Tu, kaip MB. Jam 6 val. gana, o man ne.
Man 6 irgi mažai, vakarop jau nieko nesinorėtų, jei taip kasdien. Reikia 8 maždaug.
O kodėl senatvėj keliasi žmonės anksti, gal žinot? Pvz, mano mama 9 jau būna apėjus parduotuves arba pietus verdasi, kad paskui nereikėtų.
Buna, kad miegu ir ilgiau, jei miegu tik kokias 5 valandas, tada kita nakti krentu miegoti anksciau. Dar ziema miegu ilgiau, apie 7 val, o nuo pavasario iki velyvo rudens uztenka mazdaug 6.5 val. Vyras mano miegapele, jam butina ne maziau 8 val, kitaip blogai.
Tai tu vis dar neissimiegi?
Jei čia aš, tai taip, neišsimiegu dar 😌
Mama mano 5 ryto gyva. Dar pora val. telefona lovoj skrolina, naujienas skaito
Mama mano 5 ryto gyva. Dar pora val. telefona lovoj skrolina, naujienas skaito
Tai gal miega jau nuo 20?
Močiutė, atsimenu, prabusdavo ir 4, kai pas ją būdavau, saldainį sučiulpdavo, laukdavo, kol pilnai nušvis, tada į turgų, o nuo kokių 8 irgi kepdvo, virdavo visai dienai. Bet ir miegot norėdavo nuo 7 vakaro. Dar ir man liepdavo tv išjungt
Tai gal miega jau nuo 20?
Nu ne, 10-11 vakaro kniaupia.
Geriausias mano zinomas variantas tai buvo mano exuosvis. 18.00 jau budavo lovoj. Nu ir 5 keldavosi.
Bet tai 11 val. ismiegodavo kasnakt
Aš tai visada buvau pelėda ir ja liksiu, matyt. Vaikystėj buvau tikra rytinė miegalė.
Dabar tai niekaip anksti arba kaip kiti sako "laiku" negaliu užmigt, naktinėju ir turiu prisiverst, kartais ir prasivartau be miego. O link ryto užmiegu ir pabust negaliu. Atrodo, visą dieną išmiegočiau.
Kai retais atvejais pavyksta 10 val. pamiegot, tai kookia savijauta gera būna. Visa diena kitokia.
https://www.delfi.lt...u.d?id=86659619
Ar skaitėt? Manau, kad vėl kraštutinumai.
Geriausias mano zinomas variantas tai buvo mano exuosvis. 18.00 jau budavo lovoj. Nu ir 5 keldavosi.
Bet tai 11 val. ismiegodavo kasnakt
Tai ir užmigdavo 18 val.? Nu čiūdai.