Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Miegat, zoskos ? Savaitgalį nieks troboj nepakūreno, šalta ...varnos kažkur b le davojo biggrin.gif Aš vakar po Lietuvą varinėjau, lėkiau į kaimą, paskui išspaudžiau sultis, vežiau sesei...žodžiu, daviausi...
Ir vėl-pirmadienis, kad jį kur tongue.gif
Atsakyti
LAbukas

KAzkaip FB greiciau rasos biggrin.gif Nors dar pries koki pusmeti labai nemegau to mesengerio biggrin.gif

KA mes g.gif sestad varem iki tokiu kilimu outletu mirksiukas.gif
https://therugsoutlet.co.uk/
Jie sukabinti taip ant tokiu vaziuojamu begeliu..Issirenki atrodo grazu,paprasai patiesti ant zemes ir visiskai kitaip jis atrodo biggrin.gif biggrin.gif O kaip issirinkt internetu?? biggrin.gif
Vnz nupirkom kilima..Bet stoke nebuvo,uzsisakem biggrin.gif Griztam namo,issimatuojam,nes gi mes visada viska atvirksciai darom biggrin.gif Ir ziurim,kad per dideli uzsisakem biggrin.gif biggrin.gif TAi vakar viena atsaukinejom,kita uzsakinejom biggrin.gif

Atsakyti
jetus tu mano...tiek baldus, tiek kilimus, tiek užuolaidas perkant reikia žinot išmatavimus kambario biggrin.gif
Atsakyti
Kas svarbiausia tai gi specialiai vaziavom kilimo pirkt biggrin.gif
Telpa ir tas didesnis, ka nupirkom, bet biski abidna permoket 80£, kai didele dalis to kilimo po sofom pasisleps..Tai del to ir persisakem..

Po dantistu uzlekiau I maistine.. kaip nemegstu kitoj pardej apsipirkinet biggrin.gif Atrodo tas pats tinklas, bet prekes kitaip isdeliotos, kol surandi ko reik.. taip pamirsau duoniuku..
Atsakyti
aš tai šiandien buvau pas žolininkę...nu ką - tašė vaistų.Bet ką pasakė, tą ir pati jaučiu.Nieko gero, žodž... unsure.gif Nu bet kaip nors... rolleyes.gif
Atsakyti
Nu ka as galiu pasakyti....o aaaaaaaaaš biggrin.gif , kaip ir rasiau - baliavojau viena dieną, kitą dieną su vyru varem mano 007 žiūrėti. Dabar laukiam Matricos.
Atsakyti
Ošiant, ania ? biggrin.gif
Atsakyti
Nauja Matrica yra? Net nezinojau..

As ejau pasiimt mazosios is darzelio.. o namo juk neini tiesiai.. prasukam per parka.. is kitos puses at gatve eisi palei parka ar per pati parka biggrin.gif Tik va per parka dar i supynes uzsukt reikua biggrin.gif ir taip valanda namo eini biggrin.gif
Dabaigineju sriuba virt biggrin.gif
Atsakyti
aš ryt virsiu...žadėjau sekmadienį, bet nieko nespėjau, tai trečią dieną šoninę keptą valgysiu. Nu ir dzin. Man visai vienodai, nereikia kasdien vis kito rolleyes.gif bus proga apskritai ištuštint šaldiklį, nes likau iki algos su kapeikom, vaistai, padangos ir dar bbž kur visur... blink.gif
LT gražu šiandien buvo, bet vėjuota, o į vakarą išvis kąst pradėjo, nes greičiausiai naktį stipri šalna bus...
O kas "Matricoj"? Keanu Reevsas ? Tiesą pasakius, aš ir pirmųjų nemačiau tongue.gif
Atsakyti
Matrica išeis gruodį. Laukiam, laukiam wub.gif

Lutut, cia jei tau patinka sci- fi and fantasy biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 spalio 2021 - 18:55
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 18, 20:52)
Matrica išeis gruodį. Laukiam, laukiam  wub.gif

Lutut, cia jei tau patinka sci- fi and fantasy biggrin.gif

kartais žiūriu, bet man labiau prie dūšios realybė, nelėkšta, nenusaldinta (nors kartais muilą žiūriu, kai labai pavargstu), istoriniai, kostiuminai filmai ir detektyvai... ax.gif Nes turiu bjaurią ypatybę - pradedu analizuot filmo metu, kas kaip ir kodėl...va todėl elementarių siaubakų nemėgstu, galvoju, kaip prastai padaryta kaukė ar kiek pomidorų padažo sunaudojo... biggrin.gif psichologiniai siaubakai -liuks, bet va visokių smurtų/kerštų/veiksmų praktiškai nebežiūriu...laiko gadinimas, o ir jokio pasitenkinimo, nes scenarijus dažniausiai būna lėkštas, kaip 2x2...
nu ką.Pasportavau, atlėkiau darban biškį pavėlavus, nes mokomasis vilkosi visą kelią prieš nosį 30km/h, išgeriu kavos, lekiu pas klientą...paskui paliksiu servise mašinką, reik batus peraut biggrin.gif
Atsakyti
Labukas

O man patinka fantastika biggrin.gif Siaubo nemegau niekada.. Detektyvai ir nelabai.. Tas Dzeimsas bondas tik del mb eiciau..Visokue supermenai, betmenai tai tokiu 16 likiniu filmai biggrin.gif

Darbo 120, bet per tuos laikinius 2 ratus apsukt turiu..

Lutut, o pas klientus sava masina vaziuoji? Negaila sukt kilu?Nusidevejimas ir panasiai..
Atsakyti