniu būdu, o man darbas...plius. Mokėti, nes trečių studijų nieks nefinansuos, nepigu, o dargi turiu paskolą. Plius-priemonės tikrai brangios. Taigi kol kas sėdžiu ant šiknos ir rūpinuosi dalykais, kuriais reik pasirūpint dabar. Paskui bus matyt ax.gif

Šiaip bais įdomi buvo paskaita, dėsto mum advokatas, teisės mokslų daktaras. Klausiau išsižiojus, bais įdomiai sudirbo mitą, kad bažnyčia trukdė mokslo pažangai. Kai išdėliojo faktus tai jopapa...žinios vistik yra ginklas, o parėkaut gali bet kas... rolleyes.gif

Galerijos ieškai? Ką planuoji ? rolleyes.gif
Atsakyti
Ai, prizadejau suorganizuoti parodą, o taip tingiu dabar biggrin.gif
Atsakyti
Nu tai tingi...tingėdama ir padarysi biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

Fui koks oras.. va siandien jau lyja ir uz vakar biggrin.gif Dar kazkas prisiparkavo i mano vieta, reiks eit aiskintis ..
Atsakyti