Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

tu manai pranesinejo suoliukas..na Monos bernams, mano? As tai manau is savu... Taip kad nesikeis niekas...

va cia "manau"...

Atsakyti

Nu vsio, arivederči, jusu daugiau mamkose nesigirdes tikiuosi biggrin.gif

Tau tikėtis neuždrausta, o  mes darysim kaip norėsim. Bent tiek supranti?  :rolleyes: 

Atsakyti

Bet jau, rapūgos, pasiruoškit, kad jus tarkuosiu, jei sugalvosit pareiti I viešas temas biggrin.gifbiggrin.gif

Mes, žinok, irgi kalbos dovanas turim. Aš ir turiu, net kartais nemandagia ir negražia forma.

Atsakyti

va cia "manau"...

O kitur pareiškimas:

Tai turim...

Atsakyti

nezinau, ar sugebejau uzdeti slaptika, pabandykit ieiti

Neprašo slpt ten užėjus.

Atsakyti

O kur čia eit?

Jokio slpt neprašo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 26 balandžio 2021 - 19:01

k.. bl.... 

Atsakyti

ainu kurt is naujo

Atsakyti

O kitur pareiškimas:

Tai turim...

as tuo tikiu...tokia mano nuomone :) Man visiskai vienodai grazi ji ar ne..ji mano ir ji tokia...

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 26, 18:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819704" data-time="1619454972"><div><p>Bet jau, rapūgos, pasiruoškit, kad jus tarkuosiu, jei sugalvosit pareiti I viešas temas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mes, žinok, irgi kalbos dovanas turim. Aš ir turiu, net kartais nemandagia ir negražia forma.</p>

Tarkuosiu tarkuosiu tas, kurioms nusibos uzdara tema ir galvas nulenke pareis I atviras diskusijas.
Sarasas yra sudarytas pacios ji ir sudaret, pagal ji ir tarkuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 19:02

as tuo tikiu...tokia mano nuomone :) Man visiskai vienodai grazi ji ar ne..ji mano ir ji tokia...

Tai pasidalink. Kuri čia ta pranešėja?

Atsakyti

Seli, gal kokį anonsiuką 1 žinutėj įdėk

Atsakyti