Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 21:33)
<p>neklausiu... smile.gif</p>

Bet tai keista. Mintis ar ne jusu keliu buvo apie uzdara tema, o dabar pari likai uz borto....
Gal perskaitę (nes stopudovai pasislepe skaito), duos tau ta slaptazodi.
Atsakyti

as pries uzdara buvau :)

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 21:36)
<p>as pries uzdara buvau smile.gif</p><p></p>

Aaa...

Bet tai vistiek keista. Sitokia griezta atranka...kaip per karą biggrin.gif nu duoda senutės

Dabar tiki manini, kad cia yra iskreiptu veidrodziu karalyste ir draugas esi tik tiek, kiek kazkam reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 21:41
O kada neliko UMD temos? aš net neatkreipiau dėmesio, kad nebėra.
Atsakyti
QUOTE(*Svajokle* @ 2021 04 26, 21:41)
O kada neliko UMD temos? aš net neatkreipiau dėmesio, kad nebėra.

Oi...dar ilgai bandem temti umd, bet kai pasitikejimas jau dinges, tai tokios intymios temos laikui begant numiršta. Dar paskui issiaiskinom, kad viena, vadinanti save pacia karsciausia moterimi mamkose, melavo qpie visokius swingus šmingus, o is tikruju paskui peisipazino, jog pasakas seke, kad palaikyti degimą...nu tai atsiprasau...gi umd ne fantaziju skyrelis.
Cia ne viena tema, o visas uzdaras skyrius mamkose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 21:50

Oi...dar ilgai bandem temti umd, bet kai pasitikejimas jau dinges, tai tokios intymios temos laikui begant numiršta. Dar paskui issiaiskinom, kad viena, vadinanti save pacia karsciausia moterimi mamkose, melavo qpie visokius swingus šmingus, o is tikruju paskui peisipazino, jog pasakas seke, kad palaikyti degimą...nu tai atsiprasau...gi umd ne fantaziju skyrelis. Cia ne viena tema, o visas uzdaras skyrius mamkose.
Nebūtinai pasakas sekė. Gali būt kitas variantas gi. Tiesiog perdaug prisišnekėjo :) Nors nžn, manęs gi nebebuvo..

Išvarėt vat ir numirė 🤣🤣🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 22:02
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 26, 23:02)

<p>Išvarėt vat ir numirė 🤣🤣🤣</p>

Kuo nusikaltai, kad išvarė?
Atsakyti

Kuo nusikaltai, kad išvarė?
Užknisau negyvai su razborkių pasakojimais. Man blogai buvo ir aš taip terapinausi.  O pasipasakot mėgėja 🤣🤣🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 22:28
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 26, 23:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72820030" data-time="1619468716"> Kuo nusikaltai, kad išvarė?</blockquote> Užknisau negyvai su razborkių pasakojimais. Man blogai buvo ir aš taip terapinausi.  O pasipasakot mėgėja 🤣🤣🤣

O tai neturėjai ir neturi kokios artimos draugės,kuriai norėtum ir galėtum pasipasakot? Kad ir apie pirteles? Ar norisi pasipletkint būtent forume?
Atsakyti

O tai neturėjai ir neturi kokios artimos draugės,kuriai norėtum ir galėtum pasipasakot? Kad ir apie pirteles? Ar norisi pasipletkint būtent forume?
Nu ten iki tokio buvo lygio, kad nebegalėjau draugėms pasakot. Į nesąmonę įsivėlus buvau kažkokią iki ausų, o "pirtelių" niekas iš normalių draugų irgi nesuprastų. 

Natūra tokia 🙈 Nemuškit

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 22:52

kol viską perskaičiau, tai pasirodo, jau čia ir dingo pusė. na, ok :)

Aij, žinokit manau, kad vistiek nėra normalu vien tik skaityti - toks noras pagyventi svetimus gyvenimus. Bet aš kai tik vakarais skaitau, tai traukinys dažnai jau būna nuvažiavęs kažką pasisakyti. Tad mea culpa ir gerbiu visų pasirinkimą. Į raktuką nepretenduoju, nes jis ir įpareigoja taip pat :4u:​ 

aš, žinok, irgi tik vakarais, labiau net naktim, pasisakau, kaip Pienė ir rašė.

šiaip aš, asmeniškai, tave atsimenu geruoju ir būtų visai smagu, kad naktim būtų su kuo pakalbėt :D

na, bet dabar jau nebežinau, kaip čia kas, ir kur ką rašyt.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 26, 23:50)
<p> Nu ten iki tokio buvo lygio, kad nebegalėjau draugėms pasakot. Į nesąmonę įsivėlus buvau kažkokią iki ausų, o "pirtelių" niekas iš normalių draugų irgi nesuprastų. 
<p> </p>
<p>Natūra tokia 🙈 Nemuškit</p>

Jaučiu, būčiau gera draugė, nes viską suprasčiau biggrin.gif
Čia gi ne kokia kvantinė fizika, kad nesuprast.
Atsakyti