Burbanti, vaziuojat iki bluewaterio, nuvaziuokit ir i Lakeside, tik tilta pervaziuot reik. Ten kokios 6 baldu pardes. Mes pirkom ten vienoj is ju.. mb labai norejo kampo, bet mums labai uzgrozdina kambari, tai pirkom vel 3viete ir 2viete + pufika. Sumokejom 1600 lygtai. Odiniai
Pirkom va sitoj pardej, gali midifikuot, isimt kokia dali, dadet..
https://www.fabbfurniture.com/
Gražūs tavo baldai, Giega. O kainą aš irgi panašią mokėjau, tik jau prieš kokius 5-6 metus...tai atsižvelgiant į tai, manau, kad dabar būtų brangiau...
QUOTE(lututė @ 2021 10 15, 15:33)
Gražūs tavo baldai, Giega. O kainą aš irgi panašią mokėjau, tik jau prieš kokius 5-6 metus...tai atsižvelgiant į tai, manau, kad dabar būtų brangiau...
Jue brangesni buvo, ant nuolaidu pirkom nors kiek paziuriu ta puslapi, visada nuolaidos
Mes uz sena pries 13m mokejom 3000£
QUOTE(giega @ 2021 10 15, 16:11)
Burbanti, vaziuojat iki bluewaterio, nuvaziuokit ir i Lakeside, tik tilta pervaziuot reik. Ten kokios 6 baldu pardes. Mes pirkom ten vienoj is ju.. mb labai norejo kampo, bet mums labai uzgrozdina kambari, tai pirkom vel 3viete ir 2viete + pufika. Sumokejom 1600 lygtai. Odiniai
Giega as Anglijoje jau beveik 20 metų, Lakeside lankomės, nes daugiau kaip ir nera nieko, o ir seip viskas visur tas pats ' trys sofos tokios pacios.
Niekada niekas nepatiko ten. Kainos nenormalios, o ziureti nera I ka. Tiesa, viena karta buvo užvežti mormalus dideli kampai su geru kokybisku gobelenu geros spalvos. 5000. Niekada nemokeciau rokiu pinigu.
Odiniai nan vek fek. Bet cia kiekvienam aavo. As nemegstu to prilipimo prie odos, mane jis nervina
Mes tada kai rinkomes, tai Natuzzi baldai Su mb seilejomes.. Va ten musu stiliaus baldai.. Bet kaip ir sakai5000-6000.. seni irgi italisko dizaino, tik parde Matuchi buvo, neber tokios jau
Dfs is vis kazkokios nukipijuotos, bet net is tolo matos, kad baisios
Uzejom i kazkokia babajiska parde, pazvengem is dzindzaliuku ir isejom
As megstu odinius baldus Pas mane stiklas, metalss, oda Ir visiskai nesaltas dizainas
As megstu odinius baldus Pas mane stiklas, metalss, oda Ir visiskai nesaltas dizainas
QUOTE(giega @ 2021 10 15, 17:14)
Mes tada kai rinkomes, tai Natuzzi baldai Su mb seilejomes.. Va ten musu stiliaus baldai.. Bet kaip ir sakai5000-6000.. seni irgi italisko dizaino, tik parde Matuchi buvo, neber tokios jau
Jo, jo..koks tikslus pavadinimas, tai neatsimenu, bet atsimenu, kad italiski baldai.
man irgi oda prie dūšios...nesivelia ten visoki plaukai, nesiburbuliuoja, kai šunį turi gerai, o kad šikna neliptų, galima ir pledą kokį po uodega pasitiest vasarą
Dideli pūsti baldai su visokiais drožiniais man išvis nepatinka, geriau toks saikingai modernus stilius. Stiklo nemėgstu - šaltas, barška...gali būt visur, bet tik ne stalas Metalas...nu ok, baldo kojos gali būt. Koks nors rėmelis. Viskas, daugiau man jo nereikia
Bl bl, reik magistrinį rašyt, o nenoriu...jaučiuos pavargus...
Dideli pūsti baldai su visokiais drožiniais man išvis nepatinka, geriau toks saikingai modernus stilius. Stiklo nemėgstu - šaltas, barška...gali būt visur, bet tik ne stalas Metalas...nu ok, baldo kojos gali būt. Koks nors rėmelis. Viskas, daugiau man jo nereikia
Bl bl, reik magistrinį rašyt, o nenoriu...jaučiuos pavargus...
Nu nesuprantu kam pirkti sopkę,, ant kurios, kad paguletum, reikia kloti pledus?
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 15, 21:25)
tam, kad nesinervuot dėl plauko, gurvuolio ar išpiltos kavos gulėt lovoj reikia
Nemegstu uztiesalu ant sofu. Bet dekuciai guli sulankstyti kampe ne tiek pasitiest, kiek uzsiklot
Ka veikiam?
As laukiu vyro ir varysim I balių
As laukiu vyro ir varysim I balių
nu ką ką...lakstau buvau Seniuose nusipirkt bakų sultims ir žieminio langų skysčio. Paskui nulėkiau pas fliansą, nuvežiau kiek kaimo gėrybių. Grįžau, pasikepiau šoninės su bulbom, marinuotais agurkais, prisiputau ir dabar žadu rašyt biškiuką...