Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 26, 19:12)
<p>nesigauna man sukurt su slaptiku.</p><p>Amadeja, pabandyk tu. </p>

Tai dabar Amadeją teks pervadinti motinėle?
Papildyta:
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 26, 19:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819761" data-time="1619457026"><div><p>Tai gal jau eikit ėstis I uzdarą temą, ką?

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Tu bl..bl..nesuspejo sukurti naujos temos, o jau susiėdė vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Čia mūsų tema ir ten bus mūsų tema, kur norim, ten ėdamės. Turim pasirinkimą.</p>

Geriau pasitvarkyt reiketu nervukus, kad nesiesti per visas salemo raganu temas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 19:17

nesigauna man sukurt su slaptiku. Amadeja, pabandyk tu. 
Aš nekursiu. Sorry. 

O ir forumas pjauna grybą

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 19:17

Tai aikit sikt. Sorry. 

Atsakyti

Tai aikit sikt. Sorry. 

Msn išvis kartais tik užsikrauna

Atsakyti

Užtat bus įdomu diskutuoti be visokių baimių, kad kas pamatys, grasins pranešt exui, VTAT ir tt. 

Dabar tai visos  diskusijos pusę lūpų, be jokių asmeniškumų visos stengiasi. Nuobodu

Nepamirsk, kad kas norejo pranesti apie  tavo be eiles gautus skiepus nuo covid, eina kartu su tavim :) jau nicko pasikeisti nebeuzteks.

Atsakyti

O gal nėra galimybės čia uždaros temos padaryt, tik td?

Atsakyti

Nepamirsk, kad kas norejo pranesti apie  tavo be eiles gautus skiepus nuo covid, eina kartu su tavim :) jau nicko pasikeisti nebeuzteks.

o kas norejo apie uteles pranest? Oj cia daug visokiu norinciu pranest...Nereikia ne suoliuko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 26 balandžio 2021 - 19:21

Tai ir 2 bobų gali jau perdaug būt, o kai tiek, ko stebėtis 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 19:22

Aš net bendraminčių negaliu užsikraut, tik šitą temą

Atsakyti
QUOTE(teletabe007 @ 2021 04 26, 19:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72819638" data-time="1619451079"><div><p>Užtat bus įdomu diskutuoti be visokių baimių, kad kas pamatys, grasins pranešt exui, VTAT ir tt. </p><p>Dabar tai visos  diskusijos pusę lūpų, be jokių asmeniškumų visos stengiasi. Nuobodu</p></div></blockquote><p>Nepamirsk, kad kas norejo pranesti apie  tavo be eiles gautus skiepus nuo covid, eina kartu su tavim smile.gif jau nicko pasikeisti nebeuzteks.
</p>

Mylimuke, kur gi tavo draugutes teletabes? Nebedraugauja daugiau su tavimi?
Apie kuria dabar renki info, nes apie mane jau gi surinkai ir paviešinai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 19:31

yra cia uzrakintu temu. O gal dabar jau nebeleidzia? 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 26, 19:17)
<p>Tai aikit sikt. Sorry. </p>

I fb turesit kraustytis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 26, 19:27)
<p>yra cia uzrakintu temu. O gal dabar jau nebeleidzia? </p>

Nu tu jau visai...kaip is licėjaus. Gi pati zinai, kad mamkos daugiau nera tai, kas buvo.
Atsakyti