Miegat, zoskos ? Savaitgalį nieks troboj nepakūreno, šalta ...varnos kažkur b le davojo Aš vakar po Lietuvą varinėjau, lėkiau į kaimą, paskui išspaudžiau sultis, vežiau sesei...žodžiu, daviausi...
Ir vėl-pirmadienis, kad jį kur
LAbukas
KAzkaip FB greiciau rasos Nors dar pries koki pusmeti labai nemegau to mesengerio
KA mes sestad varem iki tokiu kilimu outletu
https://therugsoutlet.co.uk/
Jie sukabinti taip ant tokiu vaziuojamu begeliu..Issirenki atrodo grazu,paprasai patiesti ant zemes ir visiskai kitaip jis atrodo O kaip issirinkt internetu??
Vnz nupirkom kilima..Bet stoke nebuvo,uzsisakem Griztam namo,issimatuojam,nes gi mes visada viska atvirksciai darom Ir ziurim,kad per dideli uzsisakem TAi vakar viena atsaukinejom,kita uzsakinejom
KAzkaip FB greiciau rasos Nors dar pries koki pusmeti labai nemegau to mesengerio
KA mes sestad varem iki tokiu kilimu outletu
https://therugsoutlet.co.uk/
Jie sukabinti taip ant tokiu vaziuojamu begeliu..Issirenki atrodo grazu,paprasai patiesti ant zemes ir visiskai kitaip jis atrodo O kaip issirinkt internetu??
Vnz nupirkom kilima..Bet stoke nebuvo,uzsisakem Griztam namo,issimatuojam,nes gi mes visada viska atvirksciai darom Ir ziurim,kad per dideli uzsisakem TAi vakar viena atsaukinejom,kita uzsakinejom
jetus tu mano...tiek baldus, tiek kilimus, tiek užuolaidas perkant reikia žinot išmatavimus kambario
Kas svarbiausia tai gi specialiai vaziavom kilimo pirkt
Telpa ir tas didesnis, ka nupirkom, bet biski abidna permoket 80£, kai didele dalis to kilimo po sofom pasisleps..Tai del to ir persisakem..
Po dantistu uzlekiau I maistine.. kaip nemegstu kitoj pardej apsipirkinet Atrodo tas pats tinklas, bet prekes kitaip isdeliotos, kol surandi ko reik.. taip pamirsau duoniuku..
Telpa ir tas didesnis, ka nupirkom, bet biski abidna permoket 80£, kai didele dalis to kilimo po sofom pasisleps..Tai del to ir persisakem..
Po dantistu uzlekiau I maistine.. kaip nemegstu kitoj pardej apsipirkinet Atrodo tas pats tinklas, bet prekes kitaip isdeliotos, kol surandi ko reik.. taip pamirsau duoniuku..
aš tai šiandien buvau pas žolininkę...nu ką - tašė vaistų.Bet ką pasakė, tą ir pati jaučiu.Nieko gero, žodž... Nu bet kaip nors...
Nu ka as galiu pasakyti....o aaaaaaaaaš , kaip ir rasiau - baliavojau viena dieną, kitą dieną su vyru varem mano 007 žiūrėti. Dabar laukiam Matricos.
Ošiant, ania ?
Nauja Matrica yra? Net nezinojau..
As ejau pasiimt mazosios is darzelio.. o namo juk neini tiesiai.. prasukam per parka.. is kitos puses at gatve eisi palei parka ar per pati parka Tik va per parka dar i supynes uzsukt reikua ir taip valanda namo eini
Dabaigineju sriuba virt
As ejau pasiimt mazosios is darzelio.. o namo juk neini tiesiai.. prasukam per parka.. is kitos puses at gatve eisi palei parka ar per pati parka Tik va per parka dar i supynes uzsukt reikua ir taip valanda namo eini
Dabaigineju sriuba virt
aš ryt virsiu...žadėjau sekmadienį, bet nieko nespėjau, tai trečią dieną šoninę keptą valgysiu. Nu ir dzin. Man visai vienodai, nereikia kasdien vis kito bus proga apskritai ištuštint šaldiklį, nes likau iki algos su kapeikom, vaistai, padangos ir dar bbž kur visur...
LT gražu šiandien buvo, bet vėjuota, o į vakarą išvis kąst pradėjo, nes greičiausiai naktį stipri šalna bus...
O kas "Matricoj"? Keanu Reevsas ? Tiesą pasakius, aš ir pirmųjų nemačiau
LT gražu šiandien buvo, bet vėjuota, o į vakarą išvis kąst pradėjo, nes greičiausiai naktį stipri šalna bus...
O kas "Matricoj"? Keanu Reevsas ? Tiesą pasakius, aš ir pirmųjų nemačiau
Matrica išeis gruodį. Laukiam, laukiam
Lutut, cia jei tau patinka sci- fi and fantasy
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 18, 20:52)
Matrica išeis gruodį. Laukiam, laukiam
kartais žiūriu, bet man labiau prie dūšios realybė, nelėkšta, nenusaldinta (nors kartais muilą žiūriu, kai labai pavargstu), istoriniai, kostiuminai filmai ir detektyvai... Nes turiu bjaurią ypatybę - pradedu analizuot filmo metu, kas kaip ir kodėl...va todėl elementarių siaubakų nemėgstu, galvoju, kaip prastai padaryta kaukė ar kiek pomidorų padažo sunaudojo... psichologiniai siaubakai -liuks, bet va visokių smurtų/kerštų/veiksmų praktiškai nebežiūriu...laiko gadinimas, o ir jokio pasitenkinimo, nes scenarijus dažniausiai būna lėkštas, kaip 2x2...
nu ką.Pasportavau, atlėkiau darban biškį pavėlavus, nes mokomasis vilkosi visą kelią prieš nosį 30km/h, išgeriu kavos, lekiu pas klientą...paskui paliksiu servise mašinką, reik batus peraut
Labukas
O man patinka fantastika Siaubo nemegau niekada.. Detektyvai ir nelabai.. Tas Dzeimsas bondas tik del mb eiciau..Visokue supermenai, betmenai tai tokiu 16 likiniu filmai
Darbo 120, bet per tuos laikinius 2 ratus apsukt turiu..
Lutut, o pas klientus sava masina vaziuoji? Negaila sukt kilu?Nusidevejimas ir panasiai..
O man patinka fantastika Siaubo nemegau niekada.. Detektyvai ir nelabai.. Tas Dzeimsas bondas tik del mb eiciau..Visokue supermenai, betmenai tai tokiu 16 likiniu filmai
Darbo 120, bet per tuos laikinius 2 ratus apsukt turiu..
Lutut, o pas klientus sava masina vaziuoji? Negaila sukt kilu?Nusidevejimas ir panasiai..