Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 26, 19:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mona.mona" data-cid="72819789" data-time="1619458539"><div><p>Apsiramink tu moterie! Nu kas tau darosi, visai užpylė smegenis, tik nežinau kas, būtum vyras sakyčiau sperma, o čia tai neaišku. </p></div></blockquote><p>Aj kiti dalykai užknisa apie kuriuos nebenoriu čia rašyt</p>

Gera pradzia - pusė darbo biggrin.gif pasakok.
Atsakyti

Man leido pataisyti gramatine klaida. Nieko ten ji neuzrakinta.

Man tai išmetė, kad reikia slaptažodžio. Tai gal veikia.

Atsakyti

Kokia katė?

Draugės

Atsakyti

Man tai išmetė, kad reikia slaptažodžio. Tai gal veikia.

Man irgi slpt paprašė

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 26, 19:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819802" data-time="1619459055"><div><p>Man leido pataisyti gramatine klaida. Nieko ten ji neuzrakinta.</p></div></blockquote><p>Man tai išmetė, kad reikia slaptažodžio. Tai gal veikia.</p>

Tai gal kokia twma, kurios as net nematau biggrin.gif biggrin.gif
Ar cia ta pati, kurioje as parasius esu?
Atsakyti

Užrakinta. 

Atsakyti

:rolleyes: kita. Uzkabinau spyna :P

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 26, 19:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72819801" data-time="1619459039"><div><p>Kokia katė?</p></div></blockquote><p>Draugės</p>

Nusipirk valerijono, pakrapyk ant pakloto - niekur kate neis visa diena nuo jo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 26, 19:47)
<p> rolleyes.gif kita. Uzkabinau spyna tongue.gif</p>

Aa, nu tai gerai. Tada eikit ten. Daugiau tikiuosi nepasimatysime biggrin.gif reikia witi persitikrinti sarasa, kad nesumaišyciau personazu bešpilkuodama biggrin.gif
Atsakyti

Gera pradzia - pusė darbo biggrin.gifpasakok.

Aj ten su ex susiję, 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 26, 19:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819804" data-time="1619459115"><div><p>Gera pradzia - pusė darbo vartotojo įkelta nuotraukapasakok.</p></div></blockquote><p>Aj ten su ex susiję, </p>

Vel lipa ant sąžinės?
Atsakyti

:hi:   :hi:  :hi:  :hi:  :hi:​ 

Atsakyti

nu..visos i uzdara tema isejo? mane su burbancia paliko? :D

Atsakyti