As tai ta quantine fizika suprantu geriau.Na ka, labas rytas rzcespospolita , po ketvirtojo padalijimo.O rialina pasirodo priklauso ir slaptajam klubui.O atrode ,kad jos nieks nemegsta.
Tai ten drasiai gali jungtis kas tik nori. Manau
Visos norinčios bendrauti uždaroje grupėje, persijunkit į sm naują versiją ir parašykit dėl slaptažodžio greiskeli.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 27, 06:29)
As tai ta quantine fizika suprantu geriau.Na ka, labas rytas rzcespospolita , po ketvirtojo padalijimo.O rialina pasirodo priklauso ir slaptajam klubui.O atrode ,kad jos nieks nemegsta.
Taip, niekas nemėgsta ir nepamėgs

Taip, niekas nemėgsta ir nepamėgs
Bet tai koks man skirtumas
Nu jau niekas? Man tai įdomus fainas žmogu.
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 27, 08:49)
<p>Nu jau niekas? Man tai įdomus fainas žmogu. </p>
Vuo, Alta - matai?

Amadėja, kad tu pati toks žmogus, kuriam blogų žmonių turbūt nėra. Seniai stebiuosi tavo kantrybe ir taktiškumu. Aš tavo vietoj tai seniai kelias būčiau toli pasiuntus

Aš tai nesuprantu uždaros temos esmės, nebent, kad neįeitų nenorimos personos, o ką kalbat, tai vis tiek visi mato.
QUOTE(Nainai @ 2021 04 27, 07:58)
Aš tai nesuprantu uždaros temos esmės, nebent, kad neįeitų nenorimos personos, o ką kalbat, tai vis tiek visi mato.
Ale vistiek va nu ir kas kad skaitai ,o bybiojokioi aki ir negali pasiulyt.
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 27, 09:01)
Ale vistiek va nu ir kas kad skaitai ,o bybiojokioi aki ir negali pasiulyt.
gali

QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 27, 08:55)
del fainumo tai abejoju,bet kad idomi ir klasiska tai tikrai.Rialina, a tube pasejai?Zinok dar ji vadinam kauboju shikpopieriu ir turi prebiotiku.
Daba biškį susinervijau, nes pamiršau apie tą tubę. O dabar jau vėlu sėt?