Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mona, primink, jei pameni, iš kokių auto tinkais mašiną ir kokią išsirinkot, dairaus ir aš jau, net neįsivaizduoju kokios noriu. Esat patenkinti pasirinkimu?

Ir pritariu, labai graži tavo šeima, brangink ją 4u.gif

Dar neilgai turim palyginti, šiaip patenkinti, didžiausias minusas garso izoliacija. Mieste viskas ok, bet nuo 80-90 gan garsiai viskas švilpia. 

Toyota Avensis universalas.

Atsakyti

Mona, primink, jei pameni, iš kokių auto tinkais mašiną ir kokią išsirinkot, dairaus ir aš jau, net neįsivaizduoju kokios noriu. Esat patenkinti pasirinkimu?

Ir pritariu, labai graži tavo šeima, brangink ją 4u.gif

A ir tu mano šeimą matei? 😳 kas čia darosi. Man negaila, tik įdomu kaip 😁

Atsakyti

Aš tik šunę mačiau Monos🥰, gražuolė..

Atsakyti

Aš taigi nekalta, kad taves neiprieme, ko xca varai ant manes biggrin.gif
Ale pragydo gulbe, atsikelusi nuo suoliuko.
Eik, prašyk keliais, gal priims biggrin.gif

Ar aš neaiškiai parašiau, kad gerbdama merginų poreikį į privatumą, "rakčiuko" neprašysiu?

Bet vat turiu tokią silpnybę pakapot kartais kupron tokioms nepraustaburnėms, tad net džiaugiuosi, kad mandagioms moterims nereikės to skaityti, ką galbūt išgirsite savo adresu :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Ir dar reiks pasistengt, kad ta katė manęs ryt nesuėstų  :oh:​ 

Plytelščiko?

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 26, 21:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72819887" data-time="1619462906"><div><p>Mona, primink, jei pameni, iš kokių auto tinkais mašiną ir kokią išsirinkot, dairaus ir aš jau, net neįsivaizduoju kokios noriu. Esat patenkinti pasirinkimu?

Ir pritariu, labai graži tavo šeima, brangink ją vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>A ir tu mano šeimą matei? 😳 kas čia darosi. Man negaila, tik įdomu kaip 😁</p>

Siuntineja tavo nuotraukas vienos kitoms. Kitaip niekaip.
Paklausk kas cia tokia megeja tqi daryri is buvusiu sitoje temoje
Papildyta:
QUOTE(Elbi @ 2021 04 26, 21:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819861" data-time="1619462277"><div><p>Aš taigi nekalta, kad taves neiprieme, ko xca varai ant manes vartotojo įkelta nuotrauka
Ale pragydo gulbe, atsikelusi nuo suoliuko.
Eik, prašyk keliais, gal priims vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ar aš neaiškiai parašiau, kad gerbdama merginų poreikį į privatumą, "rakčiuko" neprašysiu?</p><p>Bet vat turiu tokią silpnybę pakapot kartais kupron tokioms nepraustaburnėms, tad net džiaugiuosi, kad mandagioms moterims nereikės to skaityti, ką galbūt išgirsite savo adresu mirksiukas.gif​ </p>

Eik keliais prasyti slqptazodzio biggrin.gif

O saket, kad tema numiros biggrin.gif matot kaip greitai jums pamaina atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 21:10

cia tu sakei, ne mes...

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 26, 22:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72819887" data-time="1619462906"><div><p>Mona, primink, jei pameni, iš kokių auto tinkais mašiną ir kokią išsirinkot, dairaus ir aš jau, net neįsivaizduoju kokios noriu. Esat patenkinti pasirinkimu?

Ir pritariu, labai graži tavo šeima, brangink ją vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Dar neilgai turim palyginti, šiaip patenkinti, didžiausias minusas garso izoliacija. Mieste viskas ok, bet nuo 80-90 gan garsiai viskas švilpia. </p><p>Toyota Avensis universalas.</p>

O mašina be liuko?maniškė ir švilpia, maniau dėl ragų, nuėmėm, vistiek švilpia.

Atsakyti

Siuntineja tavo nuotraukas vienos kitoms. Kitaip niekaip.
Paklausk kas cia tokia megeja tqi daryri is buvusiu sitoje temoje
Papildyta:
Eik keliais prasyti slqptazodzio biggrin.gif

O saket, kad tema numiros biggrin.gifmatot kaip greitai jums pamaina atsirado biggrin.gif

Ir tu gavai, kad čia taip teigi?  :bigsmile:​ 

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 21:11)
<p>cia tu sakei, ne mes...</p>

Taves vis neileidžia? Keista
Atsakyti

O mašina be liuko?maniškė ir švilpia, maniau dėl ragų, nuėmėm, vistiek švilpia.

Ten toks liukas per visą stogą, didelis, bet švilpia kažkur ties durelėm, mb jau išklausė ir galvoja kaip lopyti 😁

Atsakyti

Plytelščiko?
Nea, draugės :))) Viena iš 3 kažkokia kovinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 21:16