tai ne tik su Kinija...galvoju, su kuom dar nesusiriejo visos Lietuvos anūkas
QUOTE(lututė @ 2021 10 14, 14:11)
tai ne tik su Kinija...galvoju, su kuom dar nesusiriejo visos Lietuvos anūkas
Turbut lengviau ant pirštų suskaiciuoti su kuo anūkss nesusiriejęs
arogantiška padermė...jetau, kokia aš jaučiuos išsibalamūtijus, kažin, kaip čia datempsiu iki pergalingos pabaigos... Ryt valandžikę vėliau darban, tai kiek ilgiau pamiegosiu...bet reik šiandien ilgiau padirbt, vakar tai nieko nedariau
QUOTE(lututė @ 2021 10 14, 14:52)
arogantiška padermė...jetau, kokia aš jaučiuos išsibalamūtijus, kažin, kaip čia datempsiu iki pergalingos pabaigos... Ryt valandžikę vėliau darban, tai kiek ilgiau pamiegosiu...bet reik šiandien ilgiau padirbt, vakar tai nieko nedariau
Kaip nors, pupa uoga, laikykis.
As tai ir kaip dirbu siandien, ir kaip nedirbu.
Priiminejame šiandien Anglijos Serus Admirolus su ju antromis pusėmis . Uz poros valandu prasides ju baisinis balius, skirtas Trafalgaro mūšiui pamineti. Kiekvienais metais tai vyksta. Prisiziurim iki valei perlų vos ne kumsčio dydžio damų ausyse ir krokodilo rankinių , jau net nekalbu apie Sir Admirolu paauksuotas uniformas ir kardus.
O, nu tai įvykis O aš po paskaitos, kad ir kaip būtų sunku, bet visa pakylėta ir apsipatenkinus. Be galo džiaugiuos tais mokslais. Prieš akis atsiveria visai kitas pasaulis, kurio nepažinau ir kuriame visai noriu būti. Viskas pasirodo yra paprasta gyvenime, tik reik biškį savo ego suvaldyt...
Labas rytas. Penktadienis Pagaliau...bet turiu daug darbo savaitgalį, kažin, kiek čia tom išeiginėm pavyks pasidžiaugti
Labukas
Kaip as nemegstu tu tamsiu rytu.. akys dar normaliai neatsimerke, nors jau 2h kaip atsikelus..
Atveze baldus. Maciau tik per ring skambuti Sake gerai atrodo tik per blankus iprate i zalius buvom, o cia kreminiai
Kaip as nemegstu tu tamsiu rytu.. akys dar normaliai neatsimerke, nors jau 2h kaip atsikelus..
Atveze baldus. Maciau tik per ring skambuti Sake gerai atrodo tik per blankus iprate i zalius buvom, o cia kreminiai
oi, šiandien dar plius ir dulksna...bjaurus oras. Dar lėkiau į Babtus matuot , eismas baisinis, kur ten jie visi varo...
Kreminiai baldai gražu, tik tepsis labiau
Kreminiai baldai gražu, tik tepsis labiau
Man patinka tokios spalvos baldai, kambarys ateodo sviesesnis ir švaresnis. Reiktu ir mums pradeti dairyris nauju baldu, bet vargu ar gausime taip idealiai telpanti kampą, koki turime dabar. Reiks daryti kompromisus.
o ko jau negausi ? baldų matmenys plius minus eina kas kažkiek centimetrų. Jei kažkiek mažiau bus, gi nieko tokio
QUOTE(lututė @ 2021 10 15, 12:28)
o ko jau negausi ? baldų matmenys plius minus eina kas kažkiek centimetrų. Jei kažkiek mažiau bus, gi nieko tokio
As nesiruošiu moketi nenormalių pinigų uz tinkancius man ismatavimus. Ieskau adekvacios kainos sopkių.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 10 15, 14:54)
As nesiruošiu moketi nenormalių pinigų uz tinkancius man ismatavimus. Ieskau adekvacios kainos sopkių.
nu ti samo saboi, kad baldo reik už adekvačią sumą, o ne kad už +3cm mokėtum +3000
B liaaat, kaip namo jau noriu...pavargau...