Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 26, 19:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72819740" data-time="1619456427"><div><p>as tuo tikiu...tokia mano nuomone smile.gif Man visiskai vienodai grazi ji ar ne..ji mano ir ji tokia...</p></div></blockquote><p>Tai pasidalink. Kuri čia ta pranešėja?</p>

Tai gal jau eikit aiskintis I uzdara tema
Atsakyti

Tai pasidalink. Kuri čia ta pranešėja?

Ji nežino

Atsakyti

Tarkuosiu tarkymuosiu tas, kurioms nusibos uzdara tema ir galvas nulenke pareis I atviras diskusijas.
Sarasas yra sudarytas pacios ji ir sudaret, pagal ji ir tarkuosiu biggrin.gif

Tu durna ar apsimeti?  :bigsmile: 

Mes ne pačios užsirakinam nuo sm atvirų temų, o pasidarom papildomą temą. Tos kurios nori ir toliau diskutuos per visas atviras temas, kokiose tik diskutavo ar norės ateityje diskutuoti. 

Ar sakai, žmogui turinčiam uždarą klubą, į kitus jau eiti nebegalima  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 26, 19:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819742" data-time="1619456486"><div><p>Tarkuosiu tarkymuosiu tas, kurioms nusibos uzdara tema ir galvas nulenke pareis I atviras diskusijas.
Sarasas yra sudarytas pacios ji ir sudaret, pagal ji ir tarkuosiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu durna ar apsimeti?  bigsmile.gif </p><p>Mes ne pačios užsirakinam nuo sm atvirų temų, o pasidarom papildomą temą. Tos kurios nori ir toliau diskutuos per visas atviras temas, kokiose tik diskutavo ar norės ateityje diskutuoti. </p><p>Ar sakai, žmogui turinčiam uždarą klubą, į kitus jau eiti nebegalima  lotuliukas.gif </p>

Viskas, nuosprendi pasiraset. Beprasmiska issisukineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 26, 19:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819742" data-time="1619456486"><div><p>Tarkuosiu tarkymuosiu tas, kurioms nusibos uzdara tema ir galvas nulenke pareis I atviras diskusijas.
Sarasas yra sudarytas pacios ji ir sudaret, pagal ji ir tarkuosiu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu durna ar apsimeti?  bigsmile.gif </p><p>Mes ne pačios užsirakinam nuo sm atvirų temų, o pasidarom papildomą temą. Tos kurios nori ir toliau diskutuos per visas atviras temas, kokiose tik diskutavo ar norės ateityje diskutuoti. </p><p>Ar sakai, žmogui turinčiam uždarą klubą, į kitus jau eiti nebegalima  lotuliukas.gif </p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tai pasidalink. Kuri čia ta pranešėja?

as tik itariu..o ne zinau..tad nesakysiu..Ne tu :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 26, 19:07)
Viskas, nuosprendi pasiraset. Beprasmiska issisukineti  biggrin.gif

Nu negaliu hihihi.gif
Dabar mes abi čia bendrausim, kai jos išeis? Ok. biggrin.gif
Bet aš tik vakarais. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimejaa: 26 balandžio 2021 - 19:11

Tai gal jau eikit aiskintis I uzdara tema

Gal jau neaiškink, kur mums eiti. Jeigu tik norėsim - tai mes aiškinsimės visur, kur tik sugalvosim. Gal net per tris temas. Tiek jau turim  :lol: 

Atsakyti
Tai gal jau eikit ėstis I uzdarą temą, ką?

biggrin.gif biggrin.gif

Tu bl..bl..nesuspejo sukurti naujos temos, o jau susiėdė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 19:11

nesigauna man sukurt su slaptiku.

Amadeja, pabandyk tu. 

Atsakyti
QUOTE(Aimejaa @ 2021 04 26, 19:08)
Nu negaliu  hihihi.gif
Dabar mes abi čia bendrausim, kai jos išeis? Ok.  biggrin.gif
Bet aš tik vakarais.  biggrin.gif

Nieko, tuoj pareis...pamatysi biggrin.gif
Atsakyti

Tai gal jau eikit ėstis I uzdarą temą, ką?

biggrin.gifbiggrin.gif

Tu bl..bl..nesuspejo sukurti naujos temos, o jau susiėdė biggrin.gifbiggrin.gif

Čia mūsų tema ir ten bus mūsų tema, kur norim, ten ėdamės. Turim pasirinkimą.

Atsakyti