Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(giega @ 2021 10 19, 11:27)
Labukas

O man patinka fantastika biggrin.gif Siaubo nemegau niekada.. Detektyvai ir nelabai.. Tas Dzeimsas bondas tik del mb eiciau..Visokue supermenai, betmenai tai tokiu 16 likiniu filmai biggrin.gif

Darbo 120, bet per tuos laikinius 2 ratus apsukt turiu..

Lutut, o pas klientus sava masina vaziuoji? Negaila sukt kilu?Nusidevejimas ir panasiai..

Važiuoju sava...nu man darbinė nepatinka, viena visiška klipata, o naujoji didelė, su būda...tai kai nėr išeities - vairuoju, bet mieliau man su sava...
Ne tiek daug aš ten pravažiuoju, nes pagrindinai mieste ir užmiesty. Gal per mėnesį iki 200 km rolleyes.gif
Atsakyti
Bet tai vistiek gi kilometrai ir masinos nusidevejimas. As net voluntieriaudama gaunu pinigus uz pravaziuotas mylias iki organizacijos ir namo.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 19, 13:33)
Bet tai vistiek gi kilometrai ir masinos nusidevejimas.  As net voluntieriaudama gaunu pinigus uz pravaziuotas mylias iki organizacijos ir namo.

tai pinigus už kurą aš gaunu. Aišku, dėvisi mašiniukas, bet renkuosi patogumą ir nesuku galvos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2021 10 19, 11:43)
tai pinigus už kurą aš gaunu. Aišku, dėvisi mašiniukas, bet renkuosi patogumą ir nesuku galvos.  ax.gif

Ai, tai, jei gauni, tai viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 19, 14:00)
Ai, tai, jei gauni, tai viskas gerai.

nu tai negaunu už nusidėvėjimą, bet kai nedaug važiuoju, neabydna. rolleyes.gif Bandžiau eit pasivaikščiot per pietus paupėn...eina naktį, kaip vėjas traukia nuo vandens... tongue.gif
Atsakyti
Mano pusej irgi didelis vejas, bet silta mirksiukas.gif -+18 biggrin.gif
Atsakyti
As tai posh galerijoje siandien - 19,5*C, 60% drėgmės. Perfektukas biggrin.gif
Atsakyti
Ups..turejo buti +19.5*C biggrin.gif
Atsakyti
nenervuokit, mergos blink.gif vasara dar pas jus... rolleyes.gif
Atsakyti
Lauke, tai nepasakyciau biggrin.gif
Nors saulegraža gigantė vis dar gyva. Reiks ją jau išrauti kurią dieną.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 19, 19:26)
Lauke, tai nepasakyciau  biggrin.gif
Nors saulegraža gigantė vis dar gyva. Reiks ją jau išrauti kurią dieną.

nufotkink, noriu pamatyt biggrin.gif
Uoj, kaip ištvert iki sausio...užgriūna ant mano nelaimingos makaulės atsiskaitymai/koliai/egzai/namų darbai/magistrinio tiriamasis darbas...tuoj cypsiu tongue.gif
Atsakyti
Rytoj, dabar jau per tansu.

Oi, po tu tobulinimosi kursu man visada liūdna liūdna. Vat butu mano valia - dalı tėvų, kaimynų, pažystamų, kuriems vaikai yra tik daiktai, šaudyciau vietoje. gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 19 spalio 2021 - 21:39